AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extrém plusz hajvilágosító 3 x 60 ml

Termékkatalógus
SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extrém plusz hajvilágosító 3 x 60 ml

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extrém plusz hajvilágosító 3 x 60 ml Megszűnt

SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extrém plusz hajvilágosító 3 x 60 ml

A megfelelő hajvilágosítót keresed? Próbáld ki a SCHWARZKOPF GLISS COLOR-t. Biztosan nem fogod megbánni! Ez a világosító még szebbé teszi a hajadat, és anélkül világosítja a színét, hogy csúnya sárga hatást hagyna maga után. A SCHWARZKOPF GLISS COLOR hialuronsavat tartalmaz, amely megadja a hajszálak számára szükséges hidratálást, így nem szárítja ki, valamint védi a hajat. A Color Care rendszer biztosítja, hogy a színpigmentek mélyen bejussanak a hajszálakba, ezáltal sokkal gazdagabb színt érhetsz el. A SCHWARZKOPF GLISS COLOR-nak köszönhetően a hajad ragyogó, láthatóan egészségesebb és gyönyörű lesz. 


A SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Plus Extra hajvilágosító fő jellemzői

  • Hajvilágosító hosszan tartó hatással
  • A SCHWARZKOPF GLISS COLOR tökéletesen fedi az ősz hajszálakat
  • Akár 9 árnyalattal világosabbá teszi a hajat, és természetes szőke színt kölcsönöz
  • A Color Care rendszernek köszönhetően mélyen behatol a hajszálakba
  • A hialuronsavval dúsított formula tökéletesen hidratálja a hajat
  • SCHWARZKOPF GLISS COLOR a gazdag színért és ápolásért

Gyönyörű, egészséges és erős haj első pillantásra

Tudtad, hogy a fejbőrünk ugyanúgy öregszik és gyengül, mint az arcunkon lévő bőr? Ezért fontos, hogy ugyanolyan gondossággal kezeljük, mint az orcákat. A hialuronsav már hosszú évek óta ismert pozitív hatásairól és jótékony tulajdonságairól a kozmetikai iparban. A SCHWARZKOPF GLISS COLOR hialuronsavat tartalmaz, amely megvédi a hajat a károsodástól, és nemcsak a festés alatt, hanem utána is ápol.


A festék előkészítése és keverése

A SCHWARZKOPF GLISS COLOR alkalmazása előtt készíts elő védőruházatot és egy órát, hogy ellenőrizni tudd az expozíciós időt. Fedd le a ruházatod, és vedd fel a mellékelt kesztyűt. Csavard le az applikátor üveg kupakját. Nyisd ki a festékkrémet tartalmazó tubust a kupakban lévő tüskével, majd nyomd az egész tartalmát az applikátor üvegbe. Zárd le ismét az applikátor üveget, és keverd össze az összes összetevőt alaposan, amíg sima krémet nem kapsz. Végül csavard le a felső kupakot, és azonnal kezdj hozzá a festéshez. 

FIGYELEM: Több árnyalat esetén a festékkeverék színe a festési folyamat során megváltozik. Ez a színváltoztatás nincs hatással a végső színeredményre.

Teljes hajfestés

Ha először használsz tartós festéket, vagy ha a korábban festett hajad teljesen lenőtt, akkor ezt az alkalmazást ajánljuk. Vidd fel az előkészített SCHWARZKOPF GLISS COLOR keveréket tincsenként, a tarkótól előre haladva, a haj teljes hosszában, és egyenletesen oszlasd el, amíg a teljes hajat befedi. Azonnal távolítsd el a bőrön lévő színes foltokat. Hagyd a festékkeveréket 30 percig hatni. 

A lenőtt haj festése

Ha a hajadat már festették, és látható lenövések vannak rajta, illetve ha a hajvégek sötétebbek vagy rossz állapotban vannak, akkor ezt az alkalmazási módszert javasoljuk. Erre a célra végezz részleges felvitelt, és a SCHWARZKOPF GLISS COLOR applikátor flakon hegyével hozz létre egy vonalat. Először csak a lenőtt hajra vidd fel a hajfestő krémet. Masszírozd át a keveréket az ujjbegyeiddel a hajszálak mentén a lenőtt hajszálak gyökereihez (a kesztyűt ne vedd le). Ismételd meg ezt a folyamatot az összes lenőtt tincsen. Hagyd a festékkeveréket 20 percig hatni. Vidd fel a maradék festékkeveréket a maradék hajra, és hagyd hatni további 10 percig. A 9-1, 10-1, 10-2 és 10-4 árnyalatok esetében a színkeveréket csak a hajtövekre kell felvinni, és 35 percig kell rajta hagyni. Vidd fel a maradék festékkeveréket a maradék hajra, és hagyd hatni maximum 10 percig. 

Öblítés és utókezelés

A SCHWARZKOPF GLISS COLOR leöblítése előtt ismét húzz kesztyűt. A kezelési időszak végén alaposan öblítsd ki a hajat meleg vízzel, amíg a víz teljesen tiszta nem lesz. Utókezelésként alkalmazz ápoló pakolást a nedves hajra. A pakolást hagyd hatni 2 percig, majd alaposan öblítsd le. A hajpakolás használatával a haj puha, ragyogó és könnyen fésülhető lesz.


Összetétel:
Világosító krém: 

Aqua (water, eau), cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, ethanolamine, coconut alcohol, arginine, lysine HCl, sodium laureth sulfate, bis-cetearyl amodimethicone, succinic acid, potassium hydroxide, ammonium sulfate, parfum (fragrance), ceteareth-20, sodium silicate, etidronic acid, linalool, benzyl salicylate, citronellol, geraniol, limonene, CI 77007 (ultramarines) Színelőhívó: aqua (water, eau), hydrogen peroxide, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, ceteareth-20, sodium cetearyl sulfate, cera alba (beeswax, cire d´abeille), etidronic acid, potassium hydroxide, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate, sodium sulfate
Szőke hajszín fokozó: 
Potassium persulfate, sodium silicate, sodium persulfate, ammonium persulfate, aqua (water, eau), silica, disodium EDTA, potassium sulfate, ammonium sulfate, sodium sulfate.
Ápoló hajpakolás: 
Aqua (water, eau), cetearyl alcohol, isopropyl myristate, behentrimonium chloride, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, dimethylsilanol hyaluronate, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, hydrolyzed keratin, stearamidopropyl dimethylamine, cetyl palmitate, dimethicone, phenoxyethanol, citric acid, isopropyl alcohol, parfum (fragrance), methylparaben, glycerin, cetrimonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, linalool, hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicylate, benzyl alcohol.

Paraméterek

Űrtartalom
180 ml Kész!
Sorozat szerint
Gliss Color Kész!
Árnyalat
Szőke Kész!
Időtartam
Tartós Kész!
Festési mód
Színkiszívás és kivilágosítás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
180 ml Kész!

Sorozat szerint

Sorozat szerint
Gliss Color Kész!

Árnyalat

Árnyalat
Szőke Kész!

Tulajdonságok és efektek

Időtartam
Tartós Kész!
Festési mód
Színkiszívás és kivilágosítás Kész!
Tulajdonságok és összetétel
Professzionális Kész!
Festék állaga
Krémszínű Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extrém plusz hajvilágosító 3 x 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra Zesvětlovač Plus 3 x 60 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra, Zosvetľovač Plus, 3× 60 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ