AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

MIMONI Pack

Termékkatalógus
MIMONI Pack
4,5 2 értékelés
Ajándék szett tartalmazza: Colgate Smiles Minions 6+ fogkrém, Colgate Kids Minion szájvíz, Palmolive Minions folyékony szappan, Colgate Smiles Youth 6+ éves fogkefe, Colgate / Elmex színezőkönyv
Kód:  MYD155 Termékszám:  2548565845691 Gyártó honlapja:

MIMONI Pack

A COLGATE Mimoni Pack ajándékcsomag mindent tartalmaz, amit a gyermeknek szüksége van a mindennapi higiéniára. A gyönyörű kozmetikai készletben egy fogkrém, szájvíz, folyékony szappan és baba fogkefe található Minion rajzfilmfigurákkal . A Colgate / Elmex színezőkönyvek szintén bónuszként szerepelnek. A vidám képeknek köszönhetően a gyerekek könnyebben megtanulják a megfelelő higiéniai szokásokat.

A COLGATE Mimoni Pack legfontosabb jellemzői

  • COLGATE Minions ajándékkészlet
  • A Minions motívumokkal
  • Fogkrém, szájvíz, folyékony szappan és baba fogkefe + színezőkönyv
  • Nagyszerű lehetőség a gyermekek számára, hogy megtanulják a megfelelő higiéniai szokásokat
  • A Colgate 6 éves korú gyermekek számára készült

A készlet tartalmazza:
1) Colgate Smiles Minions 6+ fogkrém
Bébi fogkrém hat éves korú gyermekek számára, menta ízű. Nátrium-fluoridot tartalmaz, amely erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. A Minions kép nagyon vonzó lesz a gyermekek számára. Alkalmas 6 éves kortól.
Összetétel:
Szorbit, Aqua, hidratált szilícium-dioxid, PEG-12, cellulózgumi, nátrium-Lauril-szulfát, aroma, nátrium-szacharin, nátrium-fluorid, Cl 74160.

2) Colgate Kids Minion szájvíz
Gyermek szájvíz friss menta ízével, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól. 6 és 12 év közötti gyermekek számára készült. Nem tartalmaz alkoholt vagy színezéket.
Összetétel:
Aqua, glicerin, szorbit, propilénglikol, Olaflur, nátrium-benzoát, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, aroma, szacharin, nátrium-fluorid. Tartalmaz: Nátrium-fluorid és aminofluorid (250 ppm FŻ).

3) Palmolive Minions folyékony szappan
Finom folyékony szappan szivattyúval, amely segít a gyerekeknek higiénikusan tartani a kezét. A dermatológiailag tesztelt szappan a Minion képével felvidít minden fürdőszobát.
Összetétel:
Aqua, nátrium-lauret-szulfát, nátrium-klorid, kokamidopropil-betain, kokamidamid, nátrium-szalicilát, nátrium-benzoát, parfum, tetra-nátrium-EDTA, citromsav, CI 17200, Cl 42090.

4) Colgate Smiles Youth 6+ fogkefe
Egy extra puha baba fogkefe a Minion motívummal, amely hat évesnél fiatalabb gyermekek számára készült. A fogak napi kétszeri tisztítása a fogszuvasodás megelőzésére szolgál.

5) Colgate / Elmex színek
Vidám gyermekek képei festmény.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Mimoni Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COLGATE Mimoni Pack.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ