NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream 50 ml

Termékkatalógus
NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream 50 ml
5 3 értékelés
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: száraz és érzékeny, hatás: hidratáló és nyugtató - 127 800 Ft/1 l
Kód:  KSPL1716 Termékszám:  3264680004100
NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream 50 ml Megszűnt

NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream 50 ml

le
NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream
 

A Nuxe Reve de Miel intenzív nyugtató hatású nappali krémet száraz és érzékeny bőrön való használatra fejlesztették. Megszünteti az irritációt és a bőr kellemetlen, húzódó érzését, csökkenti a bőrpírt és a bőr száraz, durva megjelenését.. A krém olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a méz és a gyümölcsolajok, melyek a bőrt frissen tartják, mélyen hidratálják és megvédi a külső káros hatásokkal szemben. A bőr puha, rugalmas és egészségtől ragyogó. Kényeztesd bőröd az Ultra Comfortable arckrémmel, mely tökéletesen hidratált egyensúlyt biztosít!

 

A NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable arckrém csökenti a bőr irritációját és feszülését. Javítja a bőr természetes rugalmasságát, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását és a korai bőröregedést. Megőrzi a bőr selymes puha, rugalmas állagát, erőtől ragyogó és tökéletesen sima bőrt eredményez. Kezeld bőröd természetes kivonatokkal, hogy hosszú ideig fiatal és gyönyörű maradjon!

Hatóanyagai:
Méz - nyugtatja és erősíti a bőrt, védi azt a külső káros hatásokkal szemben.
Természetes olajok - a bőrt puhává és rugalmassá varázsolják, biztosítják a bőr hidratáltaágát és segítenek a természetes egyensúlya fenntartásában.

Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőrre.

Alkalmazás:
Alkalmazd minden reggel tiszta bőrödön, gyengéden masszírozd be a krémet bőrödbe. 

Összetevők:
AQUA/WATER, GLYCERIN, GLYCOL PALMITATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, CERA ALBA/BEESWAX, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, COCO-GLUCOSIDE, MEL/HONEY, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CAPRYLOYL GLYCINE, SAFFLOWER OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HORDEUM VULGARE CERA/SPENT GRAIN WAX, CARBOMER, DEHYDROACETIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, SEBACIC ACID, 1,10-DECANEDIOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, BETA-CAROTENE, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, FARNESOL, COUMARIN, CITRAL [N2003/F]
 
 

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Bőrnyugtató Kész!

Korosztály

Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: NUXE Reve de Miel 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUXE Reve de Miel Ultra-Comforting Face Cream 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUXE Reve de Miel Ultra Comfortable Face Cream 50 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ