30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Memóriakártyák kapacitás alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tárhelykapacitás
2 GB
1000 GB
-
Memóriakártya típusa
Micro SDHC
(22)
SDHC
(21)
Micro SDXC
(89)
SDXC
(78)
Compact Flash
(11)
Olvasási sebesség
10 MB/s
1700 MB/s
-
Írási sebesség
5 MB/s
1480 MB/s
-
Sebességosztály
Class 4
(3)
Class 10
(202)
Memóriakártya felülete
UHS-I
(163)
UHS-II
(22)
U1
(46)
U3
(140)
Video Class
V10
(19)
V30
(127)
V60
(7)
V90
(11)
Application Performance Class
A1
(43)
A2
(50)

Mi jobb egy minőségi memóriakártyánál? Az igényeidnek megfelelő kapacitás. Legyen szó emlékezetes ünnepi pillanatokról, fontos munkahelyi fájlokról vagy az új akciókameráddal készített felvételekről, szem előtt kell tartanod a szükséges memóriakártya kapacitását és sebességét. Íme tehát egy átfogó áttekintés a különböző memóriakártyákról, hogy megtalálhasd a számodra megfelelőt.

Tovább

Memóriakártya - a kisebb kapacitás alkalmas lesz kezdőknek

Milyen az ideális memóriakártya? A kapacitás alapvető bővítéséhez vagy a kezdeti fényképezéshez és videók készítéséhez nem biztos, hogy azonnal a legnagyobb kapacitású kategóriából kellene választanod. A kisebb kapacitású kártyák elegendőek lehetnek az alapvető igényeid kielégítésére, és gyakran költséghatékonyabbak is.

  • A 4 GB memóriakártyák ideálisak a kezdők és az alapvető igények kielégítésére. Alkalmasak kompakt fényképezőgépekhez, tükörreflexes fényképezőgépekhez és videokamerákhoz.
  • A 8 GB memóriakártyák rövid videoklipek és mérsékelt mennyiségű fényképek tárolására alkalmasak, ezért különösen népszerűek a szabadidős fotósok körében.
  • A 16 GB memóriakártyák ideálisak lesznek, ha a bőséges tárhely és a megfizethetőség közötti egyensúlyt keresed.

Nem tudod, mekkora kapacitású memóriakártyát válassz a telefonodhoz? Manapság a 16 GB az ajánlott minimális méret. Több ezer fotó, több tucat alkalmazás és néhány videó fér el rajta.

Közepes kapacitású memóriakártyák, avagy az arany középút

A közepes kapacitású memóriakártyák ideálisak a lelkes fotósok vagy videósok számára, akiknek a kezdőknél több helyre van szükségük, de nem akarnak a legnagyobb kapacitású kártyákba beruházni. Ha nem tudod, milyen fényképezőgép-memóriakártyát vegyél, ezekben a kategóriákban megtalálod az igényeidnek megfelelőt.

  • A 32 GB memóriakártyák például mobiltelefonokhoz, valamint digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez és kompakt fényképezőgépekhez is elegendőek. Hány fénykép fér el egy 32 GB-os SD-kártyán? Akár több ezer, és még a videóknak is marad hely.
  • A 64 GB memóriakártyák a középkategóriát jelentik a memóriakártyák kapacitásai között. Egy ilyen mobiltelefonhoz való memóriakártya bőven elegendő a mobiltelefon felhasználók túlnyomó többségének, valamint a tükörreflexes fényképezőgépek és videokamerák felhasználóinak.
  • A 128 GB memóriakártyák professzionális igényekhez és nagyobb projektekhez ideálisak, mivel már valamivel az átlagosnál nagyobb kapacitásúak. Az elkészített képeket nem kell olyan gyakran törölni, mobiltelefonok esetében szinte egyáltalán nem.

i

Tudtad, hogy az első SD-kártyát mindössze 32 MB-os kapacitással hozták forgalomba, míg ma már sokkal nagyobb, akár több száz GB-os kapacitásokkal is találkozhatunk?

Nagy kapacitású memóriakártyák - kapacitás profiknak és az igényes felhasználóknak

Ha egy közepes méretű memóriakártya nem elegendő a számodra, a következő kártyák kapacitása különösen hasznos lehet, ha fotók vagy videók készítésével foglalkozol, vagy ha nagy mennyiségű adatot kell kéznél tartanod. Ezek a kártyák még a legigényesebb feladatokhoz is elegendő helyet kínálnak.

  • A 256 GB memóriakártyák különösen a professzionális fotósok számára lesznek értékesek. Egy ilyen tárhellyel rendelkező memóriakártya különösen azoknál a filmeseknél lesz hasznos, akik nagy felbontásban, nagy képkockaszámmal forgatnak másodpercenként.
  • Az 512 GB memóriakártyák szinte a jelenlegi kínálat csúcsát jelentik. Ezeket elsősorban a profik használják, akik a maximális kapacitás mellett általában extrém sebességet és tartósságot is elvárnak a kártyától.
  • Az 1 TB memóriakártyák a kapacitás tekintetében az abszolút csúcsot jelentik. Ezért a kapacitásért azonban némi felárat kell fizetned.

A választás során vedd figyelembe a memóriakártya típusát is

Minden egyes kártyatípus speciális felhasználási móddal rendelkezik, és fontos, hogy a megfelelőt válaszd az igényeid és az eszköz kompatibilitásod függvényében. A legelterjedtebbek az SD-kártyák, valamint azok SDHC és SDXC változatai, amelyek a készülékek széles skálájával kompatibilisek, kapacitásuk pedig néhány GB-tól egészen 2 TB-ig terjed. Kisebb eszközökhöz, például mobiltelefonokhoz ideálisak ezen kártyák mikro változatai.

A JetDrive kártyákat az Apple termékeihez optimalizálták, míg a Compact Flash (CF) kártyák a DSLR fényképezőgépekben való professzionális fényképészeti felhasználás során örvendenek népszerűségnek.

Micro SD kártya
Micro SDHC kártya

Memóriakártya 256 GB
Micro SDXC kártya

i

Mi a különbség az SDXC és az SDHC kártyák között?

Az SDHC és SDXC kártyák közötti különbség elsősorban a kapacitásban és a fájlrendszer formátumában van. Az SDHC kártyák kapacitása 4 GB és 32 GB között van, míg az SDXC kártyák 64 GB-tól felfelé terjednek, és más rendszert használnak, amely lehetővé teszi a nagyobb fájlok tárolását, így ideálisak HD és 4K videókhoz.

Memóriakártyák sebességi kategóriái - mit jelentenek?

A memóriakártyák sebességi besorolása azt mutatja meg, hogy egy kártya milyen gyorsan képes adatokat írni. A választás során tehát figyelembe kell venned az adott eszköz és a felhasználási cél követelményeit, hogy a sebesség- és teljesítményigényeidnek megfeleljen.

  • A Speed Class a minimális adatírási sebességet jelenti MB/s-ban, például a Class 10 legalább 10 MB/s sebességet jelent.
  • Az UHS Class egy szabvány, amely a memóriakártyák magasabb sebességosztályaira utal. Az UHS-I, UHS-II és UHS-III különböző változatok, amelyek különböző minimális írási sebességet biztosítanak, 104 MB/s és 624 MB/s között.
  • A Video Class a nehéz videofelvételekhez van optimalizálva, a V30 például másodpercenként 30 MB adat rögzítésére képes, ami 4K videók rögzítésére alkalmas.
  • Az Application Performance Class meghatározza, hogy a kártya mennyire hatékonyan kezeli az alkalmazások indítását és futtatását, az A1 és A2 a fő osztályok, amelyek optimalizálják az alkalmazások teljesítményét a mobileszközökön.

Az olvasási és írási sebesség határozza meg, hogy milyen gyorsan tudsz adatokat átvinni a kártyára és a kártyáról. A 4K videókhoz nagy írási sebességre van szükséged, míg a hagyományos fényképekhez átlagos sebesség is elegendő. Győződj meg róla, hogy a kártya gyorsan képes az adatok írására, hogy ne maradj le egyetlen fontos pillanatról sem.

Milyen praktikus funkciókra lehet számítani a memóriakártyával kapcsolatban?

A memóriakártyák nem csak a kapacitásról és a sebességről szólnak, hiszen praktikus tulajdonságaik jelentősen javíthatják a felhasználói élményt.

  • A víz- és hőálló képesség biztosítja, hogy adataid biztonságban legyenek, bárhol is tartózkodsz.
  • Az ütésálló képesség biztosítja a kártya hosszú élettartamát, még akkor is, ha a dolgok nem a tervek szerint alakulnak.
  • A röntgensugarakkal szembeni ellenállás különösen akkor jön jól, ha sokat utazol, és ezért gyakran ellenőrzik az elektronikai eszközeidet.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
19 420 Ft

2.
Samsung MicroSDXC 128GB EVO Plus + SD adapter Szállításra kész > 10 db
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 330 Ft

3.
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 490 Ft

Még több
236 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 144×
SanDisk microSDXC 256 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
19 420 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 1TB + + SD adapter
Memóriakártya 1000 GB - micro SDXC és SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
45 080 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 144×
SanDisk microSDXC 512 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
29 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 144×
SanDisk microSDXC 1 TB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 1000 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
54 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a5
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
18 840 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h4
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 128GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 330 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h2
4,8 313×
SanDisk MicroSDX Ultra 128GB + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba2
4,8 313×
SanDisk MicroSDX Ultra 512GB + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
20 230 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba3
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDHC 32GB Class 10 UHS-I + SD adapter
Memóriakártya 32 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
4 420 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8j93b
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 64GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek és ütődésnek
Szuper ár
6 020 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h1
4,9 180×
SanDisk SDXC 256 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe
Memóriakártya 256 GB - SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, 4K videofelvétel
Szuper ár
23 760 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a8c4
4,8 506×
Verbatim Micro SDHC 16GB Class 10 + SD adapter
Memóriakártya 16 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 80 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
3 600 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181j3
4,9 378×
SanDisk microSDHC Ultra 32GB + SD adapter
Memóriakártya 32 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 120 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek
4 910 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2b1b
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
12 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h3
4,8 144×
SanDisk microSDXC 64 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 980 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a1
4,5 11×
Verbatim MicroSDHC 8GB Class 10 + SD adapter
Memóriakártya 8 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 10 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
2 970 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181i5
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 256GB + + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
12 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba5
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8j93d
4,9 73×
SanDisk SDHC Ultra 32GB
Memóriakártya 32 GB - SDHC, olvasási sebesség akár 120 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, ellenáll hőnek, víznek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
5 400 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU606a1n1
4,9 180×
SanDisk SDXC 128 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe
Memóriakártya 128 GB - SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, 4K videofelvétel
14 230 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a8c3
4,8 506×
VERBATIM Premium microSDXC 64GB UHS-I V10 U1 + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek és ütődésnek
Szuper ár
5 700 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181k4
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 64GB + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba1
5,0 119×
SanDisk microSDXC 128 GB Extreme + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 190 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
11 770 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a2a2
4,9 136×
Kingston Canvas Select Plus SDXC 64GB Class 10 UHS-I
Memóriakártya 64 GB - SDXC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, ellenáll hőnek
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU028g45b2

Memóriakártyák kapacitás alapján

SD kártyaMi az az SD kártya? És mit kell tudni az SD kártyák sebességosztályairól? Az SD memóriakártyák olyan adattároló eszközök, melyek digitális fényképezőgépeknél, mobiltelefonoknál és más készülékeknél használhatóak. Az elnevezés az angol Secure Digital rövidítése. SD kártya választásakor a memóriakártya típusa a lényeg, illetve annak kapacitása...

Memóriakártyák kapacitás alapján

A Memóriakártyák kapacitás alapján kategóriában összesen 236 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó memóriakártyák kapacitás alapján A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb memóriakártyák kapacitás alapján A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: memóriakártyák kapacitás alapján vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ