Akvizice ApF HU Shop roku

Olcsó NENO bébiőrök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V)
(2)
Akkumulátor
(1)
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V)
(1)
Akkumulátor
(1)
Szűrés
Az oldalon az alábbi NENO bébiőrök kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó NENO bébiőrök kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó NENO bébiőrök kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Neno Avante wifi bébiőr, amelynek bruttó ára 29 990 Ft. Az olcsó NENO bébiőrök oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
3 termék
Neno Avante wifi bébiőr
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, duplex átvitel és éjjellátás, szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V) (1× Beépített újratölthető - a csomagban)
29 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Termékkód: BABYnen002
NENO Lui Bébiőr
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel interneten keresztül, intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, éjjellátás, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői és gyerek egység tápellátása akkumulátorral
35 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY4632
NENO Gato 2
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 260 m, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, vox funkció, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői egység tápellátása hálózat (230 V)
46 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: BABY18915
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bébiőrök NENO Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bébiőrök NENO
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ