Shop roku 30 dnů na vrácení

Microsoft Office 2016 Home and Business ENG

Termékkatalógus
Microsoft Office 2016 Home and Business ENG
4,6 217 értékelés
Irodai készlet - fogyasztói licenc; 1 Windows 7-tel vagy újabbal ellátott számítógépre; tartalma: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Outlook 2016 és OneNote 2016; tartós licenc
Kód:  WZ097a2 Termékszám:  T5D-02826 Gyártó honlapja:
Microsoft Office 2016 Home and Business ENG Megszűnt

Microsoft Office 2016 Home and Business ENG


Az Office 2016 Home and Business licenc megfelelő lehet kisvállalkozások, önálló vállalkozók, vagy mindazok számára, akiknek az Outlook-ot kell használniuk számítógépükön. Úgy tervezték, hogy időt takaríts meg vele, és lehetővé tegye a szervezési feladatok gyorsabb elvégzését, és a dokumentumokkal való munkát. A vezérlése egyszerűbb és intuitívabb lett, az érintéses és tollal történő bevitelre optimalizálták. Az Office készen áll arra, hogy bármilyen irodai feladattal megbirkózzon.

Az Office 2016 Home and Business a következőket tartalmazza:

  • Ismert Office 2016 alkalmazások (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) telepítésnek lehetősége egy felhasználó számára, Windows operációs rendszerre.
  • Hozzáférés 5 GB OneDrive tárhelyhez, amely segítségével a dokumentumok elérhetők és szinkronizálhatók lesznek minden eszközön.
  • Egy Microsoft fiókhoz kapcsolt állandó licenc kereskedelmi célú felhasználásra.

Készen áll az inspirációra

Fedezd fel az Office alkalmazások világát és egyszerűsítsd az életed. A teljes funkcionalitású Office 2016 applikációk, a Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook lehetővé teszik a PDF fájlok szerkesztését, számlák létrehozását, bevásárlólisták írását és megosztását, beépített fordító és szótár használatát, illetve a helyesírás ellenőrzését is.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

Készen áll az együttműködésre

A OneDrive online tárhelyen számos dokumentumot, fényképet, zenét vagy videót tárolhatsz, bármely eszközödről feltöltve. Bárhonnan könnyedén megoszthatsz állományokat, vagy hozzáférhetsz fájlokhoz. Egyszerűen mutasd meg nagyban képeidet az okostévéden, vagy ossz meg fájlokat a szeretteiddel. Soha nem fogod elveszíteni az adatait, hiszen mindig megtalálhatod őket a OneDrive-on.


Készen áll a dinamikus együttműködésre

Ne szorulj korlátok közé, működj együtt valós időben a fájlok szerkesztésében, kezeld kényelmesen a dokumentumelőzményeket, akár online, offline vagy másokkal megosztott állományokról van szó.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

Word

A Word a legnépszerűbb és legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. A szövegek könnyen átalakíthatók professzionális és vonzó dokumentumokká. A Word 2016 lehetővé teszi egy sor szöveges dokumentum létrehozását és szerkesztését, amelyekbe különböző objektumokat, képeket, grafikonokat vagy objektumokat helyezhet el más Office alkalmazásokból.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

Excel

Az Excel hatékony eszköz gyakorlatilag bármilyen információ követésére, és lehetővé teszi a professzionális megjelenésű megjelenítését. Mind az egyszerű számításokhoz, mind nagy mennyiségű adathoz használható, akár elemezni, akár testre szabni akarod őket. A sorok és oszlopok segítségével adatokat adhatsz hozzá, rendezheted őket, szűrőket, táblákat vagy diagramokat hozhatsz létre, mindezt érdekes és vonzó megjelenéssel.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

PowerPoint

A Microsoft PowerPoint hatékony eszköz a különböző prezentációk létrehozásához. Grafikusan, esztétikusan tudod vele vizualizálni és bemutatni ötleteidet és elképzeléseidet. Olyan prezentációkat hozhatsz létre, amelyek hatékonyan ötvözik a szemet gyönyörködtető fotókat, szövegeket, illusztrációkat, rajzokat, táblázatokat, grafikonokat, videókat és figyelemfelkeltő átmeneteket egymással. Használd a PowerPoint-ot, hogy érdekes módon tudd bemutatni vállalkozásodat, termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

OneNote

A OneNote 2016 az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb eszköz a jegyzetek rendszerbe foglalásához. Minden, amit itt létrehozol, világos szerkezetet kap. Az OneNote-ot tekintheted egy iratszekrénynek, amelyben egyedi, felcímkézett mappák vannak, benne és papírokkal (a jegyzeteiddel): egyszerű szöveg, képek, hang állományok, internetről mentett dolgok, Excel táblázatok, dokumentumok előnézetei vagy ellenőrző listák.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ
 

Outlook

A legjobb az e-mailjeid kezelésében. Egy helyen rendszerezheted az e-mailjeidet, időbeosztásodat, kapcsolataidat és feladataidat. Mindennek a középpontja az e-mail fiókod. Ebben kezelheted az e-mailjeidet, és feladatokká vagy eseményekké alakíthatod őket. Azok a személyek, akiket rendszeresen kommunikálsz, elmenthetők a kapcsolatok közé, így nem kell emlékezni az e-mail címükre vagy telefonszámukra. Az időjárás-előrejelző panelen pedig az aktuális időjárás-előrejelzést is figyelemmel tudod kísérni.

 

Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Eszközök száma
1 PC Kész!
Office verzió
Home and Business Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote Kész!

Licenc

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Eszközök száma
1 PC Kész!
Office verzió
Home and Business Kész!

Kompatibilitás

Nyelvi változat
EN Kész!
Operációs rendszer
Windows 10, Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Office 2016 Home and Business ENG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office 2016 Home and Business ENG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Office 2016 Home and Business ENG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Office 2016 Home and Business ENG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Office 2016 Home and Business ENG.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ