Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

SURF szín + fehér hawaii álma 3,9 kg (60 elem)

Termékkatalógus
SURF szín + fehér hawaii álma 3,9 kg (60 elem)
5 6 értékelés
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz mosásához, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, mosások száma: 60, 3900 g - 73,17 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 125,64 Ft/1 kg
Kód:  PPR503 Termékszám:  8710447444917

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SURF szín + fehér hawaii álma 3,9 kg (60 elem)

A színes és fehér ágynemű mosására, valamint az intenzív és egzotikus illat élményére a SURF Color + White Hawaiian Dream por van. Az egzotikus virágok, a lédús trópusi gyümölcsök és a mandarin tökéletesen kiegyensúlyozott összetétele kellemesebbé teszi a mosást, energizálja Önt és frissíti az érzékeit. Nem véletlen, hogy az illat illata az egyik legkelendőbb. Az intenzív illat ugyanolyan érzéki élményt garantál még mosás után is. Szóval a ruháid sokkal hosszabb szagúak. A mosópor hatékony összetételének köszönhetően frissíti a színezett és fehér ruhát, és fényesen tisztítja. És elfogadható áron kapható.

A SURF Color + White Hawaiian Dream mosópor legfontosabb jellemzői 3,9 kg (60 mosás)

  • Szörf szín + fehér por intenzív Hawaii álom illattal
  • Mosható por a színes és fehér vászonhoz
  • Hatékony mosószerkészítmény a mosáshoz
  • Kiegyensúlyozott, friss, egzotikus virágok illata, lédús trópusi gyümölcsök és mandarin
  • Hosszan tartó egzotikus illatélmény
  • A mosópor ésszerű ára

Használat:
Előmosás program - Adjunk hozzá további 100 ml-t. Kézi mosás - 100 ml minden 10 liter vízhez, hagyjuk feloldódni. Használat után öblítse le és szárítsa meg a kezét. Az összes mosószerhez hasonlóan kerülje a termékkel való érintkezést, ha sérült vagy érzékeny bőrű. 6-8 kg max. Mosógép mosógép - Ezekhez a nagyobb mosógépekhez további 30 ml-t használjon minden egyes feltöltéshez. Az adagoláshoz lásd a csomagolást.

Kezelési utasítások:
Mindig kövesse a ruházati ápolási utasításokat. Ne használja a terméket gyapjú vagy selyem mosására. Ha attól tart, hogy elveszíti a ruháinak színét, mossuk le kézzel és külön-külön egy megfelelő termékkel. Ne vigyük be a bőrruházatot, ruhát fémrögzítővel vagy tűzálló ruházattal.

Biztonsági figyelmeztetések:
Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat üzembe helyezik és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz vagy kezeléshez.

Összetétel:
5-15%: anionos felületaktív anyagok, <5% enzimek, nemionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, parfüm, foszfonátok, polikarboxilátok, szappan, zeolitok, butil-fenil-metil-propion

Paraméterek

Tömeg
3 900 g (3,9 kg) Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra Kész!

Tömeg

Tömeg
3 900 g (3,9 kg) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra Kész!

Mosások száma

Mosások száma
60 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SURF szín + fehér hawaii álma 3,9 kg (60 elem) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ