Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

WOOLITE Color Expert csomag

Termékkatalógus
WOOLITE Color Expert csomag
5,0 18 értékelés
Tisztítókészlet - tartalma: WOOLITE Colors 3 l / 50 mosáshoz, WOOLITE öblítő Pink Romance 1,2 l, WOOLITE Fabric Revitalizer Blue Passion 300 ml
Kód:  PPR483 Termékszám:  5997321713175

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WOOLITE Color Expert csomag


Woolite Color Expert csomag
1 × Woolite Colors mosógél 3 l
1 × Woolite öblítő 1,5 l
1 × Woolite Textil revitalizáló 0,3 l

A WOOLITE COLOR EXPERT mosószer készlet a ruha különleges ápolására szolgáló termékeket tartalmaz. A csomagban egy 3 l-es Woolite Colors mosógél, egy1,5 l-es Woolite Pink Romance öblítő és egy 300 ml-es Woolite Blue Passion textil revitalizáló található.
A készletben mindent megtalálsz, amire a gyönyörűen ragyogó, illatos és tökéletesen védett ruhákhoz szükséged van.

3

db

Promo

pack

Woolite Color Boost

Woolite Color

Mosógél, 3 l, 50 mosás

A 3 l-es Woolite Colors folyékony mosószer hatékonyan kimossa még az ellenálló foltokat is és keratin tartalmának köszönhetően professzionális gondoskodást és védelmet biztosít az anyag szálainak. Védi a színes ruhákat a fakulástól és a bolyhosodástól, továbbá megőrzi azok alakját. A ruhák hosszabb ideig újszerűen néznek ki és kevésbé gyűrődnek.

Barevné oblečení

Woolite Pink Romance

Öblítő, 1,5 l, 50 mosás

A Woolite Pink Romance prémium öblítő lágyítja, simítja és hidratálja a szöveteket. Védelmet nyújt a bolyhosodással, a gyűrődéssel, a színvesztéssel és a statikus elektromossággal szemben. Csodálatosan finom illatot kölcsönöz a ruháknak, amely meglepően hosszú ideig meg is marad.

Ochrana vláken

Woolite Blue Passion

Textil revitalizáló, 300 ml

Világraszóló újdonság a ruházati cikkek és egyéb textíliák ápolásában. A Woolite Fabric Revitalizer a mosások között semlegesíti a kellemetlen szagokat, felpezsdíti a színeket és a frissen mosott ruhák friss illatával látja el a ruhákat. Simító hatásának köszönhetően nem kell mást tenned, mint a ruhát a fogasra akasztani, a revitalizálót a ruhára spriccelni, majd a kezeddel végigsimítani.

Fedezz fel más Woolite mosógéleket és kapszulákat is

Woolite mosógél

Extra Complete

Woolite Extra teljes

A Woolite Complete Protection egy sokoldalú mosószer, amely hatékonyan tisztítja és védi a ruházatot a kinyúlástól és a fakulástól. Használhatod fehér és színes ruhákhoz és mindenféle textilhez.

Woolite mosógél

Extra Delicate

Woolite Delicate

A keratin tartalmú Woolite Delicate mosószert kifejezetten gyapjú és finom ruhaneműk mosásához fejlesztették ki. Megvédi a ruhát a mosás során bekövetkező károsodástól, ugyanakkor helyreállítja annak lágyságát és puhaságát.

Woolite mosógél

Pro-Care

Woolite Pro Care

A Woolite Pro-Care keratin tartalmának köszönhetően hidratálja, védi, ápolja és puhítja a szálakat. Ezek ettől rugalmasabbak és kevésbé gyűröttek lesznek.

Woolite mosógél

Extra ragyogó fehérség

Woolite Extra White Brilliance

A Woolite Extra White Brilliance egy speciális folyékony mosószer, amelyet kifejezetten fehér ruhaneműk mosásához fejlesztettek ki. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és megakadályozza a szövetek szürkülését és sárgulását. A ragyogóan fehér ruhákért.

Woolite mosógél

Extra Dark

Woolite Extra sötét

Szereted a fekete és sötét ruhákat? Akkor a Woolite Extra Dark a legjobb választás számodra. Védi a ruhát a fakulástól, és innovatív összetételének köszönhetően a színeket is megújítja.

Woolite mosókapszula

Woolite Pro-care

Woolite Pro-care

Új megoldás, amely egyszerűbbé teszi a mosást. A kettős hatású, keratin tartalmú Woolite Pro-Care kapszulát  a mosógép dobjába helyezheted, mással nem is kell foglalkoznod. Gondoskodik a ruhákról és védi azokat, valamint a szükséges rugalmasságot és puhaságot is biztosítja számukra. A ruhanemű hosszabb ideig lesz újszerű, és kevésbé gyűrődik.

Woolite mosókapszula

Woolite Black, darks, denim

Woolite Black kapsle

A fekete, sötét és farmer ruházat ápolásához szükséges áttörő technológiát csak az új, kettős hatású Woolite Black, Darks, Denim kapszulákban találhatod meg. Nemcsak hatékonyan tisztít, hanem védi a ruhákat a fakulástól és a kinyúlástól is.

Woolite mosókapszula

Woolite Mix Colors

Woolite color kapsle

Tökéletesen tiszta ruha és élénk színek minimális erőfeszítéssel? Az új kettős hatású Woolite Mix Colors kapszulákkal bárki tud mosni. A technológiának köszönhetően, amely megakadályozza a színek összekeveredését, nem kell aggódnod a színosztályozási hibák miatt.


A meglepően tiszta és hosszabb ideig újszerű ruhákért.

A Woolite a Reckitt Benckiser tulajdonában lévő mosószer-márka. Több mint 30 országban értékesíti háztartási cikkeit. A Woolite márkát az ellenálló foltok elleni aktív védelem jellemzi. A technológia 40 éven át tartó kutatáson alapul, amelynek során a finom anyagok mosását vizsgálták. A Woolite kibővítette termékpalettáját, hogy a világ minden táján elérhetőek legyenek termékei, amelyek a különböző anyagok széles körű ápolását és védelmét kínálják. Védi az anyagokat a kinyúlástól, a fakulástól és a színes foltoktól.

Összetétel: nemionos felületaktív anyagok, <5% anionos felületaktív anyagok, amfoter felületaktív anyagok, szappanok, parfümök, enzimek, benzisothiazolinon, methylisothiazolinon, butylfenyl methylpropional, citronellol, geraniol, limonen, linalool.


Paraméterek

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Védelem a deformáció ellen, Színintenzitás megtartása Kész!
Mosások száma
50 Kész!
Űrtartalom
4 500 ml Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Tulajdonságok
Védelem a deformáció ellen, Színintenzitás megtartása Kész!

Mosások száma

Mosások száma
50 Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
4 500 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WOOLITE Color Expert csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOOLITE Color Expert balíček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WOOLITE Color Expert balíček.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ