AD květen univerzal 30 dnů na vrácení

Kendamil 100% BIO teljes tejjel 2 (2 × 800 g)

Termékkatalógus
Kendamil 100% BIO teljes tejjel 2 (2 × 800 g)
Bébitápszer - haladó, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 8 745 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 5 465,63 Ft/1 kg
Kód:  BABY7330ss

Kendamil 100% BIO teljes tejjel 2 (2 × 800 g)

Szuper prémium teljes tej

az angol Lake District Nemzeti Park érintetlen természetéből.

Kendamil 100% BIO folytató tej 2 (2 × 800 g)

2 ×

2

6 - 12
hónapok

Miért válassza a Kendamil tejet?

100% BIO / SZERVES

BIO / ORGANIC teljes tejből

Nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat és GMO-kat

A tej természetes aromája és finom íze

Minimális allergénnel

Telít 13 nélkülözhetetlen vitamint

Különféle B-vitaminokat biztosít

Kolint tartalmaz a gyermek agyának megfelelő fejlődéséhez

Ez biztosítja a 12 legfontosabb ásványi anyagot.

Biotint, más néven H-vitamint tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az emberi egészség, a baba növekedése és fejlődése szempontjából.

Hozzáadott prebiotikumok GOS, amelyek serkentik a bél mikroflóráját és a baba immunitását.

A teljes tejben természetesen előforduló esszenciális zsírsavakat biztosít

A Lake District Park érintetlen természetről és végtelen tavakról ismert. Ennek a természetnek a közepén a tehenek legelőkön élnek, amelyek a legjobb teljes tejet termelik, ami a Kendamil tejnek olyan összetéveszthetetlen ízt, szükséges vitaminokat és tápanyagokat ad. A kendamil tej biztosítja az újszülöttek számára a tehéntej összes táplálkozási előnyét, és természetesen magas szintű kalciumot és fehérjét, valamint 22 hasznos aminosavat tartalmaz. szükséges az egészséges organizmushoz. A Kendamil esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint probiotikus GOS-t, valamint Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavakat is tartalmaz.

A Vörös Traktor szervezet legszigorúbb szabályozása

Valamennyi biogazdaságnak meg kell felelnie a Red Tractor szigorú előírásainak, amely felügyeli az állattenyésztést és az alapanyag-termesztést. Szerves teljes tej: kevesebb növényi olaj, amely az emésztési zavarok és a székrekedés gyakori oka a csecsemőknél. A Kendamil kerüli a tejporpor előállítási folyamatát, amely oxidált koleszterinnel és neurotoxikus aminosavakkal teli anyagot állít elő.

Az összes Kendamil tejtermelő tehenet fűtakarmányként nevelik , ami növeli az Omega-3 százalékos arányát a tejben. Ez az anyag segít csökkenteni az ekcéma, az asztma és a szénanátha előfordulását. A komplex cukrok támogatják a jó bélbaktériumokat, amelyek a normál immun- és gyomor-bélrendszer kulcsa.

Mit kérdez tőlünk gyakran?

A piacunkon elérhető legtöbb UM sovány tejet és növényi zsírokat tartalmaz. Ennek számos oka van, és az egyik a megtakarításra való törekvés. A kendamil tejet teljes tehéntejből állítják elő Cumbria és az Egyesült Királyság védett tájvédelmi körzetében fekvő Lake District helyi gazdaságaiból. A Kendamil nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, szóját vagy GMO-kat.

A tejzsír könnyebben emészthető a növényi zsírhoz képest. Húsz évvel ezelőtt az anyatej-helyettesítő tápszerek többnyire teljes tejből származó zsírokat tartalmaztak. Ezért tűnődtünk azon, hogy minek a változás? És megkaptuk a választ: hogy pénzt és előállítási költségeket takarítson meg. Azt is megkérdeztük, miért nőtt ekkora mértékben az ekcéma, a kólika, a székrekedés és az időszakos alvás, és miért találta ki az ipar az „éhes tej” formulát? Kutatásaink és eredményeink arra ösztönöztek minket, hogy visszatérjünk a teljes tejhez.

Nem lesz, éppen ellenkezőleg. Megkapja-e a kendamil tejben lévő csecsemő az összes szükséges tápanyagot, mivel a lehető legközelebb áll az anyatejhez? A teljes tej 26% zsírt és 74% fehérjét tartalmaz. A jelenlegi vizsgálatok azt mutatják, hogy a túlzott fehérjebevitel csecsemőkorban növeli a vesék terhelését, és a későbbi életben a túlsúly és az elhízás kockázatához vezethet.

A klasszikus és a BIO sorozat is teljes tehéntejből készül. A BIO vonal 100% -ban organikus vagy organikus, a tej pedig a helyi BIO gazdaságokból származik, amelyek kisebbek és ökológiai tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezek az ökológiai gazdaságok környezetbarátabbak és csak szerves trágyákat használnak, a tehenek évente akár 200 napig is ide költöznek nyílt legelőkön. A szerves vonal alkalmas allergiás, ekcémás és szénanáthára hajlamos gyermekek számára is.

Igen, a Kendamil nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, GMO-kat vagy szóját. Az állati zsír sokkal emészthetőbb, mint a növényi zsír.

Hozzávalók

*Az allergének félkövéren vannak feltüntetve.

bio teljes tej

organikus sovány tej

szerves laktóz ( tejből )

bio növényi olajok (napraforgó, kókuszdió, repce)

szerves demineralizált tejsavófehérje por

A-vitamin

B2-vitamin (riboflavin)

B6-vitamin

B12-vitamin

C vitamin

D-vitamin

E-vitamin

K-vitamin

kálium-hidroxid

kalcium-laktát

kálium klorid

kalcium-citrát

nátrium-citrát

vas-pirofoszfát

niacin

kérdezz. pantotén

réz-szulfát

magnézium-klorid

inozitol

kolin-bitartarát

kálium-jodid

biotin

cink-szulfát

nátrium-szelenit

Tárolja hűvös, száraz helyen, 5-20 ° C között.

Védő légkörben csomagolva. Minimális tartósság lásd. a doboz alja. Felnyitás után 4 héten belül fel kell használni.

Termékünknek tökéletes állapotban kell elérnie Önt.

Ha nem, hívjon minket, és örömmel ellenőrizzük az okát. Ebben az esetben kérjük, ne dobja ki a kannát vagy a csomag tartalmát. Ez a garancia nem érinti az Ön törvényes jogait.

Fontos figyelmeztetés:

A Kendamil 2 gyógyító tej ideális választás az anyatejről történő váltáskor vagy a szoptatással kombinálva. Vysoce kvalitní a výživné mléko je díky skvělému vyvážení vhodné pro děti od 6 do 12 hónapok.

Minden szükséges tápanyagot tartalmaz a csecsemő számára a fokozatos vagy teljes szoptatás során. Egyedülálló prémium receptje megőrzi a természet legjobbjait, minden előnyével együtt, és elősegíti a gyermek egészséges fejlődését. A tej teljes tejből készül, amelynek előnye a sovány tejhez képest teltebb és finomabb íz és állagú, jobban oldódik és jobban ízlik a gyerekeknek.

Hogyan használják a Kendamil bio tejet?

1. Mossa meg a kezét, sterilizálja az összes eszközt és az injekciós üveget a gyártó utasításainak megfelelően

2. Forraljon fel friss vizet, és hagyja kihűlni (legfeljebb 30 perc). Az ideális hőmérséklet 37 ° C (a tej kevésbé oldódik túl hideg vízben). Ne használjon mesterségesen lágyított vagy forralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet egy sterilizált palackba.

3. A csomagban található mérőpohár segítségével tegye a vizes palackba a megadott számú igazított mérőpoharat.

4. Zárja le az üveget és alaposan rázza fel, hogy a por feloldódjon.

5. Hűtsük le ivási hőmérsékletre. Mindig tálalás előtt

Próbáljon ki más Kendamil termékeket

Az egyetlen brit tápszer

A termékek Angliában készülnek teljes tejből, helyi forrásokból. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket. Hisszük, hogy ez a legjobb, amit kínálhatunk Önnek, mert az egészséges és boldog baba boldog családot jelent. Ezért van értelme számunkra, és ezért élvezzük a munkánkat.

Paraméterek

Tömeg
1 600 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Tej típusa
Haladó Kész!
Összetétel
Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Tehéntej (tejzsír), Bio minőség, Pálmaolaj nélkül Kész!
Sorozat szerint
Kendamil Organic Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
1 600 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!

Tej típusa

Tej típusa
Haladó Kész!

Összetevők

Összetétel
Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Tehéntej (tejzsír), Bio minőség, Pálmaolaj nélkül Kész!

Sorozat szerint

Sorozat szerint
Kendamil Organic Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
6 hónapos kortól Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kendamil 100% BIO teljes tejjel 2 (2 × 800 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil 100% BIO plnotučné kojenecké mléko 2 (2× 800 g). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kendamil 100 % BIO plnotučné dojčenské mlieko 2 (2× 800 g).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ