A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

NUXE Body Contouring Oil 100 ml

Termékkatalógus
NUXE Body Contouring Oil 100 ml
Masszázsolaj - bőrfeszesítő, hosszantartó hidratálást biztosít - 74 900 Ft/1 l
Kód:  KSHC0036 Termékszám:  3264680014932

NUXE Body Contouring Oil 100 ml

le
NUXE Body Contouring Oil

A Body Contouring Oil test olaj hatékonyan kezeli az egész testen lévő bőrt és eltávolítja a cellulitiszt az érintett területekről. Az olaj gazdag összetétele a bőrre gyengéd hatással bír, gyorsan és megbízhatóan erősíti és kezeli, rugalmas és friss lesz tőle. Illóolajokat tartalmaz, amelyek enyhítik, hidratálják és finoman illatosítják a bőrt. Élvezze a gyönyörű bőrt ragyogó megjelenéssel!


Sok nő szenved cellulitisztül, ami károsítja a bőrt testükön. A bőr alatti zsírréteg, amely létrehozza a narancsbőr hasonló csúnya dudorokat, olyan zavaró helyeken telepedik le, mint a comb, a fenék és a kar. A testolaj biztosítja a bőr erősségének, rugalmasságának és természetesen szép megjelenésének elősegítését. Továbbá a bőr hosszantartó hidratálását nyújta, hogy megőrizze annak lágyságát. Az olaj erősíti a test körvonalát, gyorsan behatol a bőrbe, és azonnal elhagyja azt, ezáltal puhává is teszi. Segítsen bőrének gyorsan, örökre megszabadulni a narancsbőrtől!
 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen a cellulitszes bőrre.

Alkalmazás:
Alkalmazza a bőrön és terjessze finom masszázzsal, különösen az érintett területeken.


Kiszerelés:
100 ml

Összetevők:
SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, CEDROL, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, CANARIUM LUZONICUM GUM NONVOLATILES, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, HELICHRYSUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER OIL, PIPER NIGRUM (PEPPER) FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS SAP EXTRACT, LIMONENE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL [N2106/B].

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Normál, Kevert, Száraz Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Normál, Kevert, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Lifting és feszesítő Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Típus

Termék típus
Olaj Kész!

Csomagolás

Űrtartalom
100 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Test Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUXE Body Contouring Oil 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUXE Body Contouring Oil 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUXE Body Contouring Oil 100 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ