Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Medisana PM 150

Termékkatalógus
Medisana PM 150
- pulzoximéter, a pulzus és az oxigéntelítettség mérésére, okostelefon csatlakozás Bluetooth-tal, 1 db 1,5V AAA elemmel működik, automatikus kikapcsolás
Kód:  MEDPC005 Termékszám:  79457 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Medisana PM 150

Szívbetegségben, asztmában szenvedsz, sok időt töltesz magasan a tengerszint felett, vagy csak szereted tested adatait mérni? Akkor ezt a pulzoximétert neked találták ki. Segítségével bármikor gyorsan ellenőrizheted a pulzusodat és a légzési funkcióidat, az eredmény 12,4 mp-en belül megjelenik. A mért értékeket szükségtelen feljegyezned, párosítsd a készüléket okostelefonoddal, majd nézd vissza ott az adatokat.

Legfontosabb tulajdonságai

  • A pulzusszám és az oxigéntelítettség mérésére
  • Háttérvilágítású LED kijelző
  • 1 db AAA elemmel működik
  • Automatikus kikapcsolás
  • Bluetooth kapcsolódás okostelefonokhoz

Mindig kéznél

Kis mérete révén tökéletes társad a magashegyi túrán. Csupán 55 grammot nyom, így nem lesz megterhelő. Rendszeresen ellenőrizheted az oxigéntelítettség állapotát, így még jóval a tengerszint felett is biztoságban leszel.

Amennyiben orvosi kezelés alatt állsz, a mérést az ujjad egyetlen érintésével elvégezheted. Az eredmény megjelenik a nagyméretű jól látható kijelzőn, vagy ellenőrizheted okostelefonodon is. Az egészségi állapotodra vonatkozó információ mindig napra kész lesz, és szükség esetén konzultálhatsz orvosoddal is.

Okos funkciók

A kényelmed érdekében a készülék Bluetooth kapcsolatra képes, így könnyedén csatlakoztathatod okostelefonodhoz, és állapotodról még behatóbb képet kaphatsz. Az értékeidet a telefonon grafikonok segítségével követheted.

További információk

SpO2 mérési tartomány:
70-99%

Pulzus mérési tartomány:
30-235 ütés / perc

Tápellátás:
1,5V AAA elem LR03
Az elem tartozék

Hálózati kapcsolat:
nincs

Reakcióidő:
12,4 s

Automatikus kikapcsolás:
8 mp után

Üzemi hőmérséklet:
5-40°C

Tömeg:
55 g

Méret:
31 × 56 × 76 mm

 

Paraméterek

Kapcsolódás
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Kapcsolódás
Android, iOS Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana PM 150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana Pulzní oxymetr PM 150. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana Pulzný oximeter PM 150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana Pulsoximeter PM 150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana Pulsoximeter PM 150.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ