Shop roku AlzaBoxy Q1

LABEL.M Protein Spray 500 ml

Termékkatalógus
LABEL.M Protein Spray 500 ml
5 1 értékelés
Hajspray - női, hajtáplálás, hajsimító és hajkifésülés, festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos és göndör, rakoncátlan és töredező és öregedő és őszülő hajra, - 7 980 Ft/1 l
Kód:  KSVL2265 Termékszám:  5060059570768

LABEL.M Protein Spray 500 ml

 

A LABEL.M Protein hajlakk speciális összetevőinek köszönhetően gazdagon hidratálja a hajat, miközben védelmet nyújt a hő és a káros UV sugárzás ellen. Kiváló színvédő tulajdonságainak köszönhetően normál és festett haj fixálására tervezték, remek tartást és védelmet nyújt. Olyan természetes kivonatokat tartalmaz, amelyek egyszerre védik és táplálják a hajat.

Professzionális, garantáltan minőségi hidratáló és hajformázó tulajdonságainak hála nem csupán a fodrász szalonokban, hanem akár otthon is tökéletes kellék lehet. A jázmin, szagos bükköny, vanília, búza és szójabab ápoló keveréke gyengéden hidratálja és kíméletesen védi a hajat a kiszáradástól. Speciális technológiája tökéletes hajkoronát ígér. Kényeztesse haját professzionális, proteint tartalmazó termékkel, hogy az álom frizura többé ne csupán álom legyen!

Aktív hatóanyagai:

  • A jázmin, szagos bükköny, vanília, búza és szójabab ápoló keveréke gyengéden hidratálja és kíméletesen védi a hajat a kiszáradástól.
  • A protein megvédi a haj színét, továbbá a hő és az UV sugárzás ellen is hatékony védelmet nyújt.
  • A hideg víz extrakció fontos szerepet játszik a hatékonyság elérésében, mivel a természetes aktív hatóanyagok minőségének fenntartása hideg környezetben történik. A hideg pára képződésének folyamata során a hatóanyag komponensek megtartják maximális tápanyagtartalmukat azáltal, hogy nincsenek számukra extrémnek számító magas hőmérsékletnek kitéve. A folyamat során felhasználásra kerülő vizet a Florida Springs természetes forrásból nyerik, amely 30 °C-os átlaghőmérsékletű egész éven keresztül.
  • Enviroshield komplex védi a hajat az olyan káros külső hatások ellen, mint a napfény, a szél vagy az eső. Hatékonyan felveszi a harcot a sérült haj ellen, remek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, óvja a hajat a színfakulástól, optimalizálja a fényét és védelmet nyújt a káros UVA/UVB sugárzás ellen.


Hajtípus:
Normál és festett hajra. 

Használata:
Permetezze a hajára kisebb távolságból és formázza.

Űrtartalom:
500 ml

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Simító, Tápláló hatás, Fésülést könnyítő Kész!
Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!
Űrtartalom
500 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Simító, Tápláló hatás, Fésülést könnyítő Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
UV fénnyel szemben, Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen, Külső hatások ellen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LABEL.M Protein Spray 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABEL.M Protein Spray 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LABEL.M Protein Spray 500 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ