Shop roku 30 dnů na vrácení

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

Termékkatalógus
Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless
4,4 90 értékelés
Egér - vezeték nélküli, BlueTrack, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, 2 AA elem, 1000 DPI érzékenység, 6 gombos, oldalra billenthető görgő, mérete 4,05 × 6,85 × 11,08 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  ME362d2 Termékszám:  H3S-00002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

Egyedi egér Windows rendszerű berendezéshez

A Microsoft Sculpt Comforort Mouse egy elegáns, vezeték nélküli egér, amelyet speciálisan a Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező eszközökhöz gyártottak. Ezt bizonyítja a bal oldalon lévő Windows gomb is, amely megkönnyíti az operációs rendszer főmenüjének elérését. 

Egyszerű csatlakoztathatóság útközben is

A Blue Track technológiát felhasználó optikai szenzor 4 000 dpi felbontással rendelkezik, és nagymértékű pontosságot és sima mozgást biztosít szinte bármilyen felületen. A Microsoft Sculpt Comforort Mouse perforált felülettel rendelkezik a hüvelykujj számára, amely megkönnyíti a jobbkezeseknek a használatot.  


A dokumentumok egyszerű kezelése

A négyirányú görgetőkerék nagyban megkönnyíti az olyan dokumentumokkal és a programokkal való munkát, amelyek nem "férnek el" egy képernyőn. Az elemek extra hosszú élettartama, a vezeték nélküli kapcsolat és a kompakt méretek a modell fő előnyei, mindez elegáns, modern és praktikus formatervezés mögött rejlik.

 Kényelmes ergonomikus design

Az egér speciálisan jobbkezes felhasználók számára lett tervezve, lehetővé téve ezzel az egér széleskörű felhasználását, és a munka közbeni nagyobb kényelmet.

BlueTrack Technológia

Használja ki a BlueTrack technológia előnyeit, amely magába foglalja az optikai egér teljesítményét és a lézeres egér pontosságát. Szinte bármilyen típusú felületen kényelmes munkát biztosít.

 

Paraméterek

Szélesség
6,85 cm Kész!
Magasság
4,05 cm Kész!
Mélység
11,08 cm Kész!
Interfész
Bluetooth Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,85 cm Kész!
Magasság
4,05 cm Kész!
Mélység
11,08 cm Kész!

Csatlakozás

Interfész
Bluetooth Kész!
Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
2 × Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egér használata

Típus
Utazó Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sculpt Microsoft Comfort Maus Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sculpt Microsoft Comfort Maus Wireless.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ