30 dnů na vrácení Effaclar

NIVEA MEN Super Hero Set 475 ml

Termékkatalógus
NIVEA MEN Super Hero Set 475 ml
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Nivea Men krém 75 ml, Nivea Men stift AP Fresh Kick 150 ml, Nivea Men tusfürdő Sport 250 ml - 2 130 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 359,57 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8674 Termékszám:  9005800371979 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Super Hero Set 475 ml

A NIVEA MEN kozmetikai szett, amely Men Sport tusfürdőt, Men Fresh Kick izzadásgátló stiftet és Men Creme univerzális krémet tartalmaz, és minden férfit boldoggá tesz, aki szeret vigyázni magára. Ez a férfiak számára készült kozmetikai termékkollekció biztosítja a bőr alapos tisztítását, táplálását és ápolását, az izzadásgátló pedig véd az izzadás ellen. Mivel a tusfürdő, a dezodor és a krém egy csodás dobozba van csomagolva, a NIVEA MEN Creme Trio 2023 remek ajándék is lehet.

A NIVEA MEN Creme Trio 2023 kozmetikai szett főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet férfiaknak minden bőrtípusra
  • A doboz Men Sport tusfürdőt, Men Fresh Kick izzadásgátlót és Men Creme általános krémet tartalmaz
  • A kozmetikai készletben található termékek a bőr tisztítására, a szennyeződések eltávolítására, a bőr ápolására és táplálására, valamint az izzadás elleni védelemre szolgálnak
  • Tedd magad vagy szeretteidet boldoggá a tökéletes bőrápoló készlettel, azaz a Nivea Men Creme Trio 2023 ajándékcsomaggal

A NIVEA tusfürdőben lévő ásványi komplex erősíti, táplálja és hidratálja a bőrt

A NIVEA MEN Sport tusfürdő egy tisztító kozmetikum férfiak számára. A termék ásványi komplexet tartalmaz, amely erősíti, táplálja és hidratálja a bőrt. Ezt a tusfürdőt különösen a sportolók vagy a napi szinten nagy fizikai erőfeszítést végző férfiak fogják értékelni. A termék kellemes állagú, a felvitel után gazdag habot képez. Zuhanyzás közben friss citrusillat kíséri, amely a zuhanyzás után is sokáig a bőrön marad. Kényeztesd magad ezzel a minőségi tusfürdővel, hogy bőröd tiszta, friss és illatos maradjon! Minden férfibőrtípusra alkalmas.

Kifejezetten férfiak számára kifejlesztett univerzális krém

A NIVEA Men krém az első olyan univerzális krém, amelyet kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki. Alkalmas arcra, testre és kézre, alaposan hidratálja a bőrt, és közvetlenül a felvitel után kellemesen felfrissíti. Könnyű, nem ragadós állagú, amely felvitel után azonnal beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros maradványokat. A krém táplálja és puhítja a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és friss, férfias illatot hagy a bőrön. A NIVEA MEN krém gél formulája gyorsan felszívódik, és az illata is remek. E-vitamint tartalmaz, amely megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól. Használj olyan krémet, amely kellemesen felfrissíti, és férfias illattal illatosítja a bőrödet.

A NIVEA-ban világszerte megbíznak a vásárlók

A Nivea márka már régóta a minőség, a puha bőr és a stílus szinonimája. A világ egyik vezető kozmetikai vállalataként a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedi, innovatív termékeket kínál számukra.

Csomag tartalma:
Men Sport tusfürdő 250 ml
Men Fresh Kick izzadásgátló 50 ml
Men Creme univerzális krém férfiak számára 75 ml

Összetétel

Nivea Men krém 75ml, Nivea Men Solid AP Fresh Kick, Nivea Men tusfürdő Sport

Paraméterek

Űrtartalom
470 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Kézkrém, Tusfürdő Kész!
Típus
Férfi Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
470 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Kézkrém, Tusfürdő Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Bőrápolás, Bőrápolás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA MEN Super Hero Set 475 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Super Hero Set 475 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Super Hero Set 475 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ