AlzaBoxy Q1 Shop roku

LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 mosás) + ingyenes lágyítószer

Termékkatalógus
LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 mosás) + ingyenes lágyítószer
4,9 43 értékelés
Mosógél - gyerekruhákhoz, színes ruha mosásához, érzékeny bőrűeknek, mosások száma: 133, 9,4 l - 45,79 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 647,87 Ft/1 l
Kód:  PPR580 Termékszám:  5997321713489

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 mosás) + ingyenes lágyítószer Megszűnt

LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 mosás) + ingyenes lágyítószer

Lovela gel color

Lovela Gigapack Color

Két csomag Lovela Color 4,7 l mosogatógélt, és 2 l ajándék Lovela öblítőt tartalmazó készlet. Ezek a termékek kifejezetten a színes baba-, és gyerekruha ápolására szolgálnak. A hipoallergén összetétel megakadályozza az allergiás reakciók és a bőrirritáció kialakulását, nem csak a finom bababőrről gondoskodó anyák-, hanem a rendkívül érzékeny bőrű kisemberek számára is. Nem tartalmaz enzimeket, optikai fehérítőt, mesterséges színezőanyagokat és egyéb allergéneket, amelyekkel a  hagyományos mosószerekben találkozhatsz.

9,4

liter

133

adag

Lovela Color

Hipoallergén készítmény

A gyengéd összetevőknek köszönhetően a Lovela mosógélek és öblítők nagyon érzékeny bőrű, irritációra és allergiára hajlamos gyermekek-, és felnőttek számára egyaránt alkalmasak.

Színes ruhanemű

Nem tartalmaz agresszív anyagokat

A Lovela mosógélek és textilöblítők a hagyományos mosószerekkel ellentétben nem tartalmaznak enzimeket, optikai fehérítőket, mesterséges színezékeket és egyéb potenciális allergéneket. Bátran használhatod azoknak a ruhaneműknek mosására, amelyekkel a baba élete első napjától érintkezésbe kerül.

A textilszálak védelme

Hatékony a foltok ellen

A rendkívül szelíd és kímélő összetétel ellenére a Lovela mosógél hatékonyan eltávolítja a makacs "gyerek" foltokat. Ezenkívül a ruhaneműt lágy, és semleges illatúvá varázsolja.

Hogyan használd a Lovela mosószereket?

A Lovela mosógél használata

A címkén szereplő utasítás szerint adagold a mosógélt a a mosógép gyártója által kijelölt rekeszbe, vagy közvetlenül a mosógép dobjába. Ezt követően válaszd ki a mosóprogramot, majd kapcsold be a mosógépet. Mindig olvasd el és tartsd be az utasításokat a ruhanemű címkéjén. A babapelenkát javasolt mosás előtt hideg vízzel kiöblíteni.

A textilöblítőt a címkén szereplő utasítás szerint adagold a a mosógép gyártója által kijelölt rekeszbe. Ezután válaszd ki a mosóprogramot, és kapcsold be a mosógépet. Mindig olvasd el és tartsd be az utasításokat a ruhanemű címkéjén. A textilöblítő univerzális, bármilyen típusú textíliához használható.

Fedezd fel a Lovela termékcsaládot
Minden egyes termék biztonságosan használható az élet első napjától

Mosóporok

Fehér és színes ruhákhoz

Lovela fehér ruhákhoz

A Lovela mosóporok különböző kiszerelésben kaphatók, fehér-, és színes változatban. Bármelyik mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy összetétele mindig hipoallergén, és rendkívül hatékony a foltok ellen. 

Megnézem »

Mosógélek és kapszulák

Fehér és színes ruhákhoz

Woolite Delicate

A Lovela mosógélek és mosókapszulák mosás közben alaposan feloldódnak, így nem kell félned, hogy megragadnak a textilszálakban. Az egyéb Lovela termékekhez hasonlóan hipoallergének, ezért kiválóak kisgyermekek és allergiával küzdők számára.

Megnézem »

A Lovela öblítők

Univerzális

Lovela

A szeretteid a legjobbat érdemlik. Kényeztesd őket illatos és mennyeien lágy ruhaneművel. A Lovela öblítők selymesen puhává, kellemes illatúvá és frissé varázsolhatod azokat. Gyengédek a bőrhöz, mint minden Lovela termék.

Megnézem »

Tisztítószerek

Spray, törlőkendő, mosogatógél

Lovela

Mivel az érzékeny gyermekbőr otthonodban nem csak ruhával érintkezik, minden területre egyformán nagy figyelmet kell fordítani. Nagytakarításhoz a Lovela Cleaner Sprayer- t használhatod, a kisebb szennyeződésektől pedig Lovela törlőkendő segítségével szabadulhatsz meg. A gyermekek edényeinek tisztaságáról a Lovela  mosogatószer gondoskodik.

Megnézem »


Az édesanyák kedvence

A Lovela a mosóport úgy tervezték, hogy széles körben használható legyen, különös tekintettel a kisgyermekek, az érzékeny bőrű emberek és a bőrükkel törődők számára. Gyerekek, és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A Lovela- t szigorú vizsgálatoknak vetették alá,  melyek mind alátámasztották, hogy rendkívül gyengéd a finom és érzékeny bőrhöz, emellett klinikailag tesztelt.

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyag, szappan, polikarboxilátok, illatanyagok, 5-15% nemionos felületaktív anyag, 15- 30% zeolit


Paraméterek

Ruha típusa
Gyerekruhákhoz Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Érzékeny bőrűeknek Kész!
Mosások száma
133 Kész!
Űrtartalom
9 400 ml Kész!

Használat

Ruha típusa
Gyerekruhákhoz Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Érzékeny bőrűeknek Kész!

Mosások száma

Mosások száma
133 Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
9 400 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 mosás) + ingyenes lágyítószer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 praní) + aviváž zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOVELA Gigapack Color 9,4 l (133 praní) + aviváž zdarma.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ