Bluetooth egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(192)
Vezetékes
(4)
Felhasználási mód szerint
Gamer
(35)
Irodai
(127)
Utazó
(26)
Kivitelezés
Jobbkezeseknek
(114)
Szimmetrikus
(64)
Balkezeseknek
(19)
Vertikális
(20)
Trackball
(5)
Technológia
Optikai
(144)
Lézeres
(21)
BlueTrack
(20)
Gombok funkciói
DPI-váltás
(90)
Csendes
(38)
Dupla kattintás
(2)
Érintős
(4)
Szín
Fehér
(30)
Camo
(3)
Fekete
(73)
Piros
(8)
Lila
(3)
Grafit
(9)
Levendula
(1)
Kék
(13)
Narancssárga
(3)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(8)
Ezüst
(7)
Világosszürke
(4)
Szürke
(22)
Titánium
(1)
Sötétszürke
(6)
Zöld
(4)
Arany
(2)
Sárga
(1)

Az érintőképernyős eszközök utóbbi egy-két évtizedben lezajlott forradalma ellenére a számítógépes egér (a billentyűzet mellett) egyáltalán nem veszít fontosságából. A két alapvető egértípus közül - vezetékes és vezeték nélküli - egyre többen a vezeték nélküli Bluetooth egér mellett teszik le voksukat. Nézzük milyen előnyöket és funkciókat kínál a Bluetooth egér, s mire kell figyelni választáskor?

Tovább

A Bluetooth egér legfontosabb tulajdonságai

Akár számítógéphez, laptophoz vagy tablethez van szükséged egérre, vásárláskor számos paraméterre szükséges figyelni. Az egér csatlakoztatási módján túl fontos szempont az egér működési technológiája, az egér érzékenysége, az egérgombok száma és mérete, és igen, akár az egér színe is.

Bluetooth egér lézeres érzékelővel
Bluetooth egér lézeres érzékelővel

A Bluetooth egér előnyei

A vezeték nélküli egér Bluetooth vagy Wifi segítségével kapcsolódik a külső eszközökhöz, tehát használatakor nem korlátoz kábel a munkában. Viszont mivel nem érintkezik vezetékesen az eszközzel, saját áramforrásra van szüksége (csakúgy mint a Bluetooth billentyűzetnek), melyet elemek vagy újratölthető integrált akkumulátor szolgáltat.

  • Hosszabb hatótávolság, akár 20-25 méter (ideális Smart TV-hez csatlakoztatáskor.
  • Egyidejűleg több eszközhöz is csatlakoztathatók.
  • Kompatibilisek okostelefonnal és tablettel is.
  • Magasabb vételár a vezetékes egérhez képest.
  • Az első csatlakoztatás kissé bonyolultabb, mint a vezetékes egérnél.
  • Nem minden számítógép rendelkezik Bluetooth antennával. Ilyen esetben Bluetooth USB adapterre van szükségünk.

i

Mi az a Bluetooth tulajdonképpen? A Bluetooth olyan vezeték nélküli kommunikációs szabvány, amely két vagy több elektronikus eszköz, például tablet, mobiltelefon, vagy fülhallgató csatlakoztatására szolgál. Hang, videó és egyéb fájlok átvitelére is használható. A Bluetooth-t 1994-ben fejlesztette ki az Ericsson azért, hogy alternatívát találják a mobiltelefonok által használt kábeles kapcsolatra. Ha szeretnél többet megtudni a Bluetooth technológiáról, olvasd el Bluetooth cikkünket, mely részletes információt nyújt e vezeték nélküli technológiáról.

A Bluetooth egér csatlakoztatása

A Bluetooth egér csatlakoztatása tablethez, laptophoz, számítógéphez, okostelefonhoz vagy bármilyen egyéb eszközhöz egyszerű folyamat, s párosításnak nevezzük. A párosításhoz először be kell kapcsolnunk az egérrel párosítani kívánt eszköz Bluetooth funkcióját, melyet a Beállítások menüben találunk. Windows 10 alatt például Beállítások/Bluetooth & Egyéb eszközök. Helyezd az elemet vagy elemeket a Bluetooth egérbe, vagy ha integrált akkumulátoros modellről van szó, akkor győződj meg róla, hogy az akkumulátor fel van töltve. Kapcsold be az egeret, majd visszatérve a párosítani kívánt eszközhöz, aktiváld az Eszközök keresése menüpontot. Miután az egér megjelent a párosítható eszközök listáján, kattints rá. A párosítás elvégzése után az egér mindig elérhető lesz, tehát a párosítási folyamatot csak egyszer kell elvégezned.

i

Mi a különbség a vezeték nélküli egér és a Bluetooth egér között? A legtöbb vezeték nélküli egér egy USB adapter segítségével csatlakozik a számítógép USB portjához. Az USB kapcsolat nem igényel semmilyen speciális konfigurációt az egér alap funkcióinak beállításához. Ezzel szemben a Bluetooth egér a számítógép vagy egyéb eszköz Bluetooth antennáját használja a csatlakoztatáshoz.

Bluetooth egér optikai érzékelővel
Bluetooth egér optikai érzékelővel

A Bluetooth egér érzékelő technológiája – optikai, lézeres, esetleg BlueTrack

Az érzékelő technológiája azt határozza meg, hogy az egér milyen módon észleli a mozgást az egérpadon vagy más felületen. A régi „golyós” egerek mára már teljesen a múlt ködébe vesztek, s helyüket átvették a lézeres, optikai vagy BlueTrack érzékelős egerek. Nézzük, miként is működnek.

  • Az optikai Bluetooth egér LED szenzort használ, mely az egér alatti felület alapján számítja ki a mozgást. Ha a felület fényes vagy érdes, előfordulhat, hogy az optikai érzékelő nem megfelelően észleli a helyváltozást. Előnye viszont az olcsóság - a legolcsóbb, így leginkább elérhető egérmodellek legtöbbje optikai érzékelőt használ.
  • A lézeres Bluetooth egér lézerdióda-rendszer segítségével érzékeli a mozgást. Nem világít, mint a LED-es szenzorú egér, ugyanakkor pontos beolvasást garantál és a nagyon gyors mozgásokat is képes kezelni, bármilyen felületen. A lézeres Bluetooth egerek drágábbak, mint az optikai modellek.
  • A BlueTrack technológia a Microsoft új innovációja, amely megváltoztatta a vezeték nélküli egér használatának jövőjét. A BlueTrack technológia továbbfejlesztett optikai architektúrát alkalmaz, amely szélesebb fénysugarat generál az egér alsó oldalán. Ez a fénysugár lehetővé teszi, hogy az egér nagyobb felületet takarjon, így szinte bármilyen felületen képes működni.
Bluetooth egér BlueTrack technológiával
Bluetooth egér BlueTrack technológiával

Bluetooth egér android operációs rendszerrel

A Bluetooth egér android operációs rendszert futtató mobil eszközhöz, leggyakrabban okostelefonhoz vagy tablethez, könnyen és gyorsan csatlakoztatható. A telepítés lépései megegyeznek "A Bluetooth egér csatlakoztatása" című részben vázolt lépésekkel.

Ha olyan eszközhöz szeretnél Bluetooth egeret csatlakoztatni, amely nem rendelkezik Bluetooth antennával, akkor Bluetooth USB adaptert kell beszerezned.

Bluetooth egér gamerek számára

A gamer Bluetooth egér stílusos kivitelű és haladó funkciókkal rendelkezik. A gamer egerek kiváló válaszidővel, magas DPI értékkel, háttérvilágítással és számos egyéb olyan tulajdonsággal büszkélkedhetnek, amelyet főleg a játékok fanatikusai értékelnek igazán. A gamer egerek gyakrabban vezetékes kivitelűek, mivel így nem fenyeget az a veszély, hogy a legfontosabb pillanatban megszakad a kapcsolat. Természetesen vezeték nélküli gamer egér is kapható, de ezek vételára magasabb.

Bluetooth egér gamer
Bluetooth egér gamerek számára

Bluetooth egér-billentyűzet szettek

Számos előnnyel jár, ha a Bluetooth billentyűzetet és egeret egy csomagban vásároljuk meg, s a kedvezményesebb ár csak ezek egyike. További előnyük, nem lesz szükséged két USB-portra, amennyiben USB vevőegységgel csatlakozol a külső eszközhöz, mivel az egér és a billentyűzet közös vevőegységet használnak. További előny, hogy a billentyűzet-egér szettek megjelenése is egyforma, működésük pedig összehangolt. Ha ezek számodra nem elhanyagolható tényezők, itt tekintheted meg billentyűzet+egér szett választékunkat.

Bluetooth egér ár

Bár a legolcsóbb kategóriát a vezetékes egerek képviselik, a legolcsóbb Bluetooth egerek ára csak némileg magasabb, nagyjából 5000 Ft körül kezdődik. Mivel a drágább modellek ára akár 30-40 ezer forint fölött is lehet, megéri gondosan átolvasni a számunkra tetszetős egerek paramétereit, hogy a kiválasztott egér minden számunkra fontos funkciót tartalmazzon, viszont ugyanakkor ne fizessünk magasabb összeget számunkra felesleges tulajdonságokért és funkciókért.

Szeretnél spórolni? Nézz körül olcsó Bluetooth egér kínálatunkban.

i

Bluetooth egér és egyéb Bluetooth eszközök használata során nem árt, ha kéznél van néhány tartalék elem. Elem kínálatunk tartalmaz szinte bármilyen elemet, amelyre csak szükséged lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey Szállításra kész > 5 db
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 8000DPI, 7 gomb, DPI-váltás és csendes, felhasználói profilok, bluetooth, jobbkezeseknek, sötétszürke kivitel
42 690 Ft

2.
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 5 gomb, csendes, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, sötétszürke kivitel
18 790 Ft

3.
Egér - vezeték nélküli, ergonomikus, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, hatótávolsága akár 8 m (2.4G) / 10 m (Bluetooth), power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartama akár 3 000 000 kattintás, csendesen kattintó gombok (bal és jobb gombok), jobbkezesek számára, egyszerre akár 3 eszközzel párosítható, Plug & Play, 1x AA elem (tartozék)
7 890 Ft

Még több
192 termék
Classic Kategória
Logitech Signature M650 L vezeték nélküli egér Graphite - Egér
Típusok
3,8 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Signature M650 L vezeték nélküli egér Graphite
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 5 gomb, csendes, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, fekete kivitel

18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG104g1
Arany középút
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite - Egér
Típusok
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite
Egér - vertikális, vezeték nélküli, optikai, 6 gomb, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek és vertikális, grafit kivitel

Leárazás -6 %
27 330 Ft 29 050 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125h02c1
Premium Kategória
Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey - Egér
Típusok
4,0 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 8000DPI, 7 gomb, DPI-váltás és csendes, felhasználói profilok, bluetooth, jobbkezeseknek, sötétszürke kivitel

42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125e2e4
Logitech Signature M650 M vezeték nélküli egér Graphite - Egér
Típusok
5,0 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Signature M650 M vezeték nélküli egér Graphite
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 5 gomb, csendes, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, sötétszürke kivitel

18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG104f1
4,6 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Master 3S Universal Graphite
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 8000DPI, 7 gomb, felhasználói profilok, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, grafit kivitel

49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125e2e1
4,2 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 szürke
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 1000 - 1600 - 2400 DPI, hatótávolság akár 10m (2.4G mód) / 8m (BT mód), energiatakarékos üzemmód technológia, RGB háttérvilágítás, 8 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintás, csendes kattintás, Plug & Play, 2,4 Ghz USB-A vevő / 2× BT, USB-C csatlakozó, 900mA újratölthető akkumulátor, 0.6m kábel mellékelve

Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AET004470a
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 14000DPI, 7 gomb, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, fekete kivitel

25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR086a2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech ERGO M575, graphite
Hanyattegér - ergonomikus, optikai szenzorral, 5 gomb, két csatlakozási mód - Bluetooth Low Energy technológia vagy Unifying USB vevőegység segítségével, 10 m hatótávolság, Windows és macOS rendszerekkel kompatibilis, elem élettartama: akár 24 hónap

19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f05
4,7 50×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Marathon Mouse M720 Triatlon
Egér - vezeték nélküli, optikai, 1000DPI, 8 gomb, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, fekete kivitel

25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG107a3
4,1 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Rechargeable Vertical Mouse MV450
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, 800 - 1200 - 1600 - 2000 - 2400 DPI, válaszidő 4ms (2.4G mode) / 8ms (BT mode), 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, RGB háttérvilágítás, 8 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintásig, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, egyszerre akár 3 eszközzel való párosítás képessége, Plug & Play, 2,4 Ghz USB-A vevő / 2x BT, 500mA újratölthető akkumulátor, USB-C csatlakozó, 1.5m kábel mellékelve

Szuper ár
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AET00450
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DELUX M618XSD Rechargeable RGB Vertical mouse, fekete
Egér - vertikális, vezeték nélküli, optikai, 7200DPI, 5 gomb, fonott kábel, rgb háttérvilágítás, 1.6 m hosszú kábel, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek és vertikális, fekete kivitel

21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELX001a1
Logitech MX Anywhere 3 Graphite - Egér
Típusok
4,8 52×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Anywhere 3 Graphite
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 4000DPI, 6 gomb, bluetooth és USB, jobbkezeseknek, fekete kivitel

34 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125e4a1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING M4 Wireless
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 12000DPI, 6 gomb, felhasználói profilok, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek és balkezeseknek, fekete kivitel

27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NA748qs2a
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Graphite - Egér
Típusok
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Graphite
Egér - vertikális, vezeték nélküli, optikai, 6 gomb, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek és vertikális, grafit kivitel

30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125h02a1
4,8 68×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pebble M350 Wireless Mouse, Almond Milk
Egér - vezeték nélküli, optikai, 1000DPI, 3 gomb, Unifying ready, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus,

10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG100i19f2a8
Logitech Pop Mouse Heartbreaker - Egér
Típusok
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pop Mouse Heartbreaker
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 4 gomb, DPI-váltás és csendes, bluetooth, szimmetrikus, rózsaszín kivitel

15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG100i19f2b2
Logitech Pop Mouse Daydream - Egér
Típusok
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pop Mouse Daydream
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 4 gomb, DPI-váltás és csendes, bluetooth, szimmetrikus,

11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG100i19f2b3
Logitech M650 M Rose - Egér
Típusok
5,0 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech M650 M Rose
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 5 gomb, csendes, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, rózsaszín kivitel

18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG104f2
4,1 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4 GHz & Bluetooth Mouse MSB350 fekete
Egér - vezeték nélküli, ergonomikus, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, hatótávolsága akár 8 m (2.4G) / 10 m (Bluetooth), power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartama akár 3 000 000 kattintás, csendesen kattintó gombok (bal és jobb gombok), jobbkezesek számára, egyszerre akár 3 eszközzel párosítható, Plug & Play, 1x AA elem (tartozék)

Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AET004410a
Logitech Signature M650 M vezeték nélküli egér fehér színben - Egér
Típusok
5,0 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Signature M650 M vezeték nélküli egér fehér színben
Egér - vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 5 gomb, csendes, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, fehér kivitel

18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG104f3
Logitech MX Anywhere 3 Rose - Egér
Típusok
4,8 52×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Anywhere 3 Rose
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 4000DPI, 6 gomb, bluetooth és USB, jobbkezeseknek, piros kivitel

34 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125e4a3
4,7 103×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Vertical
Egér - vertikális, vezeték nélküli, optikai, 4000DPI, 4 gomb, bluetooth, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, fekete kivitel

40 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125h01
4,8 68×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pebble M350 Wireless Mouse, Lavender & Lemonade
Egér - vezeték nélküli, optikai, 1000DPI, 3 gomb, Unifying ready, bluetooth és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, levendula kivitel

10 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MG100i19f2a7
4,5 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech ERGO M575, white
Hanyattegér - ergonomikus, optikai szenzorral, 5 gomb, két csatlakozási mód - Bluetooth Low Energy technológia vagy Unifying USB vevőegység segítségével, 10 m hatótávolság, Windows és macOS rendszerekkel kompatibilis, elem élettartama: akár 24 hónap

19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MG125f04
Mi a teendő, ha nem működik az egér? (ÚTMUTATÓ) A számítógépes egér pusztán egy fogyasztási cikk, de természeténél fogva gyakran eltörhet. Néhány hibát...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az...
Elgondolkoztál már azon új egér választásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó...

Bluetooth egerek

A Bluetooth egerek kategóriában összesen 192 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bluetooth egerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bluetooth egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bluetooth egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bluetooth egerek vélemények
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ