A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

SENCOR SBM 440

Termékkatalógus
SENCOR SBM 440
3,5 2 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros
Kód:  BABY11643 Termékszám:  8590669296767 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SBM 440

Élvezd a nyugalom pillanatait, és tartsd szemmel bárhonnan, ahogyan a kisbabád alszik. Az elsőrangú Sencor bébiőr képpel és hanggal is dolgozik. A kamerás bébiőrnek köszönhetően mindig tudni fogod, mi történik a szobában. A kristálytiszta hang átvitele digitális jelként zajlik, és lefedettségi köre akár 300 m is lehet. A felkínált bébiőrt számos csatorna jellemzi, és nagyobb frekvencián is működik, mint az analógok, tehát inkább városokba alkalmas, ahol egyébként sok akadály zavarhatja a jelet. Ha véletlenül mégis elveszíted a jelet, a berendezés hangjelzéssel a tudtodra adja. A fő, szülő egység működéséről elem vagy a konnektor gondoskodik, a gyermek egységet pedig a konnektor működteti.

Az elsőrangú SENCOR SBM 440 bébiőr döntő funkciói

  • Sencor video bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • A hang digitális átvitele
  • A jel hatótávolsága 300 m
  • A minőségi Sencor bébiőr lehetővé teszi, hogy a szülők a mikrofonon keresztül beszéljenek a kisbabához
  • A berendezés a tudtodra adja, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Belsejében éjjellátót is találsz
  • A kiváló Sencor bébiőr vetítéssel vagy hangokkal segít elaltatni a gyermeked
  • Ellenőrizd kisbabád egészségét a hőérzékelővel
  • A bébiőr szülő egységének energiaforrása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A másik (gyermek) egység energiaforrása: hálózat (230 V)

A minőségi Sencor bébiőr ötletes megoldásai

A modern technológiákkal együtt rengeteg új funkció is érkezik. Szívesen látott lehetőség az éjjellátó mód, amellyel még akkor is azonnal észreveszed, hogy a gyermek nem alszik, ha nem világít a lámpa a szobájában. A nagyszerű Sencor bébiőrről nem hiányozhat a lehetőség a kétirányú adatátvitelre. Így amikor a kisbaba véletlenül felébred és nyugtalankodik, a megnyugtatására használhatod először a hangodat. Az altatás mód univerzális segédeszközzé teszi a bébiőrt. Így a minőségi Sencor bébiőr nemcsak megfigyelni képes a kisbabát, hanem a zenének köszönhetően, amelyet le tud játszani, segít elaltatni a kisbabát.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SBM 440 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBM 440. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SBM 440.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ