AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag

Termékkatalógus
LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag
Kozmetikai ajándékcsomag - hatékonyan küzd a bőröregedés jelei ellen. A speciálisan kifejlesztett összetétel biztosítja a gyors felszívódást és helyreállítja a bőr természetes rugalmasságát. Hosszan tartó ápolást és hidratációt biztosít az érzékeny és száraz ajkak számára.
Kód:  VBAL688 Termékszám:  4021457630974 Gyártó honlapja:
LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag Megszűnt

LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag

A LAVERA minősített természetes kozmetikai márka mutatós ajándékszettet kínál a LAVERA BASIS termékcsalád 3 kiváló minőségű termékével, amely a Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness nevet viseli és egy mutatós ajándékdobozban érkezik. A készlet tartalmaz egy feszesítő testápoló tejet természetes Q10 koenzimmel, amely kisimítja a bőrt és helyreállítja annak feszességét. A kellemes kézkrém BIO aktív hatóanyagok táplálókeverékével ápolja és nyugtatja meg a kézfej kiszáradt és igénybe vett bőrét, helyreállítja a bőr puhaságát és hidratáltságát. A BIO jojobaolajjal és BIO shea vajjal dúsított Sensitive ajakbalzsam hatékony ápolást nyújt a száraz ajkaknak különösen a téli hónapokban. A termékek rendszeres használatával puha és rugalmas lehet a bőröd. A tiszta természetes kozmetikumok egyáltalán nem terhelik meg a bőrt, éppen ellenkezőleg, gondoskodnak a minőségi táplálásáról és ápolásáról.

A LAVERA Basis sensitiv I'm Full of Happiness ajándékcsomag természetes kozmetikumokkal legfőbb jellemzői

  • Az ajándékkészlet termékei nagyon hatékonyan ápolják az összes bőrtípust, különösen a száraz és érzékeny bőrt
  • Lavera Basis feszesítő testápoló Q10 természetes koenzimmel, BIO jojobaolajjal és BIO aloe vera-val
  • Lavera Basis kézkrém a BIO mandulaolaj és BIO sheavaj tápláló keverékével
  • Lavera Basis ajakbalzsam BIO jojobaolajjal és BIO shea vajjal a kicserepesedett ajkak kezelésére
  • Az összes minősített természetes eredetű minőségi termék ápolja és megnyugtatja a száraz bőrt és felveszi a harcot az öregedés ellen
  • LAVERA Basis egyedülállóan hatékony ápoló termékek hosszan tartó védelemmel és látható eredményekkel

Lavera Basis feszesítő testápoló Q10 200 ml

A feszesítő testápoló tejet BIO jojobaolajjal, BIO aloe verával és Q10 természetes koenzimmel gazdagították, így eredményesen lép fel a bőr öregedése ellen. Gyorsan felszívódik, rendszeres használatával helyreállíthatod a bőr rugalmasságát és simaságát. Már kéthetes használat után látható az eredménye.

Hatóanyagok:
Q10 koenzim - stimulálja a bőrsejteket, regenerálja, kisimítja és minimalizálja a bőr idő előtti öregedésének jeleit
BIO jojobaolaj - kiváló tápláló tulajdonságokkal rendelkező növényi olaj
BIO aloe vera - hidratáló, hűsítő és nyugtató hatású

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű testápoló tejet a megtisztított bőrre, optimális esetben fürdés vagy zuhanyozás után, és gyengéden kend el a bőrödön.

Lavera Basis kézkrém 75 ml

Kellemes, enyhén illatos krém, a BIO mandulaolaj és a BIO shea vaj tápláló keverékével gondoskodik a száraz és igénybe vett kézfej hidratálásáról és puhaságáról. A BIO kamilla kivonat megnyugtatja a bőrt és gyógyító ápolást nyújt. Nagyon könnyen felszívódik.

Hatóanyagok:
BIO mandulaolaj - puha és könnyed olaj remek tápláló tulajdonságokkal
BIO shea vaj - természetes UV fényvédelmet biztosít, puhaságot és lágyságot kölcsönöz a bőrnek
BIO kamilla kivonat - nyugtató és gyógyító hatású

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű krémet a tiszta és száraz kézfejre és gyengéden kend el.

Lavera Basis ajakbalzsam SENSITIVE 4,5 g

A BIO jojobaolajjal és a BIO shea vajjal készült ajakbalzsam hosszan tartó ápolást és hidratálást biztosít a száraz és érzékeny ajkaknak. Finom réteget képez a bőrön, amely hatékonyan védi meg az ajkakat és előzi meg a kiszáradását különösen a téli időszakban. Gyulladásgátló hatása mellett a BIO édesgyökér enyhén édes ízt kölcsönöz az ajakbalzsamnak.

Hatóanyagok:
BIO mandulaolaj - puha és könnyed olaj remek tápláló tulajdonságokkal
BIO jojobaolaj - kiváló tápláló tulajdonságokkal rendelkező növényi olaj
BIO shea vaj - természetes UV fényvédelmet biztosít, puhaságot és lágyságot kölcsönöz a bőrnek
E vitamin - a hosszan tartó ápolásért és védelemért
BIO édesgyökér - gyulladásgátló hatású, enyhén édes ízű
BIO viaszok - vékony védőréteget képez az ajkakon

Használat:
Használd bármikor a nap folyamán. Az ajakbalzsam azonnali enyhülést hoz a száraz és kicserepesedett ajkaknak, ápolja azt és megakadályozza a további kiszáradását

Testápoló összetétele:
Water (Aqua), Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Isoamyl Laurate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Ubiquinone,Melissa Officinalis Leaf Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**, Benzyl Alcohol**, Fernasoll**.
* tanúsítottBIO gazdálkodásból származó összetevők, **természetes illóolajok

Kézkrém összetétele:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Hydrogenated Palm Glycerides, Alcohol*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cellulose, Xanthan Gum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, HydrogenatedLecithin, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**.
* tanúsított BIO gazdálkodásból származó összetevők, ** természetes illóolajok

Ajakbalzsam összetétele:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Beeswax (Cera Alba)*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Polyglyceryl -3 Polyricinoleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Arnica Montana Flower Extract*,Calendula Officinalis Flower Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Alcohol*, Flavor (Aroma)**, Limonene**.
* tanúsított BIO gazdálkodásból származó összetevők, ** természetes illóolajok

Csomag tartalma:
Lavera Basis Feszesítő testápoló Q10 200 ml
Lavera Basis Kézkrém 75 ml
Lavera Basis Ajakbalzsam SENSITIVE 4,5 g

Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Dárkový set plný štěstí Basis sensitiv. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAVERA Darčeková sada plná šťastia Basis sensitiv.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ