30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

MOTOROLA Peekaboo

Termékkatalógus
MOTOROLA Peekaboo
5 1 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel: interneten keresztül, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, full HD, duplex átvitel, éjjellátás, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY11097 Termékszám:  5012786040441

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MOTOROLA Peekaboo

Nyugodtan tedd a dolgod a konyhában, a gyerekágyat pedig ellenőrizd távolról. A(z) MOTOROLA Peekaboo egy bébiőr, ami nem csak hangot, de képát is továbbít. Ezt a típust imádni fogod, mert nagy a hatótávja és a jelerőssége is kiváló. Működéséhez viszont nélkülözhetetlen az internet-kapcsolat. A baba egység működését pedig hálózat (230 v) biztosítja. A készülék esztétikus kivitelének köszönhetően, gyorsan belesimul a környezetbe.

A(z) MOTOROLA Peekaboo babaőr lényegesebb sajátosságai

  • Trendi videó babafigyelő
  • Támogatja az Android és IOS alapú okostelefonokat
  • Interneten keresztüli hangátvitel
  • A baba egység működését hálózat (230 v) biztosítja
  • Esztétikus forma

A(z) Motorola által készített babafigyelő további pozitívumai

A modern technológiáknak hála sok hasznos funkciót kapunk. A beépített éjjellátó mód megkönnyíti a baba figyelését. A babafigyelő kétirányú kommunikációra is képes. Ha a kisbaba felsír a készüléken keresztül is meg lehet nyugtatni. Az altatás mód valóban hasznossá teszi a készüléket. A kedves dallamok segítségével képes álomba ringatni a kicsit. Hatalmas pozitívuma, hogy okostelefonunnkal is össze tudjuk kötni.

Paraméterek

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Éjjellátás, Megvilágítás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Tulajdonságok

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Éjjellátás, Megvilágítás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA Peekaboo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA Peekaboo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOTOROLA Peekaboo.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ