Shop roku Akvizice ApF HU

VUUDH Phuket 50 g

Termékkatalógus
VUUDH Phuket 50 g
Zacskó - aromás, amely hosszú ideig kellemes illatot bocsát ki, citromfű és levendula illattal
Kód:  OSV403 Termékszám:  8856517019385

VUUDH Phuket 50 g

Illatozzon az otthonod, autód, gardróbod vagy a táskád az egyedülálló megjelenésű VUUDH Phuket illatosító tasakkal, amely a citromfű és a levandula  magával ragadó illatával érkezik. A mutatós megjelenésű tasak 100%-ig természetes rizsszappant rejt, amelyet esszenciális illóolajok és virágkivonatok segítségével illatosítottak. A VUUDH Phuket illatosító tasak hosszú ideig árasztja magából a finom illatokat a helyiségben,miután teljesen elhasználtad, újratöltheted azt a márka otthoni illatosító spray-je segítségével.

A VUUDH Phuket 50 g illatosító tasak főbb jellemzői 

  • Dekoratív kiegészítő a citromfű és a levendula illatával
  • Az aromás tasak jó illatot biztosít a helyiségben
  • Alapja a természetes rizsszappan
  • 100% -ban természetes alapanyagokból 
  • Az illatos tasak megújítható a Phuket spray-vel
  • A VUUDH Phuket enyhíti a stresszt és a feszültséget
  • Színe:sárga

Jótékony hatással

Mindegyik VUUDH Pjuket illatosító tasak citromfű illóolajat tartalmaz, amely felüdíti a tested és a lelked. Szintén tartalmaz levendula olajat, amely enyhíti a feszültséget, az idegességet és a stresszt. 

Természetesen és stílusosan

A VUUDH természetes beltéri illatosítók márkáját a HARNN dobta piacra 2009-ben. Anyavállalatához hasonlóan a VUUDH márka is rendkívül büszke arra, hogy 100%-ig természetes alapanyagokból dolgoznak. Minden egyes termékük csak 100%-ig tiszta esszenciális olajakat és virágkivonatokat tartalmaz, teljesen mentesek a szintetikus anyagoktól. Az egyes hozzávalókat a munkatársak saját kezűleg választják ki, az illatoknevét pedig a begyűjtési helyek inspirálják. Az egyedülálló illatokat főként az ázsiai országok és fővárosaik ihlették meg, minden egyes illat tükrözi ezeknek az országoknak a növényvilágát, kultúráját és életstílusát. A VUUDH illatosító tasakok mellett a márkatermékeink közt megtalálhatók az illatosított gyertyák, a dizájner aroma diffúzorok és az otthoni illatosító spray-k is.

Tömege:
50 g

Méretei:
13 x 7 x 3 cm


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Légfrissítő típusa
Szekrény illatosító Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa
Szekrény illatosító Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VUUDH Phuket 50 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VUUDH Phuket 50 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ