Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tristar MP-2398

Termékkatalógus
Tristar MP-2398
4,3 3 értékelés
Manikűr szett - manikűr és pedikűr készlet, elektromos körömreszelő -pedikűr MP-2395 és MP-2396körömreszelő - manikűr
Kód:  TRS0103n Termékszám:  MP-2398 Gyártó honlapja:

Tristar MP-2398

Kényeztesd a lábad egy minőségi kezeléssel, és garantáltan visszatér a sima, puha láb érzése és az egészséges és fényes körmök öröme. A praktikus készlet 2 az 1-ben szettből áll, a Tristar márkaterméke két elektromos körömreszelővel rendelkezik, egy kifejezetten a durva sarkak kezelésére és egy második fej a körmök kezelésére használható a lábadon és a kezeden is egyaránt. 3 cserélhető betétet csatoltunk a készülékhez, vagyis egy köröm polírozót, egy tartozékot a felület simítására, és végül persze egy reszelő fejet. Profi, szinte kozmetikai szalon minőségű eredmények érhetőek el kényelmesen az otthonodban. 

Modern 2 az 1-ben szépségápolási készlet

  • Elektromos reszelő a láb és a kéz körmeire
  • Manikűr, pedikűr
  • Durva, repedezett sarokbőr kezelésére
  • Fényes díszített körmök készítése
  • 3 cserélhető betét és körömreszelő
  • 2 fej és egy tisztítókefe pedikűrre
  • Finom és durva görgőfejek
  • Stílusos friss dizájn készítése két készülékkel

Selymes tapintású lábak

Az elektromos körömreszelő fájdalommentesen eltávolítja a kemény és durva bőrt a lábról, amely leggyakrabban a sarok felületén fordul elő. Nedves és száraz felületen is használható a készülék, a rugalmas fejjel könnyen elérhető a láb minden egyes része. A rugalmas fej teljes, 360 fokos fordulatban elforgatható, továbbá másodpercenként 30 fordulattal képes segítségedre lenni és a csomagban egy kiegészítő fejet is találsz. Szükség esetén kicserélhető a fej, hiszen eltérő vastagsággal rendelkezik. A készülék teljesítményét két darab AA elem biztosítja.

A tökéletes otthoni manikűr

A körmök ápolását az elektromos reszelő teszi lehetővé polírozó fejjel. Az ergonomikus kialakítás könnyen beleillik a kézbe, és könnyedén kezelhetővé válik. A fő reszelő fej két további funkció segítségével is felhasználható, mégpedig - a köröm felületének polírozását és lehűtését is lehetővé teszi. A tárolást egy átlátszó ütésgátló tok teszi könnyeddé és biztonságossá. A töltést két darab AA elem biztosítja, amelyek nem tartozékai a készülék csomagolásának.

 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tristar MP-2398 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR MP-2398. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tristar MP-2398. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MP-2398 Tristar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MP-2398 Tristar.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ