Medisana RC420

Termékkatalógus
Medisana RC420
Masszázsszék - relaxáló, 2 féle masszázs a hátrészen: shiatsu és pontmasszázs, 3 masszázs zóna: felső hát, alsó hát, egész hát, hőfunkció és infravörös fény, puha műbőr kárpitozás, automatikus kikapcsolás 5/10/15 perc után, magas háttámla, távirányító, maximális terhelhetőség 150 kg, 36W
Kód:  MEDRC420 Termékszám:  88412 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Medisana RC420

Sajog a hátad, netalán csak szeretnéd kipihenni egy nehéz nap fáradalmait? Ebben az esetben a Medisana RC420 masszázsszék ideális megoldás. A karosszéket vezető masszázs specialisták tervezték, így minőségi masszázst élvezhetsz az otthonod kényelméből. A hátmasszázs két típusa közül választhatsz: shiatsu vagy görgős masszázs. A karosszék emellett fűtést és infravörös fényt kínál a masszázs fokozott élvezetéhez. A praktikus időzítő funkció lehetővé teszi, hogy a masszírozás hosszát 5, 10 vagy 15 perces időtartamra állítsd be. Azt is kiválaszthatod, hogy a hát felső, alsó vagy teljes egészét masszírozza a szék. A Medisana RC420 masszázs szék nagyszerű kiegészítője lehet minden otthonnak.

A Medisana RC420 masszázs szék fő jellemzői

  • A karosszék kétféle hátmasszázst biztosít 2 választható intenzitásszinten
  • Az igényeidnek megfelelően állítható masszázsidő
  • A hát egyes területeire történő összpontosítás praktikus lehetősége
  • A masszázs szék fűtési funkciója növeli az élvezetintenzitását
  • Tetszetős, fekete színű műbőr kárpitozás
  • A teljes pihenést szolgáló hely otthonod kényelmében

Szalonszintű masszázs

A szék a hagyományos kínai masszázson alapuló japán shiatsu masszázst kínálja. Ez egy rendkívül kellemes, fájdalommentes masszázsforma, ahol enyhe nyomást gyakorolnak a problémás területekre. Ezáltal a blokkolt területekből felszabadul az életenergia, amely hozzájárul a szervezet általános harmóniájához. Minden masszázs után kipihentnek és nyugodtnak érezheted magad. Otthonodban, akár olvasás közben, kényelmesen élvezheted a gondoskodást.

Ideális minden otthonba

A Medisana széket szinte bárhol elhelyezheted a lakásban vagy a házban. Az 1,8 méter hosszú kábel elegendő még a távoli helyekről történő csatlakozáshoz is. A könnyen kezelhető távirányítóval egyszerűen beállítható. A puha párnázásnak köszönhetően mindig kényelmesen érezheted magad. A masszázs közben elolvashatod kedvenc könyvedet, vagy megnézheted az imádott TV műsorodat.

Paraméterek

Típus
Fotel Kész!
Programok száma
2 Kész!
Mazzsázsprogramok
2 Kész!
Légzsákok száma
0 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus

Típus
Fotel Kész!

Masszázstípus

Programok száma
2 Kész!

Masszázs

Mazzsázsprogramok
2 Kész!
Légzsákok száma
0 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret és tömeg

Magasság
67 cm Kész!
Szélesség
70 cm Kész!
Mélység
103 cm Kész!
Tömeg
18,5 kg Kész!
Maximális terhelhetőség
150 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana RC420 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana RC420. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana RC420. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana RC420. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana RC420.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ