30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Pikatec Készlet üvegre nagy

Termékkatalógus
Pikatec Készlet üvegre nagy
Tisztítókészlet - üvegtisztító - 190 ml, üvegvédő - 140 ml, hidrofób védő, szavatossági ideje 1 év, nagyobb üvegkeménység, vízlepergető lótusz hatás, 30 m2-re elég
Kód:  AUPR16389 Termékszám:  180231010078

Pikatec Készlet üvegre nagy

Ez a készlet megkönnyíti az ablakok és az üvegfelületek tisztítását. Ezen felül a vékony védőfóliát képező nanotechnológiai készítményekkel kezelt felület tisztább és hosszabb ideig védett marad. A részecskék egymilliomod részei egy méternek, így megbízhatóan kitöltik a legkisebb repedéseket is, és megakadályozzák, hogy a szennyeződések két évig lerakódjanak. A kezelt felület kevésbé szennyeződik, taszítja a vizet, a zsírt, a port és antibakteriális. Fölösleges azért aggódnod, hogy bonyolult a használata. Ezt a szert bárki könnyedén kezelheti. A felület hosszabb ideig tiszta lesz, és takarítás helyett a családoddal vagy a hobbiddal töltheted az időd. 

A Pikatec üvegtisztító készlet legfontosabb jellemzői

  • A felületen védőréteget hoz létre
  • Megakadályozza a kosz és a por lerakódását
  • Víztaszító
  • Csökkenti a tisztítás gyakoriságát és tartósságát
  • Egyszerű alkalmazás
  • A Pikatec üvegtisztító készlet 30 m2-re elegendő

Egyszerű alkalmazás

Az alkalmazása egyáltalán nem nehéz, mindössze 5 lépésből áll. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vidd fel a tisztítószert a felületre, hagyd néhány percen át hatni, majd egy ronggyal töröld le. Végül csak az aktiválás marad. Ezután öblítsd le vagy töröld le a felületet, hogy "elindítsa" a hidrofób (tapadó) hatást.

A készlet tartalmazza:
Üvegtisztító 190 ml
Üvegvédő 140 ml

 


Paraméterek

Tulajdonságok
Nano Kész!
Űrtartalom
0,33 l Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nano Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,33 l Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pikatec Készlet üvegre nagy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Sada na sklo velká. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec Súprava na sklo veľká.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ