A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

SANYTOL fertőtlenítő padló- és felülettisztító, antiallergén, 1 l

Termékkatalógus
SANYTOL fertőtlenítő padló- és felülettisztító, antiallergén, 1 l
4,8 22 értékelés
Padlótisztító - tisztítja és fertőtleníti az összes anyagot és felületet, semlegesíti az atkák, a macskák által termelt és a pollenek allergénjeit - 1 590 Ft/1 l
Kód:  CIS326 Termékszám:  3045206312387 Gyártó honlapja:
SANYTOL fertőtlenítő padló- és felülettisztító, antiallergén, 1 l Megszűnt

SANYTOL fertőtlenítő padló- és felülettisztító, antiallergén, 1 l

A Sanytol padló- és felülettisztító fertőtleníti és zsírtalanítja mind a padlót, mind az egyéb felületeket. Ideális otthoni használatra, ahol hatékonyan hat a baktériumok, gombák, gombák és vírusok ellen. Ezenkívül 98% -os hatékonysággal semlegesítheti az atkákat, a macska- és a pollenallergéneket. A Sanytol Cleaner padló- és felülettisztító nem tartalmaz klórt vagy színezéket, így minden anyagra gyengéd. Dermatológiailag tesztelt, és egyedi összetétele nem okoz foltokat. Friss, tiszta illatot hagy. A használata egyszerű és gyors.

A Sanytol padló- és felülettisztító fő jellemzői

  • A baktériumok, gombák és vírusok 99,9% -át eltávolítja
  • Semlegesíti az allergének 98% -át atkákból, macskákból és pollenből
  • Sallmonella és Listeria ellen is hatásos
  • A Sanytol padló- és felülettisztító fertőtlenítőszer nem tartalmaz klórt vagy színezéket
  • A termék dermatológiailag tesztelt
  • Kiváló zsírtalanítás és antiallergén hatású

A Sanytol padló- és felülettisztító hármas hatása

Baktériumölő az EN 13697 (5 perc), a fungicid az EN 13697 (15 perc) szerint az Influeza A (H1N1) vírus és a Herpes simplex és az EN 14476 (5 perc) vírusok ellen is hatásos. Eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat (allergiás forrásokat) minden típusú felületről. Eltávolítja többek között a Herpes vírust, a H1N1 influenza vírust, a Staphylococcus aureust, a Candida albicans-t, az Escherichia coli-t, az Aspergillus niger-t, a Pseudomonas aeruginosa-t, az Enterococcus hirae-t.

Használat:
Alkalmazás: Nagy területek (padlók, burkolólapok, laminált padlók, márvány, tégla, fémfelületek): 2 kupaknyi tisztítószert (70 ml) hígíts fel 4 liter meleg vízben. Nem kell öblíteni. WC, egészségügyi létesítmények, mosogató szifonok: közvetlenül 2 kupak hígítatlan terméket önts bele, és hagyd egész éjjel hatni. Műanyag és porcelán elemek (hulladékkosarak, kisállat-kellékek): A terméket közvetlenül szivaccsal vagy ecsettel kell felhordani. Ne öblítsd le. Mindig öblítsd le az élelmiszerrel érintkező területeket ivóvízzel.

Biztonsági intézkedések:
Biztonsági óvintézkedések: A szeptikus tartályok biztonságos használata normál használati körülmények között. Szemmel való érintkezés esetén bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Ne keverd más tisztítószerekkel (klóralapú). Ne nyeld le. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatással. Ha orvosi segítségre van szüksége, vidd magaddal a csomagoláson vagy a termék címkéjén. Tartsd távol gyermekektől. Lenyelés: Ha nem érzed jól magát, azonnal fordulj orvoshoz.

Összetétel:
Biocid hatóanyag (TP2 / AL) 5000 mg / kg didecil-dimetil-ammónium-klorid, kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyagok, kevesebb, mint 5% kationos felületaktív anyagok, fertőtlenítőszerek, parfümök


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Padlóra Kész!
Tisztítószer típus
Folyékony Kész!
Klórtartalom
Klórmentes Kész!
Űrtartalom
1 l Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlóra Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Folyékony Kész!

Klórtartalom

Klórtartalom
Klórmentes Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 l Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlótisztító szerek Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden típusú felületre Kész!

Típus

Típus
Tisztító, Fertőtlenítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SANYTOL fertőtlenítő padló- és felülettisztító, antiallergén, 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANYTOL Dezinfekce čistič podlahy & plochy antialergenní 1 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SANYTOL Dezinfekcia čistič podlahy & plochy antialergénny 1 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ