AP+ nový vizuál Shop roku

SEBASTIAN PROFESSIONAL Ajándékcsomag Seb Man

Termékkatalógus
SEBASTIAN PROFESSIONAL Ajándékcsomag Seb Man
Hajápoló szett - tartalma: haj- és szakállolaj 30 ml, haj-, szakáll- és testsampon 250 ml és hajmattító agyag 75 ml
14 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1489 Termékszám:  8594189112514
SEBASTIAN PROFESSIONAL Ajándékcsomag Seb Man 14 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SEBASTIAN PROFESSIONAL Ajándékcsomag Seb Man

Örvendeztesd meg kedvesed a SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man kozmetikai szettel. A készlet haj- és szakállolajat, haj, szakáll és test ápolására készült sampont, valamint hajfixáló agyagot tartalmaz. A haj- és szakállolaj szőlőmag-, jojoba-, mandula- és argánolaj egyedülálló keverékét rejti. A sampon hajra, szakállra és testre egyaránt használható. A matt hajagyag nagyszerű a matt hatás létrehozásához és a haj rögzítéséhez. A szett ajándéknak is kiváló. 

A SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Készlet haj- és szakállolajat, haj, szakáll és test ápolására készült sampont, valamint matt agyagot tartalmaz
  • Az olaj használata után a haj és a szakáll sima és fényes lesz
  • A sampon hajra, szakállra és testre egyaránt alkalmazható
  • A matt hajfixáló agyag rögzít és matt felületet kölcsönöz
  • A termékek a bergamott és a rózsabors illatát árasztják
  • A szett kiváló ajándék lehet

The Groom Haj- és szakállolaj

A haj- és szakállolaj szőlőmag-, jojoba-, mandula- és argánolaj egyedülálló keverékét tartalmazza. Akár a hajadnak, akár a szakálladnak van szüksége egy kis fényre vagy táplálásra, ez az olaj mindezt és még annál is többet nyújt. Alkalmazásával a haj és a szakáll táplált, fényes és sima lesz. Az olaj a bergamott és a rózsabors mámorító illatával rendelkezik.

The Multitasker Sampon hajra, szakállra és testre

Nem szeretnéd, ha a fürdőszobai polc roskadozna a kozmetikumoktól? Akkor értékelni fogod ezt a multifunkcionális terméket, amelyet a haj, a szakáll és a test tisztítására fejlesztettek ki. Guarana kivonatát tartalmazza, a bergamott és a rózsabors stimuláló illatával. Használata után a csodálatos frissesség érzését élvezheted. A sampon minden hajtípusra alkalmas. 

The Sculptor Hajfixáló matt agyag

A matt hajfixáló agyag egy ásványi agyag, amelyet a haj kezelésére alkalmaznak a hosszan tartó fixálás és a matt felület elérése érdekében. Használd a matt agyagot, hogy határozott kontúrt és textúrát alkoss meg, a termék rövid vagy hosszabb hajra egyaránt kiváló. A matt agyag erősen rögzíti a hajat, ugyanakkor nem ragad. A készlet többi termékéhez hasonlóan ez is bergamott és rózsabors illatát árasztja.

A készlet tartalma: 
Haj- és szakállolaj, 30 ml
Sampon hajra, szakállra és testre, 250 ml
Hajfixáló matt agyag, 75 ml


Összetétel

Haj- és szakállolaj:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isododecane, Parfüm/illat, Hexyl Cinnamal, Linalool, Kumarin, Limonene, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj, Vitis Vinifera (szőlőmag) magolaj, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, BHT

Sampon:
Aqua/Víz/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Cocamidopropyl Betaine, Citromsav, Parfüm/illat, Panthenol, Nátrium benzoát, Sodium Citrate, Glicerin, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Methylparaben, Allantoin, Caffeine, Nátrium-hidroxid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Kumarin, Limonene, Paullinia Cupana magkivonat, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Narancssárga 4 (CI 15510), Kék 1 (CI 42090), BHT, Propylparaben, Kálium-szorbát, Nátrium-szulfit

Tompa agyag:
Vazelin, cera alba, méhviasz, cire d'abeille, dikapril-maleát, propilénglikol, kaolin, peg-10 napraforgó-gliceridek, kvaternium-18 bentonit, szilícium-dioxid, parfum, Illat, titán-dioxid (ci 77891), hexyl cinnamal, linalool, vasoxidok (ci 77499), coumarin, limonene, Mica, alpha-isomethyl ionone, benzil-benzoát, citronellol, bht

Paraméterek

Használat
Férfiaknak Kész!
Típus
Férfi Kész!
Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEBASTIAN PROFESSIONAL Dárkové balení Seb Man. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEBASTIAN PROFESSIONAL Darčekové balenie Seb Man.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ