Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Maxxo Etereo S2 Bluetooth, szürke

Termékkatalógus
Maxxo Etereo S2 Bluetooth, szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre akasztható, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 100 dB/mW érzékenység, akár 8 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  MAX003a8 Termékszám:  804780 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo Etereo S2 Bluetooth, szürke

A Maxxo Etereo S2 Bluetooth egy teljesen más dimenzióba repít ha sportolás közben zenét hallgatsz. A tökéletesen illeszkedő fejhallgató BONE CONDACTION Transducer technológiával van felszerelve , amely alacsony rezgést használ a hangok vezetéséhez. Behatolnak a koponyádon keresztül a belső fülbe, és a feldolgozott impulzusok tovább mennek az agyba. Ennek eredményeként a füled szabadon marad, miközben ugyanúgy hallasz, így nem veszíted el a kapcsolatot a környezeteddel. A wellness hangtechnika és az elegáns hangszórók tökéletesen továbbítják a hangot az arccsonton keresztül. Érezd a környezetet sportolás közben, és így jelentősen növeled a biztonságod. A hangerőt alacsony frekvenciára állították be, ami kivédi a  kellemetlen rezgéseket a halántékban.

A Maxxo Etereo S2 Bluetooth szürke fülhallgató fő jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • Egyedi technológia, amely alacsony rezgést használ a hangok továbbításához
  • Maxxo Etereo S2 alacsony frekvenciájú
  • Akár 8 óra zene egyetlen töltéssel
  • A beépített mikrofon kiküszöböli a környezeti hangot
  • Sportolásra alkalmas, izzadságnak és nedvességnek is ellenáll
  • Vezérlés közvetlenül a szerkezeten
  • Alacsony akkumulátor szint figyelmeztetés és bejövő SMS jelzése
  • Rendkívül könnyű
  • Színe: szürke

Beépített érzékeny mikrofon

A Maxxo Etereo S2 készülékkel akár 8 órán keresztül is élvezheted kedvenc zenédnek a hallgatását, egy prémium Li-pol akkumulátornak köszönhetően. Beépítve van egy mikrofon is, amely elnyomja a környezeti zajokat, és lehetővé teszi a hívásokat a sport vagy bármilyen más tevékenység közben, a beépített Bluetooth fejhallgató köszönhetően.

Sportolásra alkalmas fejhallgató

Könnyen mosható, tökéletesen illeszkedik és könnyen formázható. Ez a Maxxo Etereo S2 Bluetooth fejhallgató. Kifejezetten az izzadság és a nedvesség visszaszorítására tervezték. A sportolás után könnyedén öblítheted folyó víz alatt, megszárítás után készen áll a további használatra. A hihetetlenül könnyű, 35 g súlya hozzájárul a maximális kényelemhez.

Könnyen kezelhető

A fejhallgató tökéletes kényelmet biztosít minden funkció beállításához, közvetlenül a szerkezeten. Ez lehetővé teszi a hangerő beállítását, a zeneszámok átugrását, a lejátszás gyors szüneteltetését, a hívás fogadását, befejezését és elutasítását. Ha az akkumulátor  lemerül, hangos jelzéssel értesít, és a bejövő SMS-t vagy üzenetet if észre fogod venni a hangjelzésnek köszönhetően. A Maxxo Etereo S2 Bluetooth fülhallgató forradalmian új módját biztosítja a zenehallgatásnak.

Súlya:
35 g

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxxo Etereo S2 Bluetooth, szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Etereo S2 Bluetooth šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo Etereo S2 Bluetooth sivé.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ