AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

WELLA PROFESSIONALS Fusion a haj minőségének helyreállításához

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Fusion a haj minőségének helyreállításához
4,8 5 értékelés
Hajápoló szett a Fusion termékcsaládból, amely azonnali regenerálódást és jelentősen nagyobb ellenállást biztosít a hajnak a stresszel szemben, a készlet tartalma: sampon, kondicionáló és hajpakolás
Kód:  VBAL8195 Termékszám:  8594189112460

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS Fusion a haj minőségének helyreállításához Megszűnt

WELLA PROFESSIONALS Fusion a haj minőségének helyreállításához

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteid a WELLA PROFESSIONALS Fusion termékek ajándékcsomagjával. A készlet sampont, hajkondicionálót és hajmaszkot tartalmaz. A WELLA PROFESSIONALS Fusion egy száraz, világosított vagy festett hajra alkalmas termékcsalád. A termékcsalád tagjai azonnali regenerációt biztosítanak a hajnak és sokszoros ellenállást adnak a hajszálak számára a stresszel szemben. A termékcsalád összetételében található selyem aminosavak behatolnak a haj belső szerkezetébe, belülről erősítve azt. A csomag ajándéknak is kiváló. 

A WELLA PROFESSIONALS Fusion ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A WELLA PROFESSIONALS Fusion készlet sampont, hajkondicionálót és hajmaszkot tartalmaz
  • A Fusion termékcsalád száraz, sérült, világosított vagy szőkített hajra alkalmas
  • A sampon véd a hajvégek töredezése ellen
  • A hajkondicionáló helyreállítja a hajfelület minőségét
  • A hajmaszk erősíti a haj szerkezetét
  • A termékek használata után a haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Fusion sampon, 250 ml

A Wella Professionals regeneráló hajerősítő sampon a Fusion termékcsaládból megvédi a hajat a hajvégek töredezésétől, és segít helyreállítani a sérült haj szerkezetét. Ezért alkalmas a hőkezelés vagy a külső környezet okozta károsodásokkal szembeni védelemre. Selyemből származó aminosavakat tartalmaz. Formulája gyengéden tisztítja a hajat anélkül, hogy elnehezítené a frizurát. A sampon használata után a haj puha tapintású és tökéletesen táplált lesz. 

WELLA PROFESSIONALS Fusion kondicionáló, 200 ml 

A Wella Professionals Fusion Strengthening regeneráló kondicionáló hajbalzsam sérült hajra különösen alkalmas száraz, világosított vagy festett hajra. A kondicionáló intenzíven puhítja és simítja a hajszálakat, megkönnyítve a frizura fésülhetőségét. A kondicionáló vitalitást, ragyogó fényt és bársonyos puhaságot kölcsönöz a hajszálaknak. A terméket hajmosás után, törölközőszáraz hajra alkalmazd, hagyd hatni 30 másodpercig, majd alaposan öblítsd le. 

WELLA PROFESSIONALS Fusion hajmaszk, 150 ml

A Wella Professionals Fusion Regeneráló hajmaszk károsodott és törékeny hajra alkalmas. A pakolás selyem aminosavakat tartalmaz, amelyek behatolnak a hajszálakba és könnyebben fésülhetővé teszik a frizurát. Ugyanakkor védik is a hajat a töredezéstől. Vidd fel a hajmaszkot a törölközőszáraz, nedves hajra, hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. A hajmaszkot minden harmadik hajmosás során ideális alkalmazni. 


Összetétel

Shampoo:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, LAURETH-2, NÁTRIUM-LAUROIL-GLUTAMÁT, PARFÜM/ILLAT, SODIUM BENZOATE, PEG-4-DISZTEARIL-ÉTER, AMODIMETIKON, PANTHENOL, POLIKVATERNIUM-10, DISZTEARIL-ÉTER, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, GLICERIN, POLIKVATERNIUM-6, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-90M, DIKAPRILIL-ÉTER, HEXYL CINNAMAL, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, LINALOOL, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, ALFA-IZOMETIL-IONON, SELYEM AMINOSAVAK, SODIUM CITRATE, ALANINE, GLYCINE, HISTIDINE, SILICA, KALCIUM-KARBONÁT

Kondicionáló:
AQUA, SZTEARIL-ALKOHOL, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, CETYL ALCOHOL, BISZ-AMINOPROPIL-DIMETIKON, PARFUM, IZOPROPIL-ALKOHOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, ROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, CITRIC ACID, ALFA-IZOMETIL-IONON, HISTIDINE, GLYCINE, ALANINE, HIDROLIZÁLT SELYEM

Maszk:
AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM-KLORID, IZOPROPIL-ALKOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFÜM/ILLAT, METHYLPARABEN, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, TOCOPHERYL ACETATE, TITÁN-DIOXID (CI 77891), PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, LIMONENE, SORBITOL, VANÍLIA PLANIFOLIA GYÜMÖLCSKIVONAT, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Sampon Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Kondicionáló, Sampon Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Fusion pro obnovu kvality vlasů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Fusion na obnovu kvality vlasov.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ