Shop roku Shop roku

Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook és Access, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), iskolák számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
Kód:  SWOFSTDEDUCSP Gyártó honlapja:
Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronikus licenc) Megszűnt

Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ez a licenc iskolai használatra szolgál. Az engedélyek aktiválásához meg kell adnod egy iskolai azonosító kódot. Ha nem Te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz egy felhatalmazó levelet is be kell nyújtanod. Ha nem vagy biztos a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal: <[email protected]>

Hogyan működik a havi licencvásárlás?

  • Válaszd ki a darabszámot.
  • A licenc mindig az ügyfél Alza.hu oldalán megadott adatai alapján kerül kigenerálásra, amennyiben más felhasználó vagy a saját MS bérlői fiókod számára szeretnél licencet lekérni, ez esetben kérjük lépj kapcsolatba a Vállalatok számára
  • A megrendelés kifizetése után folytatólagosan kattints a saját elektronikus licencedre, ahol rákattintasz a termékre (ezt a lépést követően a licenc létrehozása megtörténik, a licencgenerálás munkanapokon 8 és 16 óra között történik)
  • Ezután megkapod a bejelentkezési adataidat (egyedi Microsoft portál bejelentkezési adatokat), amelyet arra az e-mail címedre küldünk, amelyet az Alza.hu-nál regisztráltál
  • A Microsoft bejelentkezési adatokkal bejelentkezhetsz a portálra, ahol letöltheted és beállíthatod a termékeket.

Lenyűgöző prezentációk készítése PowerPoint segítségével

A PowerPoint egy olyan alkalmazás, amelynek köszönhetően hatásos módon mesélhetsz történeteket - bármikor, bárhol, bárkivel. Ismerd meg a már eddig jól ismert PowerPoint alkalmazás új, modern változatát, amelyet a leglenyűgözőbb prezentációk létrehozására és megosztására terveztek.

Együttműködés a szövegeken Word alkalmazásban

A Word segít a legjobb szövegek összeállításában. Ezek az asztali alkalmazások precíz dokumentumok létrehozására szolgálnak. A Microsoft Editorral pedig a helyesírás-ellenőrzésen kívül még több funkciót és lehetőséget kapsz, így magabiztosan írhatsz. Ez a szerkesztő okos javaslatokat tesz a Word áttekintő ablaktábláján, és mindenki megbízhatóasszisztense lesz a dokumentumok létrehozásában, e-mailek írásában és az internet használatában egyaránt.

Nyomon követés és rendszerezés az Excel segítségével

Az Excel megtanulja munkastílusodat, és eszerint segít az adatok rendszerezésében, hogy időt takaríthass meg. Könnyedén hozhatsz létre táblázatokat sablonokból vagy saját tervezésű táblázatokból, és akár számításokat is végezhetsz modern képletekkel.

Az Outlook a legjobb e-mail kliens

A rendkívül megbízható Microsoft Outlook 2021 segítségével egy professzionális e-mail és naptár alkalmazást kapsz, amely segít megszervezni az értékes idődet. Így például csak a számodra legfontosabb üzenetekre koncentrálhatsz, és ennek eredményeképpen sokkal produktívabb lehetsz. A teljes körű naptárkezeléssegítségével pedig a legfontosabb megbeszélések időpontjai is megoszthatók a teljes munkacsoporttal.


Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access Kész!
Rendeltetés
Iskolák számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás Kész!
SW típusa
Microsoft Office 2021 Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Iskolák számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás Kész!
SW típusa
Microsoft Office 2021 Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Mobilkészülékek száma
0 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
Korlátozás nélkül hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
minden EU-nyelv Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
MS Office Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronikus licenc)
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ