Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Microsoft Office 2016 Home and Student ENG

Termékkatalógus
Microsoft Office 2016 Home and Student ENG
4,6 217 értékelés
Irodai készlet - Nem kereskedelmi célú felhasználásra, 1 számítógépre Windows 7 vagy frissebb verzióval, a következőket tartalmazza: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, állandó licensz
Kód:  WZ097a5 Termékszám:  79G-04597 Gyártó honlapja:
Microsoft Office 2016 Home and Student ENG Megszűnt

Microsoft Office 2016 Home and Student ENG

icrosoft Office 2016 pro domácnosti

Az Office nem csak munkához, de szórkozáshoz is alkalmas, és elengedhetetlen részévé válik minden háztartásnak. Úgy tervezték, hogy időt spóroljon Neked, és lehetővé tegye a gyorsabb rendszerezést és munkát a dokumentumaiddal. A vezérlése egyszerűbb és intuitívabb, és optimalizálva van az érintéssel, valamint a stylussal való vezérlésre is. Az Office készen áll arra, hogy elvégezze helyetted a munkát.

Az Office 2016 Home a következőket tartalmazza:

  • Ismert Office 2016 alkalmazások telepítése: Word, Excel, PowerPoint, OneNote 1 Windows operációs rendszerrel ellátott számítógép számára
  • 5 GB kapacitás az online OneDrive tárhelyen, ahonnan a dokumentumaid elérhetővé és szinkronizálhatóvá válnak az összes készülékeden. 
  • Az Office nem csak munkához, de szórakozáshoz is alkalmas, és minden háztartás elengedhetetlen része.

Készen áll az inspirációra

Fedezd fel az Office alkalmazások világát, és egyszerűsítsd az életed. A teljes verziójú Office 2016 alkalmazások, a Word, az Excel, a PowerPoint, és a OneNote lehetővé teszik a PDF fájlok szerkesztését, önéletrajzok létrehozását, bevásárlólisták írását és megosztását, beépített fordító és szótár használatát, illetve a helyesírás ellenőrzését is. A siker már csak karnyújtásnyira van, hála az Office alkalmazásainak.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

Készen áll az együttműködésre

Ne szorulj korlátok közé, működj együtt valós időben a fájlok szerkesztésében, kezeld kényelmesen a dokumentumelőzményeket, akár online, offline, vagy másokkal megosztott állományokról van szó.


Készen áll a mozgásra

A OneDrive online tárhelyen számos dokumentumot, fényképet, zenét vagy videót tárolhatsz, bármely eszközödről feltöltve. Bárhonnan könnyedén megoszthatsz állományokat, vagy hozzáférhetsz a fájlokhoz. Egyszerűen mutasd meg nagy méretben a képeidet az okostévéden, vagy ossz meg fájlokat a szeretteiddel. Soha nem fogod elveszíteni az adataidat, hiszen mindig megtalálhatod őket a OneDrive-on.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

Word

A Word a legnépszerűbb és legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. A szövegek könnyen átalakíthatók professzionális és vonzó dokumentumokká. A Word 2016 lehetővé teszi egy sor szöveges dokumentum létrehozását és szerkesztését, amelyekbe különböző objektumokat, képeket, grafikonokat vagy egyéb objektumokat helyezhetsz el más Office alkalmazásokból is.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

Excel

Az Excel hatékony eszköz gyakorlatilag bármilyen információ követésére, és lehetővé teszi a professzionális megjelenésű eredmények prezentálását. Mind az egyszerű számításokhoz, mind nagy mennyiségű adathoz használható, akár elemezni, akár testre szabni akarod őket. A sorok és oszlopok segítségével adatokat adhatsz hozzá, rendezheted őket, szűrőket, táblákat vagy diagramokat hozhatsz létre, és mindezt érdekes és vonzó megjelenéssel.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

PowerPoint

A Microsoft PowerPoint hatékony eszköz a különböző prezentációk létrehozásához. Grafikusan, esztétikusan tudod vele vizualizálni és bemutatni az ötleteidet és az elképzeléseidet. Olyan prezentációkat hozhatsz létre, amelyek hatékonyan ötvözik a szemet gyönyörködtető fotókat, szövegeket, illusztrációkat, rajzokat, táblázatokat, grafikonokat, videókat és figyelemfelkeltő átmeneteket egymással. Használd a PowerPoint-ot, hogy érdekes módon tudd bemutatni a vállalkozásodat, termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

 Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele CZ

OneNote

A OneNote 2016 az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb eszköz a jegyzetek rendszerbe foglalásához. Minden, amit itt létrehozol, világos szerkezetet kap. Az OneNote-ot tekintheted egy iratszekrénynek, amelyben egyedi, felcímkézett mappák vannak, benne papírokkal (a jegyzeteiddel): egyszerű szöveg, képek, fotók, hangállományok, internetről mentett dolgok, Excel táblázatok, dokumentumok előnézetei, vagy akár ellenőrző listák.

Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, OneNote Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Eszközök száma
1 PC Kész!
Office verzió
Home and Student Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, OneNote Kész!

Licenc

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Eszközök száma
1 PC Kész!
Office verzió
Home and Student Kész!

Kompatibilitás

Nyelvi változat
EN Kész!
Operációs rendszer
Windows 10, Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Office 2016 Home and Student ENG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office 2016 Home and Student ENG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Office 2016 Home and Student ENG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Office 2016 Home and Student ENG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Office 2016 Home and Student ENG.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ