REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1l

Termékkatalógus
REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1l
Sampon - női, rakoncátlan és töredező hajra, finom haj, összetétel: szulfátmentes
Kód:  KSVL2698 Termékszám:  884486209672

REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1l

Egyedülálló hajkisimító sampon, amely gátolja a göndörödést, már az első használat után biztosan megszereted. Láthatóan lecsökkenti a begöndörödött fürtök számát, és észrevehetően puhítja a hajat. Ez az első olyan hajápoló kozmetikum, amely az FPF skála szerinti terméket kínál, a haj típusának és a relatív páratartalomnak megfelelően. Aquatoril összetevője hidratálja a hajat, és védi a nedvességtől. A brazil pracaxi olaj tovább puhítja és erősíti a hajszálakat. A hajad mind a látványra, mind érintésre kezelhető és sima lesz. A sampon biztonságos és kíméletes a kémiailag kiegyenesített hajhoz is. 

Legfontosabb jellemzői

  • Különleges hajkisimító sampon
  • Nedvesség elleni védelem
  • Puhítja a hajat
  • Az első használat után csökkenti a göndörödést
  • Innovatív Frizz Protection Factor skála
  • Biztonságosan kezeli a kémiailag kiegyenesített hajat
  • Nem tartalmaz szulfátokat
  • FPT 30

Frizz Protection Factor

Ez egy speciális skála, amely elemzi és négy kategóriába sorolja a hajtípusokat, a finomtól a durváig, figyelembe véve a relatív páratartalmat is. Ennek alapján kiválaszthatod azt a terméket, amely a te hajtípusodnak megfelelő.

Összetevők

Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate Glycereth-26, Decyl Glucoside, Hydrogenated Coconut Acid, Parfum/Fragrance, PPG-5-Ceteth-20, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Amodimethicone, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Isethionate, Carbomer, C11-15 Pareth-7, Benzoic Acid, PEG/PPG/Polybutylene Glycol 8 / 5 / 3 Glycerin Disodium EDTA, Laureth-9, Sodium Hydroxide, Glycerin, BHT, Hexyl Cinnamal, Orbignya Oleifera Seed Oil, Pentaclethra Macroloba Oil/Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Trideceth-12, Sodium Benzoate, C12-13 Pareth-3, Alpha-Isomethyl Ionone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid (B169816/1)

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REDKEN Frizz Dismiss Shampoo 1 l.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ