Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

MOTOROLA MBP 485

Termékkatalógus
MOTOROLA MBP 485
4,8 4 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), 300 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY11099 Termékszám:  5012786041356

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MOTOROLA MBP 485

Bátran tedd a dolgod a konyhában, a gyerekágyat pedig figyeld távolról. A(z) MOTOROLA MBP 485 egy babaőr, ami nem csak hang, de képátvitelre is képes. A tiszta hangot digitális jelként továbbítja, melynek hatósugara 300 m. A bébiőr több audió csatornával rendelkezik és az analóg készülékekkel ellentétben sokkal nagyobb frekvencián működik. Nagyobb városokban sem zavarja semmi a jelátvitelt. Ha a jel véletlenül megszakad a babaőr hangjelzéssel figyelmeztet. A szülői egység tápellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja. A baba egység energiáját pedig hálózat (230 v) biztosítja. A készülék esztétikus kivitelének köszönhetően, könnyen belesimul a környezetbe.

A(z) MOTOROLA MBP 485 bébiőr fontosabb funkciói

  • Trendi videó babafigyelő
  • Digitális hangátvitel
  • Maximális hatótávja: 300 m
  • A szülői egység tápellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja
  • A baba egység működését hálózat (230 v) biztosítja
  • Esztétikus kivitel

A(z) Motorola által tervezett bébiőr további előnyei

A modern technológiáknak köszönhetően egy csomó hasznos funkciót kínál. A beépített éjjellátó mód lehetővé teszi a csecsemő ellenőrzését még sötétben is. A babafigyelő kétirányú kommunikációra is képes. Ha a kisded felsír a készüléken keresztül is meg lehet nyugtatni. Az altató üzemmód igazán praktikussá teszi a készüléket. A megnyugtató dallamok segítségével képes álomba ringatni a kicsit. A hang erőssége igény szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA MBP 485 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA MBP 485. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOTOROLA MBP 485.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ