A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Tápszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tej típusa
Kezdő
(7)
Haladó
(11)
Totyogó
(10)
Gyermek
(1)
Sorozat szerint
Kendamil Organic
(7)
Kendamil Toddler Milk
(12)
Beggs
(7)
Ajánlott ettől a kortól
0 hónapos kortól
(7)
6 hónapos kortól
(9)
10 hónapos kortól
(2)
12 hónapos kortól
(6)
24 hónapos kortól
(5)

A tápszer különleges összetételének köszönhetően az anyatejhez hasonlít, részlegesen vagy teljes egészében ki lehet a segítségével váltani a szoptatást. A tápszer kiválasztása során figyelembe kell venni az adott gyermek életkorát, egészségi állapotát és esetleges allergiáit. Tanácsot tudunk adni, hogy melyik tápszer lehet a legjobb kisbabád számára!

Tovább

Anyatej vagy tápszer: tényleg olyan nagyok a különbségek?

Nem kell áltatni magad, ha választani kell az anyatej és a tápszer között, az előbbi tagadhatatlanul jobb, ez egyértelmű - az anyatej tökéletes, és nincs 100%-os helyettesítője. Azonban, ha valamilyen oknál fogva nem tudsz szoptatni, nem kell aggódnod. A tápszer manapság már minden szükséges tápanyaggal ellátja a babát, hogy egészségesen fejlődjön.

  • A tápszer összetétele az anyatejhez hasonlít
  • Szigorú felügyelet mellett és steril körülmények között történik a tápszer gyártása
  • Különböző típusok készülnek a gyermek aktuális életkorának megfelelően
  • A tápszer vitamin-, ásványi anyag- és antioxidánsban gazdag készítmény

Az éjszaka gyakran éhesen ébredő csecsemők esetében az édesanyák időnként önként döntenek éjszakára a tápszer mellett, amely tökéletesen eltelíti a babát, és ennek köszönhetően mindketten sokkal jobban tudnak aludni.

Melyik tápszer a legjobb? Ez a gyermek életkorától függ! 

Melyik tápszer kerüljön a kosaradba? Ez mindig a gyermek életkorától függ, hiszen minden életszakaszban más-más arányú és típusú tápanyagokra van szüksége egy babának.

Tápszer koraszülötteknek

A koraszülötteknek szánt tápszer olyan kisebb születési súlyú (általában 2,5 kg alatti) csecsemőknek ajánlott, akiket nem lehet szoptatni. Egy ilyen tápszer megnövelt mennyiségben tartalmaz energiadús tápanyagokat és fehérjét, hogy ellensúlyozza a növekedési lemaradást. Amint a növekedés normalizálódik, ajánlatos áttérni az újszülöttek számára szánt tápszer valamelyikére.

Tápszer újszülöttek számára

Az újszülötteknek szánt tápszer 6 hónapos korig adható a babának. A születéstől kezdve használt tápszer összetétele nagyon hasonló az anyatej összetételéhez - adaptált tehéntejfehérjét és más fontos anyagokat (laktóz, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok, prebiotikumok stb.) tartalmaz. A legjobb tápszer mindent tartalmaz az egészséges fejlődéshez.

Anyatej-kiegészítő vagy elválasztó tápszer

Az anyatej-kiegészítő vagy elválasztó tápszer 6 hónapos kortól 9 hónapos korig ideális - Magyarországon a jelölése 2-es. Továbbá, a magyar piacon találhatók 3-as jelű tápszerek is, amelyek 9 hónapos kortól 1 éves korig használhatók. Általában a hozzátáplálással együtt adják a babáknak, mert már nem állják meg a helyüket teljesértékű táplálékként. Az előző típustól némileg eltérő arányú anyagokat és tápanyagokat tartalmaz, ugyanakkor több benne a vas, jód, cink és más a vitaminok aránya is.

i

A kiegészítő tápszer bevezetése nem feltétlenül szükséges azonnal, a 6. hónap végén. Nyugodtan fejezd be az aktuális csomagot, majd lépj tovább a következő típusra.

Tápszer 1 éves kor felett: junior italok

kisgyermekkori junior italok ideálisak 1 éves kor felett. Tápanyagban gazdag és kiadós, aktív összetevőket, valamint vitaminokat tartalmazó italok, amelyeknek ki kell elégíteniük egy fizikailag aktív gyermek igényeit. A junior italként forgalmazott tápszer ízesített változatban is kapható (banán, vanília stb).

A jobb áttekinthetőség érdekében a tápszer jelölését számokkal teszik egyértelművé

Annak érdekében, hogy ne kelljen bonyolult keresgéléssel kideríteni, vajon melyik tápszer alkalmas az adott életkorú gyermeknek, a különböző típusokat a jobb áttekinthetőség érdekében számokkal jelölték.

Tápszer típusa Tápszer jelölése
Tápszer koraszülötteknek 0
Tápszer újszülötteknek 1
Tápszer kiegészítésre/elválasztó tápszer 2
Tápszer kisgyermekeknek/junior italok 3, 4, 5

Egészségügyi problémákkal küzd a gyermeked? Nézd meg, milyen laktózmentes és antiallergén tápszer kapható a piacon!

Egy speciális tápszer ideális választás, ha a csecsemő valamely élelmiszer-összetevő által okozott egészségügyi problémákkal küzd, hajlamos az allergiára, vagy refluxban szenved. Többféle típusa létezik:

  • A laktózmentes tápszer ideális olyan csecsemők számára, akiknél a tápszer elfogyasztása után hasmenés, puffadás vagy egyéb emésztési problémák jelentkeznek. A laktóz gyakran felelős az ilyen jellegű problémákért.
  • Az allergiásoknak készült tápszer, HA (hipoallergén) elnevezéssel kerül a boltokba. Ez lényegében nem tartalmaz tehéntejből származó fehérjét, amely a gyermekkori allergiák egyik leggyakoribb kiváltója.
  • A székrekedés vagy kólika ellen javasolt tápszer minden olyan kisbaba számára alkalmas, aki gyakran szenved székrekedéstől vagy kólikától, minden logikus vagy egyértelmű ok nélkül.
  • Az antireflux tápszer a legtöbb esetben burgonya- vagy rizskeményítővel, valamint szentjánoskenyér rosttal készül, amely megakadályozza, hogy a csecsemő visszahányja a lenyelt táplálékot.

Speciális tápszer csak a gyermekorvossal történő konzultációt követően adható a babának. Kizárólag különleges igényű gyermekek számára készült, ezért egészséges csecsemőknek ne kínáld!

10 összetevő, amely megkönnyíti a tápszer kiválasztását

Az összetevőket azonban nem csak akkor kell megnézned, ha a gyermeked intoleranciában szenved egy vagy több élelmiszer-összetevővel szemben, esetleg allergiás, hanem minden egyes esetben. Az optimális táplálkozás a legfontosabb a megfelelő fejlődéshez. Ha a legjobbat akarod a babádnak, és azt szeretnéd, hogy a lehető legegészségesebb legyen, akkor érdemes arra törekedni, hogy olyan tápszer mellett dönts, amely megfelel az alábbi kritériumoknak:

  1. hozzáadott só nélkül
  2. hozzáadott cukor nélkül
  3. gluténmentes
  4. szója nélkül
  5. pálmaolaj nélkül
  6. mesterséges tartósítószerek nélkül
  7. színezékek nélkül
  8. probiotikumokkal/prebiotikumokkal
  9. hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal
  10. laktózcsökkentett

A bio tápszer egyre népszerűbb

A bio tápszer teljes bio tejből készül, amelyet csodálatos legelőkön élő tehenek adnak. A tej ellenállhatatlan ízét a fantasztikusan zöld és friss fű garantálja. A bio tápszer finom íze mellett nagy adag kalciumot, fehérjét és aminosavakat is tartalmaz.

A baba nem mindig szereti a tápszert (nem fog gyarapodni, sokat fog hányni stb.). Ha ez nálatok is előfordul, rendelkezésre állnak tápszerminták, amelyek kipróbálásával kiderítheted, hogy melyik tápszer lesz megfelelő a babádnak, illetve melyik lesz az, amit szívesen fogyaszt majd. 

Egy alapvető kérdés: milyen gyakran kapjon a baba tápszert?

Minden gyártó ajánlásokat ad arra vonatkozóan, hogy az általa előállított tápszer milyen gyakorisággal adható a babának. Kezdetben kövesd ezeket az ajánlásokat, de tartsd szem előtt azt is, hogy a babának hogy felel meg, tud-e pihenni, és mindenekelőtt, hogy számára előnyös-e az etetés gyakorisága, valamint az elfogyasztott mennyiség. Ha úgy látod, hogy babád még éhes, adjál neki többet, és fordítva, ha nem kér már, ne kényszerítsd arra, hogy többet egyen.

i

Szeretnél pénzt spórolni, de szüksége van tápszerre a babádnak? Az Outlet oldalunkon nagyszerű árú termékeket találsz. Ha érdekel más elégedett vásárlók véleménye, nézd meg, hogy ők milyen tápszereket vásároltak itt: tápszerek vélemények alapján

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kendamil baba kecsketej 1 DHA + (800 g) Szállításra kész > 5 db
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, szójamentes, kecsketejes, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, prebiotikumos, hozzáadott cukor nélkül és pálmaolaj nélkül
14 790 Ft

2.
Kendamil Premium 4 HMO+ (800 g) Szállításra kész > 10 db
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 24 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül
8 890 Ft

3.
Kendamil Premium 1 DHA+ (800 g) Szállításra kész 3 db
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül
8 590 Ft

Még több
29 termék
Kendamil baba kecsketej 1 DHA + (800 g) - Bébitápszer
Típusok
4,6 19×
Kendamil baba kecsketej 1 DHA + (800 g)
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, szójamentes, kecsketejes, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, prebiotikumos, hozzáadott cukor nélkül és pálmaolaj nélkül - 18 487,50 Ft/1 kg
14 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12934
Kendamil Premium 1 DHA+ (800 g) - Bébitápszer
Típusok
4,7 67×
Kendamil Premium 1 DHA+ (800 g)
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 10 737,50 Ft/1 kg
8 590 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21109
Kendamil BIO Nature 1 DHA+ (800 g) - Bébitápszer Típusok
4,5
Kendamil BIO Nature 1 DHA+ (800 g)
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 13 737,50 Ft/1 kg
10 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21103
Kendamil baba kecsketej 3 DHA + (800 g) - Bébitápszer
Típusok
4,6 19×
Kendamil baba kecsketej 3 DHA + (800 g)
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 12 hónapos kortól, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, szójamentes, kecsketejes, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, prebiotikumos, hozzáadott cukor nélkül és pálmaolaj nélkül - 18 487,50 Ft/1 kg
14 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12936
Kendamil Premium 4 HMO+ (800 g) - Bébitápszer Típusok
4,7 67×
Kendamil Premium 4 HMO+ (800 g)
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 24 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 11 112,50 Ft/1 kg
8 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21115
Kendamil Premium 4 HMO+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0 10×
Kendamil Premium 4 HMO+ (6× 800 g)
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 24 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 7 565 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 9 456,25 Ft/1 kg
Szuper ár
45 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21116
Kendamil Premium 2 HMO+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0 10×
Kendamil Premium 2 HMO+ (6× 800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 7 565 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 9 456,25 Ft/1 kg
Szuper ár
45 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21112
Kendamil Premium 3 HMO+ (800 g) - Bébitápszer Típusok
4,7 67×
Kendamil Premium 3 HMO+ (800 g)
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 12 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 11 112,50 Ft/1 kg
8 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21113
Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g) - Bébitápszer Típusok
4,7 67×
Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 11 112,50 Ft/1 kg
8 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21111
Kendamil BIO Nature 3 HMO+ (800 g) - Bébitápszer Típusok
4,5
Kendamil BIO Nature 3 HMO+ (800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 10 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 15 862,50 Ft/1 kg
12 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21107
Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g) - Bébitápszer Típusok
4,5
Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 14 987,50 Ft/1 kg
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21105
Kendamil Premium 3 HMO+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0 10×
Kendamil Premium 3 HMO+ (6× 800 g)
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 12 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 7 565 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 9 456,25 Ft/1 kg
Szuper ár
45 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21114
Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0
Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (6× 800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 11 215 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 84 112,50 Ft/1 kg
67 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY21106
Kendamil BIO Nature 3 HMO+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0
Kendamil BIO Nature 3 HMO+ (6× 800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 10 hónapos kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 10 748,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 80 612,50 Ft/1 kg
64 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY21108
Kendamil BIO Nature 1 DHA+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0
Kendamil BIO Nature 1 DHA+ (6× 800 g)
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír), bio minőség és pálmaolaj nélkül - 10 398,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 77 987,50 Ft/1 kg
62 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21104
Kendamil Premium 1 DHA+ (6× 800 g) - Bébitápszer Típusok
5,0 10×
Kendamil Premium 1 DHA+ (6× 800 g)
Bébitápszer - kezdő, alkalmas újszülött kortól, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 8 415 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 10 518,75 Ft/1 kg
50 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21110
Beggs 4, totyogó, 800 g - Bébitápszer Típusok
4,8
Beggs 4, totyogó, 800 g
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 24 hónapos kortól, szójamentes és pálmaolaj nélkül - 8 862,50 Ft/1 kg
7 090 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21171
Kendamil Premium 2 HMO+, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, prebiotikumos, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 10 412,50 Ft/1 kg
24 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21456
Beggs 2, haladó, 800 g - Bébitápszer Típusok
4,8
Beggs 2, haladó, 800 g
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, szójamentes és pálmaolaj nélkül - 8 862,50 Ft/1 kg
7 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21169
Beggs 3, totyogó, 800 g - Bébitápszer Típusok
4,8
Beggs 3, totyogó, 800 g
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 12 hónapos kortól, szójamentes és pálmaolaj nélkül - 8 862,50 Ft/1 kg
7 090 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21170
Beggs 4, totyogó, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal - Bébitápszer Típusok
Beggs 4, totyogó, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal
Bébitápszer - gyermek, alkalmas 24 hónapos kortól, szójamentes, prebiotikumos és pálmaolaj nélkül - 10 245,83 Ft/1 kg
24 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21461
Beggs 3, totyogó, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal - Bébitápszer Típusok
Beggs 3, totyogó, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 12 hónapos kortól, szójamentes, prebiotikumos és pálmaolaj nélkül - 10 245,83 Ft/1 kg
24 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21460
Beggs 2, haladó, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal - Bébitápszer Típusok
Beggs 2, haladó, 2,4 kg (3× 800 g), kreatív doboz ajándékkal
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, szójamentes, prebiotikumos és pálmaolaj nélkül - 10 245,83 Ft/1 kg
24 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21459
Kendamil Premium 2 HMO+ (2×800 g) - Bébitápszer Típusok
Kendamil Premium 2 HMO+ (2×800 g)
Bébitápszer - haladó, alkalmas 6 hónapos kortól, szójamentes, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, prebiotikumos, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 8 745 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 10 931,25 Ft/1 kg
17 490 Ft
1 csomag
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: BABY3674

Tápszerek

szoptatásMeddig és milyen gyakran kell szoptatni a babát A csecsemők ivási rendszere nagyon fontos az egészséges fejlődésük szempontjából. Milyen gyakran és mennyi ideig kell szoptatni egy újszülöttet úgy, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt, és a csecsemő súlya optimális ütemben gyarapodjon? Mi a teendő, ha a csecsemő nem...
A baba néhány hónapos korában fordulópont következik be, amikor elkezd megismerkedni a szilárd ételekkel. A szilárd ételek bevezetésének megvannak a megalapozott szabályai és módszere. Cikkünkből megtudhatod, hogyan kell elkezdeni a szilárd ételek bevezetését, mikor...
Cikkünk a leggyakoribb emésztési problémákra összpontosít, amelyek a csecsemők akár 75%-át is érinthetik. E problémák többsége a tápszerre történő áttéréskor vagy a bébiételek és szilárd ételek kezdeti bevezetése során jelentkezik, ezért kifejezetten erre az időszakra...

Tápszerek

A Tápszerek kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Tápszerek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tápszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tápszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tápszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tápszerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ