A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

LEIFHEIT Classic Indoor Habszivacs seprű takarítófej 45042

Termékkatalógus
LEIFHEIT Classic Indoor Habszivacs seprű takarítófej 45042
5 3 értékelés
Seprű -
Kód:  EAN8510b Termékszám:  4006501450425 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT Classic Indoor Habszivacs seprű takarítófej 45042 Megszűnt

LEIFHEIT Classic Indoor Habszivacs seprű takarítófej 45042

Ha régóta használod a valóban lélegzetelállító Leifheit rendszereket, amelyek a háztartási és kertészeti eszközökre specializálódtak, biztosan ismered a CLICK-kompatibilis segítségek széles repertoárját. Ezek közül szeretnénk neked bemutatni ezt a nagyon praktikus Xlean Classic Indoor habszivacs seprűt.

Úgy tervezték, hogy még a legfinomabb szennyeződéseket és a port is hatékonyan összeszedje. Elsősorban parkettához és laminált padlóhoz tervezték, de természetesen járólap tisztítására is gond nélkül használható. Rendkívül széles (30 cm), aminek köszönhetően gyorsabban végzel majd a takarítással.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEIFHEIT Classic Indoor Habszivacs seprű takarítófej 45042 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Nástavec pěnový smeták Classic Indoor 45042. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEIFHEIT Nadstavec penový zmeták Classic Indoor 45042. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Schaumstoffbesen Classic Indoor 45042. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Schaumstoffbesen Classic Indoor 45042.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ