Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg)

Termékkatalógus
TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg)
Mosogatószer - a szúnyogokat ökológiai módon, kiszárítással pusztítja el, az emberutánzás és az UV-sugárzás elvén működő töltet, a csomag egy töltet 30-45 napra elegendő, beltéri használatra 50 m2-ig. - 2 166 Ft/1 kg
Kód:  MYC389 Termékszám:  8595691812596

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg)

Szeretnéd kímélni a természetet, miközben hatékony mosogatószert használsz? A TIERRA VERDE biológiailag lebomló mosogatópor magas arányban tartalmaz új, aktív természetes tenzideket és tökéletesen zsírtalanít. A szódabikarbónának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a rászáradt ételmaradékokat. Az oxigénalapú fehérítőszer eltávolítja a kávé, a tea és a gyümölcslé foltokat is. A 15 kg-os vödörben lévő mosogatóporbiológiailag teljesen lebomló, jobb mosási teljesítményt nyújt, és ideális az 55 °C feletti hőmérsékleten történő mosogatáshoz. Összetételének köszönhetően a termék ettől a hőmérséklettől hatékony, amelynél a benne lévő nátrium-perkarbonát nátrium- és hidrogén-peroxidra bomlik. Ez tovább bomlik vízre és aktív oxigénre, ami hozzájárul a TIERRA VERDE mosogatóporkiváló tisztító és fehérítő hatásához. Egy mosáshoz 1 evőkanál por (kb. 15 g) szükséges. 1 kg TIERRA VERDE por 65 mosáshoz elegendő. Minden típusú háztartási mosogatógéphez alkalmas. 

A TIERRA VERDE mosogatószer főbb jellemzői (15 kg-os vödör)

  • A TIERRA VERDE mosogatópor kíméli a környezetet és fenntartható módon tisztít
  • Biológiailag lebomló por a hatékony természetes tenzidek megnövelt arányával a tökéletes zsírtalanítás érdekében
  • A TIERRA VERDE mosogatópor szódabikarbónát és oxigénalapú fehérítőszert tartalmaz
  • Tökéletesen eltávolítja a rászáradt ételmaradékokat, valamint a kávé, tea és gyümölcslé foltokat
  • Ideális 55 °C feletti hőmérsékleten történő mosogatáshoz
  • A TIERRA VERDE por összetevőinek 99%-a a természetből származik
  • Nem tartalmaz állati összetevőket vagy illatanyagokat
  • 1 kg mosogatópor körülbelül 65 mosásra elegendő

A TIERRA VERDE mosogatószer természetes összetételű

A mindennap használt mosószerek természetes összetétele fontos számodra? A TIERRA VERDE mosogatópor összetevőinek 99%-a a természetből származik. A hatékony formula új természetes tenzideken alapul. A port tisztán növényi alapon fejlesztették ki, és nem tartalmaz állati összetevőket, így vegán termék. A szintetikus illatanyagoknélküli termékeket kedveled? A TIERRA VERDE mosogatópor nem tartalmaz illatanyagot. Fenntarthatóan ápolhatod otthonod, mert a por könnyen lebomlik a természetben, és nem hagy maga után nemkívánatos, környezetszennyező maradványokat. Megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak. 

Használata:  
Önts 1 evőkanál port (kb. 15 g) a mosogatógép tálcájába vagy adagold a mosogatógép és a tálca méretének megfelelően. Erősen szennyezett edényekhez adj hozzá további 1 evőkanálnyi port vagy 1 evőkanál Puer - fehérítő és oxigénalapú folteltávolítót. Adj hozzá egy evőkanál citromsavat a mosogatógép vízkőmentesítéséhez. 

Összetétel

Mosószóda (nátrium-karbonát), 15-30 % nátrium-perkarbonát (oxigénalapú fehérítőszer), szódabikarbóna (nátrium-bikarbonát), szilikátok (nátrium-szilikát), nátrium-citrát, kelátképző szer (MGDA), < 5% növényi eredetű anionos és nem ionos tenzidek.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Konyhába Kész!
Tömeg
15 kg Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába Kész!

Tömeg

Tömeg
15 kg Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Prášek do myčky (kbelík 15 kg). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIERRA VERDE Prášok do umývačky (vedro 15 kg).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ