Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Motorola MBP662 Connect

Termékkatalógus
Motorola MBP662 Connect
5 1 értékelés
Bébiőr - Kettős HD Wi-Fi videokamera 2,4''-os kijelző, távfelügyelet okostelefonon, táblagépen, laptopon és számítógépen, 320x240 felbontás, Wi-Fi 802.11b / g / n, digitális zoom, értesítés a mozgásról és a hangról, kétirányú kommunikáció, infravörös éjjellátó, altatódalok, hatótávolság 180 m
Kód:  BABY0334 Termékszám:  5012786034211

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP662 Connect

Tudnja gyermekét folyamatos megfigyelés alatt Ön bárhol is legyen! A Motorola MBP662 Connect bébiőr tökéletes őre babája biztonságának. A Dual HD Wi-Fi kamera és a 2,4 "kijelző lehetővé teszi, okostelefonját, tablet PC-ét vagy laptopját egy teljes értékű biztonsági megfigyelőrendszerré alakítsa, amellyel kincsét valóban bárhol megnézheti. Mindez a biztonságos Hubble Cloud rendszernek köszönhető. Csak töltse le az ingyenes alkalmazást, amellyel elérhetővé válik a streaming és riasztások küldése az okostelefonra, tabletre vagy PC-re, és máris készen áll a felügyelet. Ezen felül, értesítéseket kap a legkissebb mozgás-, hang- és hőmérsékletváltozásokról is.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi digitális baba video monitor
  • Távoli felügyelet okos telefon, laptop, táblagép vagy számítógép segítségével
  • Ingyenes Hubble alkalmazás
  • Távolsági HD video streaming
  • Színes kijelző 2,4 "(6,1 cm)
  • Kétirányú kommunikáció
  • Hatótávolság 180 m
  • Biztonságos adattitkosítás
  • Videofelvétel és fotózás

Rengeteg hasznos funkció

Természetesen a bébimonitort otthon is használhatja. A 2,4 "méretű színes kijelző. bármikor rendelkezésére áll. Ez az egyedülálló video baba monitor tartalmaz digitális zoomot, infravörös éjjellátót, hőmérséklet-ellenőrzőt és kétirányú kommunikációt. Gyermekét nem csak látni és hallani tudja, de bármikor beszélhet is vele. Babáját altatódalokkal is nyugtathatja, amelyeket a készüléken keresztül le is tud játszani. A készülék újratölthető akkumulátorral működik, a csomagban két töltő adapter található a szülő és a baba egység szamára.

 

Paraméterek

Hatótávolság
180 m Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
180 m Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP662 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP662 Connect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP662 Connect.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ