AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál

Termékkatalógus
MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál
5 1 értékelés
Szempillaspirál - szemöldökformázó spirál, formálja a szemöldököt és kiemeli a színét
Kód:  KSDE0671-b Termékszám:  3600530910960
MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál Megszűnt

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Kattintással vagy húzással helyezze be a képet.
 

A Maybelline Brow Drama szemöldökformázó spirálját azért fejlesztették ki, hogy formálja a szemöldököt, és kiemelje annak színét. Gyakran előfordul, hogy a szemöldök veszít dússágából és fakóvá válik, főleg a kor előrehaladtával megjelenő foltok miatt. A Maybelline speciális kialakítású formázó kefével ellátott szemöldökformázó spiráljának segítségével gyorsan és könnyedén varázsolhatsz magadnak gyönyörű, élettel teli szemöldököt. Csomósodásmentes eredményt garantál. Ne feledkezz meg a szemöldöködről sminkelés közben: hangsúlyozd ki!

A szemöldök az arc lényeges része, amelynek szintén megfelelő figyelemben kellene részesülnie. Már elmúltak azok az idők, amikor csak egy vonalat festettek a szemöldök helyére. Manapság a szemöldök természetes ápolása a divat, amelyet az is bizonyít, hogy jól ismert személyek és modellek is csak annyira engedik meg a szemöldökük alakítását, hogy az még megőrizze természetes kinézetét. Azoknak, akik kevés szálú és fakó szemöldökkel rendelkeznek, a Brow Drama csodálatos színű és természetes hatású szemöldököt ígér. Élvezd a gyönyörű és dús szemöldöködet!

Színárnyalat:
Sötétbarna

Használata:
Fésüld át a szemöldököd belső részét átlósan felfelé, majd használd a kefe gömb alakú végét, és formázd a szemöldöködet a stílusodnak megfelelően.

Űrtartalom:
7,6 ml

Összetevők:

Water, Styrene / acrylate / ammonium methacrylate copolymer, Alcohol denat., Butylene glycol, Acrylamide / sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Isohexadecane, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Nylon-12, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium laureth sulfate, Sodium dehydroacetate, Sorbitan oleate, Disodium EDTA , Panthenol, Tetrasodium EDTA, Potassium sorbate, Silica, [+/- may contain, mica, 77491 /, 77492, or 77499 / iron oxides, 77891 / titanium dioxide, 77007 / ultramarines, 75470 / 77742 / violet manganese, but 77510 / ferricyanide ferric]

 
 
 

Paraméterek

Termék típusa
Szempillaspirál Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Szempillaspirál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Brown Drama 12H Sculpting Brow Mascara Dark Brown 7,6 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ