0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea 850ml

Termékkatalógus
TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea 850ml
Hajápoló szett - tartalma: sampon 250 ml, kondicionáló 250 ml, regeneráló maszk 100 ml, marulaolaj E-vitaminnal 50 ml, keratinvíz 200 ml. - 5 718 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 3 363,53 Ft/100 ml
28 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSVL7773 Termékszám:  8594199040470
TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea 850ml 28 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea 850ml

A Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea szett kíméletes ápolást biztosít hajadnak fokozott tisztítóerővel. Egy gyönyörű ajándékcsomagban öt luxus hajápoló terméket találsz az átfogó ápoláshoz. Sampont, kondicionálót, maszkot, marulaolajat és keratinos vizet tartalmaz. A termékekben található egy útmutató is, amely áttekintést nyújt a termékekben található természetes anyagokról, valamint részletes útmutatást ad a haj megfelelő ápolásáról. A Tomas Arsov HAIRBARIUM zöld tea készlet ideális a korpásodással, szeborrheával vagy gyors zsírosodással küzdő problémás fejbőrre. Ezeknek a termékeknek a használata alkalmas vékony, göndör, volumen nélküli hajra, problémamentes normál hajra és gyermekhajra 3 éves kortól.

A Tomas Arsov HAIRBARIUM Zöld Tea hajkozmetikai szett főbb jellemzői

  • Kíméletes ápolást kínál a hajának megnövelt tisztítási teljesítmény mellett
  • Egy gyönyörű ajándékcsomagban öt luxus hajápoló terméket találsz az átfogó ápoláshoz.
  • A Tomas Arsov HAIRBARIUM Green Tea szett ideális a problémás fejbőrre.
  • Sampont, kondicionálót, maszkot, marula olajat és keratin vizet tartalmaz.
  • Áttekintés a benne lévő természetes anyagokról és a megfelelő hajápolásra vonatkozó utasításokról
  • Tomas Arsov HAIRBARIUM Zöld Tea alkalmas vékony, göndör, volumen nélküli hajra, problémamentes normál hajra és gyermek hajra 3 éves kortól

Használat és alkalmazás módja:

Sampon: Áztasd be és samponozd be a hajat, beleértve a fejbőrt is. Öblítsd le alaposan a sampont langyos vízzel, és ismételjd meg a folyamatot még egyszer. Óvatosan csavard ki a megmosott hajat a kezeddel, majd egy törölközővel töröld meg.
Kondicionáló:Dörzsölj egy kis mennyiségű kondicionálót a törölközőszáraz hajba. Mindig a hajszálak közepétől a végek felé haladva alkalmazd, a fejbőrt elkerülve. Széles fogú fésűvel óvatosan fésüld át a hajat, és alaposan öblítsd le.
BALANCE maszk:Vidd fel a szükséges mennyiségű maszkot a tenyeredbe, és dörzsöld be a nedves hajba a hajszálak közepétől a végekig, a fejbőr elkerülésével. Finoman fésülje át, és hagyja rajta 5-10 percig. A maszk ajánlott használata rutinszerű kezelésre: heti 1x, intenzív kezeléshez: heti 2-3x.
Marula olaj:OHasználd sampon és kondicionáló használata után. Ha mélyreható regenerációt is alkalmazol az ápolás során, pl. maszkot és öblítésmentes kondicionálót, az utolsó lépésben használj marulaolajat, mielőtt megszárítod a hajadat. Csepegtess néhány csepp olajat a tenyeredbe, és dörzsöld be a nedves hajvégekbe a kezeddel. Kezdd néhány csepp tápláló olajjal, és szükség szerint adj hozzá újabb cseppeket.
Tipp: A MARULA marulaolaj tápláló maszkként is használható. A maszk néhány órán át (vagy egy éjszakán át) hat, mielőtt hajat mosnál. Mindig néhány cseppet tegyél a tenyeredbe, és fokozatosan dörzsöld be a hajadat a teljes hosszában. Tekerd be a hajadat egy törölközőbe, és hagyd rajta. A hatás időtartama legalább 30 perc vagy egy éjszaka.
Keratin víz:Vidd fel a megmosott és enyhén megszárított hajra egyenletesen a teljes hosszában. Fésüld át széles fogú fésűvel és szárítsd meg.

A csomag tartalma:
GREEN TEA sampon 250 ml
GREEN TEA kondicionáló 250 ml
BALANCE helyreállító maszk 100 ml
MARULA Marula olaj E-vitaminnal 50 ml
HAIR LIQUID keratin víz 200 ml


Összetétel

Aqua. Nátrium-C14-16-olefin-szulfonát. Nátrium-klorid. Cocamidopropyl Betaine. Kókusz-glükozid, Polyquaternsum-7. Cocamide DEA. Glicerin. Polyglyceryl 1-4 Caprate, Parfum, Geraniol. Hexyl Cinnamal. Limonén, Linalool. Koffein. Poliakrilát keresztpolimer-6, Chlorella Vutgaris/Lupinus Albus fehérje ferment, kókusz-kaprilát/kaparát. Glikol-disztearát, Steareth-4, Betula Alba levélkivonat. AchiIlea Millefolium virágkivonat. Equisetum Arvense kivonat. Urtica Dioica levélkivonat. Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Salvia Officinalis levélkivonat, Tilia Platyphyllos virágkivonat, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citromsav

Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Maszk, Sampon Kész!
Űrtartalom
850 ml Kész!

Használat

Használat
Uniszex Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Maszk, Sampon Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
850 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea 850ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea sada 850 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TOMAS ARSOV Hairbarium Green Tea súprava 850 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ