0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

PIZ BUIN Mountain Sun Cream+stick SPF15 20 ml

Termékkatalógus
PIZ BUIN Mountain Sun Cream+stick SPF15 20 ml
Napozókrém - utazó méret, arcra - 179 500 Ft/1 l
Kód:  KSOP0264 Termékszám:  3574660674811 Gyártó honlapja:

PIZ BUIN Mountain Sun Cream+stick SPF15 20 ml

A téli sportok szerelmesei közé tartozik? Akkor a hatékony Piz Buin Mountain Sun Cream SPF 15 fényvédő krémet és a Lipstick SPF 30 ajakbalzsamot pont Önnek tervezték! A praktikus kettő az egyben kiszerelésnek köszönhetően könnyedén elférnek a zsebében, így mindig kéznél lesznek, ha szüksége van a segítségükre. Az ajakbalzsamon tekerős kupak található, amely védi a károsodástól. Az ajakbalzsam gazdagon hidratálja és táplálja az ajkakat, és megakadályozza a berepedezésüket. A fényvédő krém a fotostabil UVA- és UVB-fényszűrőknek köszönhetően biztosítja a védelmet a napsugarakkal szemben. A fényvédő krémet és ajakbalzsamot nők és férfiak egyaránt használhatják. Védje bőrét és ajkait a nap, a hideg és a száraz szél hatásai ellen a hegyvidékes területeken! 

A Mountain Sun Cream SPF 15 + Lipstick SPF 30 tulajdonságai

  • Mountain Sun Cream + Lipstick intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt
  • A krém védi a bőrt a nap, a hideg és a száraz szél hatásai ellen, SPF 15 fényvédelmet biztosít
  • A hidratáló ajakbalzsam vanília ízű, E-vitamint tartalmaz és SPF 30 fényvédelmet biztosít
  • Himalájában tesztelték - bizonyítottan véd az extrém hegyi körülmények között, például az intenzív napsugárzás, az erős szél és a hideg hatásaival szemben
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • A praktikus csomagolásnak köszönhetően könnyedén elfér a zsebben

Aktív összetevők

  • Glicerin - megköti a vizet, megtartja a bőr optimális hidratáltsági szintjét
  • Shea vaj - gazdagon hidratálja és táplálja a bőrt, védi a bőrt a káros napsugárzástól, széltől, melegtől és a sós víztől
  • Trehalóz - természetben előforduló diszacharid, amely védi az élő szervezeteket a kedvezőtlen környezeti hatásoktól, például az extrém hidegtől
  • Havasi gyopár kivonat - a gyopár a „Jéghegy fehér csillagaként” ismert, és nagyon erős, természetes védekezőképessége van, amely lehetővé teszi, hogy túlélje az alpesi környezettel járó intenzív napsugárzást, a szélsőséges hideget és a szelet. A gyopár kivonat segít semlegesíteni a bőrön keletkező szabad gyököket, segít az UV-sugárzás elleni védekezés fenntartásában
  • E-vitamin - antioxidáns hatással rendelkezik, regenerál, ápolja a dehidratált bőrt, és revitalizálja a napozás után

Használat:

Vigyen fel vastagabb réteget a Piz Buin Mountain Sun Cream SPF 15 krémből, majd egyenletesen kenje szét! Ha kevesebb mennyiségű krémet használ, azzal csökkenti a krém hatását. A krémet még a nappal való érintkezés előtt vigye fel a bőrére. Ismételje meg a folyamatot, ha megizzad vagy ha a krém letörlődik! 

A Piz Buin Mountain ajakbalzsamot vastagabb rétegben vigye fel az ajkak teljes felületére! A balzsamot még a nappal való érintkezés előtt vigye fel az ajkakra, és gyakran ismételje meg a használatát!

Az UVA-/UVB-fényszűrők fejlett rendszere

Minden fejlett UVA-/UVB-fényszűrő rendszert, amely hatékony technológiát kínál a napsugárzás ellen, a PIZ BUIN®cég fejlesztett ki. Hatékony, fotostabil, széles körű UVA és UVB védelmet kínál, és segít abban, hogy a PIZ BUIN® fényvédő krémek megfeleljenek az Európai Bizottság fényvédő termékekre vonatkozó legújabb követelményeinek.

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Űrtartalom
20 ml Kész!
Tömeg
20 g (0,02 kg) Kész!
Védőfaktor
15 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
20 ml Kész!

Tömeg

Tömeg
20 g (0,02 kg) Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
15 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, UV védelem Kész!

Íz és illat

Íz
Vanília Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PIZ BUIN Mountain Sun Cream+stick SPF15 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Mountain Sun Cream + Stick 2in1 SP15 20 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIZ BUIN Mountain Sun Cream + stick SPF15 20 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ