Microsoft Surface Dial - DEMO

Termékkatalógus
Microsoft Surface Dial - DEMO
Prezenter - Surface Pro, Laptop, Book, Studio számára
Kód:  MCS302c1 Termékszám:  3WA-00008 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Dial - DEMO

Fedezd fel a Windows 10 eszközök használatának egy teljesen új és intuitív módját! A Microsoft Surface Dial olyan, mint egy plusz kéz és egy továbbfejlesztett driver az egyben, amellyel  a legnépszerűbb applikációk használata valódi szórakozás leszCsak nyomd le, forgasd el és mozgasd a Surface Dialt, hogy kiválaszd a kívánt elemet az aktuális alkalmazás menüjéből! Így nem kell az egeret oda-vissza mozgatnod, és folyton kattintgatnod.

A Microsoft Surface Dial főbb jellemzői

  • A Surface Dial segítségével az eszköz intuitív, kényelmes és hatékony módon vezérelhető
  • Csak nyomd le, forgasd el, és válaszd ki a kívánt elemet az alkalmazás menüjéből!
  • Különösen hasznos a Spotify, az MS Office, a Sketchpad és sok még más
  • alkalmazáshoz
  • Teljesen kompatibilis az összes Windows 10 eszközzel
  • Az eszköz nem igényel semmilyen vezetéket - Bluetooth-on keresztül kommunikál
  • Két darab AAA elemmel működik

Ideális segítő zenei, irodai és grafikai alkalmazásokhoz

Akár zeneszámokat hallgatsz, akár Wordben dolgozol, vagy grafikus szerkesztőben rajzolsz, a Surface Dial garantáltan elnyeri majd a tetszésed. Az eszköz támogatja az olyan alkalmazásokat, mint a Spotify, a Microsoft Office , a Bluebeam, a Drawboard, a Sketchpad, és még sorolhatnánk. A Surface Dial minden alkalmazáshoz egy kész menüvel rendelkezik, amely megkönnyíti kedvenc lejátszási listáid, szöveg- vagy képszerkesztőd kezelését.

Időtlen design és praktikus kialakítás

A hengeres forma nemcsak a Surface Dial számára elengedhetetlen, hanem a felhasználó számára is. Az alumínium burkolat alatti elegáns kialakítású perem kényelmes fogást és használatot  biztosít. Használat közben nem fog zavarni semmilyen kábel - az eszköz teljesen vezeték nélküli. Két darab AAA elemmel működik, amelyek akár egy évre elegendő tápellátást biztosítanak, hiszen az eszköz kis energiaigényű  Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikál.


A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Dial - DEMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Dial - DEMO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Dial – DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Dial - DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Dial - DEMO.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ