Rapture AlzaBoxy Q1

Microsoft Surface Pro

Termékkatalógus
Microsoft Surface Pro
Tablet PC - érintőképernyős, 12,3", , , IPS, DDR3 integrált videókártya, SSD 512 GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac, 45 Wh akkumulátor,
Kód:  MCS116NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Pro

A tablet PC praktikus eszköz, amennyiben egyetlen számítógépet akarsz a suliba és játékokra. Ezen eszközök technikai paraméterei eltérőek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre.

Hogy mit kínál a(z) Microsoft Surface Pro hibrid notebook monitorja?

Képernyőjének képátlója.

A(z) Microsoft Surface Pro érintőképernyős notebook CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop alapköve. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét típusa, mint kizárólag a teljesítménye, amit a CPU magok száma és órajele jelez. Az Intel szép és ésszerű besorolást dolgozott ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz (tabletekhez) fejlesztettek ki. Kicsit más besorolást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek felváltották a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot fejez ki. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. Az érték egy mutató a processzor hűtési igényének megállapításához. A laptopok legtöbbje 25 W érték körül mozog, nagyobb fogyasztást tipikusan a játékra tervezett laptopoknál láthatunk.

A GPU-k besorolása ehhez hasonló. A különálló videokártyák jellemzően nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb csipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontos attribútuma. Az irodai használathoz bőven elég 2 GB RAM . Ha olykor-olykor intenzívebben játszol, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb kapacitás ajánlott.

A(z) Microsoft Surface Pro hibrid notebook memória és merevlemez kapacitása

A memória kapacitását a várt felhasználás alapján válaszd ki. A legegyszerűbb hibrid notebookok 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Lényegesen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a klasszikus winchesterek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok keveréke csak az SSD komponens a HDD modulhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan laptopoknál figyelhető meg, amelyek két HDD foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a szolga pedig a HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Surface Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ