Microsoft Surface Go

Termékkatalógus
Microsoft Surface Go
Tablet PC - érintőképernyős, 10,5", 1920 × 1280, fényes IPS kijelző, LPDDR3-SDRAM, integrált videókártya, 128 GB SSD, webkamera, USB-C, WiFi 6, 0,544 kg tömeg,
Kód:  MCS351 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Go

Ez a kicsi, de sokoldalú Microsoft Surface tablet pc levehető billentyűztettel rendelkezik, tehát számítógépként és tabletként is használható. Fém váza rendkívül erős, pontos kidolgozása pedig megragadja a figyelmet. A(z) Microsoft Surface Go teljesítményét tekintve irodai és iskolai feladatok elvégzésére ajánlott. Ha gyakran vagy úton, akkor ez a kompakt méretű tablet PC neked való. Kétmagos Intel Pentium típusú CPU-ja takarékos és gyors.. Programjaidat és filmjeidet szélsebes SSD meghajtóra tudod elmenteni.

A(z) 10,5" Microsoft Surface Go mini tablet PC főbb tulajdonságai

  • Kijelzője levehető, így táblagépként is használhatod
  • Aprólékosan kidolgozott erős fém váz
  • A(z) Microsoft Surface érintőképernyőjének mérete 10,5"
  • A minőségi képalkotásról a(z) IPS panel típus gondoskodik, melynek felbontása 1920 × 1280 px
  • Gyors SSD meghajtójának kapacitása 128 GB
  • A Windows Hello arcfelismerő funkciójának köszönhetően adataid biztonságban lesznek
  • Tömege: 0,552 kg
  • A(z) Microsoft tablet PC-jének méretei: 245 × 8,3 × 175 mm

A(z) Microsoft Surface Go tablet pc egyedi 2 az 1-ben felépítése

A(z) Microsoft tablet PC nagyszerű érintőképernyője hagyományos notebook módban használva is nagy segítség. Jól jön a tartalmak nagyításánál, a dokumentumok görgetésénél és a gesztusokkal történő vezérlésnél. A(z) Microsoft Surface 2 az 1-ben felépítése azt jeletni, hogy kijelzője könnyen levehető. Így használható laptopként és kompakt tabletként is. Ha zavar a billentyűzet, egyszerűen leveszed. A(z) Microsoft Surface Go tablet PC természetesen támogatja az érintőképernyő ceruza (stylus) használatát, aminek hála már semmi sem szabhat határt kreativitásodnak. Persze, közönséges írószerszámnak is nagyszerű.

A(z) Microsoft Surface Go processzora és SSD merevlemeze

A modell számítási teljesítményét a kétmagos processzor adja, amelynek működési frekvenciája 1,1 GHz. A gyors munkafolyamatokat a(z) LPDDR3-SDRAM típusú memória biztosítja. Merevlemezként egy nagyon gyors SSD szolgál. A technológia legnagyobb előnye a sebesség mellett, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészeket.

A(z) Microsoft grafikus kártyája és kijelzője

A(z) Microsoft Surface Go egy nagy 10,5" érintőképernyőt kapott, melynek felbontása 1920 × 1280 px. A kijelző fényes felülete sokkal élénkebb színeket garantál. A minőségi képalkotásról a(z) IPS panel gondoskodik. Egy másik pozitívuma, hogy nagy betekintési szöget és élethű színeket kínál. Természetesen támogatja az érintőképernyő ceruza (stylus) használatát is. Grafikus kártyája integrált, így a nagyobb erőforrást igénylő alkalmazásokhoz, vagy játékokhoz nem ajánlott. A grafikus chip típusa Intel HD Graphics 615.

A(z) Microsoft Surface csatlakoztatási lehetőségei és portjai

Mivel ez a tablet PC rendelkezik Bluetooth v4.1 -tal, más gépekhez is csatlakozhatunk vele. Az integrált WiFi modul a következő szabványokkal kompatibilis: WiFi 6 Ennél a típusnál az egyre elterjedtebb USB-C konnektor is megtalálható. Hobbi vagy netán profi fotós vagy? Az integrált memóriakártya olvasónak biztos, hogy hasznát veszed majd. Egyúttal, egy 5 Mpx felbontású webkamerával is rendelkezik.

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Go Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Go. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Go. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Go.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ