Shop roku Akvizice ApF HU

Alltraining - stressz teszt

Termékkatalógus
Alltraining - stressz teszt
5 1 értékelés
Stresszteszt - feltérképezhetjük vele a tested izom, zsír és víz arányait, valamint az aktuális fizikai állapotodat, maximális teherbírásod, a szíved, illetve a tüdőd állapotát prágai szakembereke
Kód:  SPTbd0948

Alltraining - stressz teszt

Mire jó egy stressz teszt?

Egy stressz teszt segítségével mindenekelőtt megtudhatod, hogy mennyire vagy egészséges és milyen a teherbírásod. Emellett természetesen a tested izom, zsír és víz arányait is feltérképezhetjük vele. Nem beszélve, arról, hogy megvizsgálhatjuk azt is, mennyire működik jól a szíved, illetve a tüdőd. Az eredmények segítenek az optimális edzés és táplálkozási szokások meghatározásában is. Így mindig fitt maradhatsz. Ezen túl egy részletes edzésprogram tervet is készítünk neked, amivel tovább növelheted fizikai teljesítőképességedet.

Milyen információkkal szolgálunk?

A tökéletes pulzusszámod és az aktuális fizikai állapotod ismeretében tudni fogod, hogyan terheld a testedet, ezzel növelve például a fittségedet vagy a súlyodat. Sőt, arról is tudni fogsz majd, hogy mit nem érdemes majd csinálnod edzés közben.

A stressz teszt célja egyebek mellett az is, hogy meghatározza az ideális pulzusértékeket, amelyek figyelembe vételével a lehető leghatékonyabban terhelhetjük a testünket. Ez nem csak általános fittségünket növelheti, de a fogyást és az izmok fejlesztését is segíti.









Hogyan működik a stressz teszt?

A vizsgálat 4-6 különböző intenzitású terhelésből áll, amelyek mindegyike 2-4 percig tart majd, az adott sportoló teljesítményétől függően. A tesztelés mindig egy rövid bemelegítéssel kezdődik. Ezt követi a kerékpáros szimulátor vagy a futópad. Minden gyakorlat után vért veszünk, aminek segítségével meghatározható, hogy a szervezet hogyan reagál a különböző terhelési szintekre. A teszt megmutatja a gyengeségeid és az erősségeid egyaránt, amiken így azonnal elkezdhetsz majd dolgozni.

Ezután elemezzük csak ki a vizsgálat eredményeit. Az Alltraining Tréning és Rehabilitációs Központjának szakértőivel folytatott konzultáció során pedig véglegesítjük a teszt értékeit és megvitatjuk a célok eléréséhez szükséges ütemtervet. Az eredményeket végül nyomtatott formában eljuttatjuk hozzád. Ezekhez elektronikusan is hozzáférhetsz majd az Alltraining weboldalán regisztrált személyes profilodon keresztül.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ