Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Microsoft Surface Studio

Termékkatalógus
Microsoft Surface Studio
All In One PC -Intel Core i5/i7 processzor, multitouch 28"-os 4500x3000 PixelSense technológiával, 4GB-os Nvidia GeForce 965M/980M, 32 GB RAM, 1/2TB Rapid Hybrid Drive, WiFi, Bluetooth 4.0, TPM, mini DisplayPort, SD port, 4x USB 3.0, 5Mpx webkamera, vezeték nélküli billentyűzet és egér, Surface Pen, Windows 10 Pro
Kód:  MCS201nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Studio

A Microsoft Surface sorozat most új All-In-One készülékkel bővült. 

Microsoft Surface Studio

Technikai hódítás
A professzionális érintőképernyő mérföld távolságra van minden versenytárs modelltől.

Obrazovka s úhlopříčkou 28“

A Microsoft jól ismert szoftver-óriás, de a dedikált hardverek területén való alkalmi részvétele általában ugyanolyan sikeres. A népszerű Surface sorozat mostantól Surface Studio, egy mindent az egyben PC. Ez az első Microsoft asztali gép, és amint azt a neve is sugallja, elsősorban grafikai stúdióknak, tervezőknek és más kreatív szakembereknek készült.

Dotykové PC

Legfontosabb jellemzők

  • Epic All-In-One PC közvetlenül a Microsoft fejlesztésével
  • Egyedülálló kijelző multitouch vezérlőkkel
  • A döntési funkció lehetővé teszi, hogy úgy használhassa, mint egy tervező asztalt
  • A Surface Pen támogatása
  • Elég erőteljes ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a 4K videókat

AIO v tenkém profilu

Az egyik legvékonyabb képernyő a világon

A Surface Studio 28"-os kijelzője PixelSense technológiával, 4500 x 3000 felbontással és 1100:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A szokatlan 3:2 képaránya ideális a grafikai munkákhoz, és rengeteg helyet biztosít a 4K video-szerkesztő programok számára. A kijelző digitális tollakat is kínál, és rendkívül széles színskálát tartalmaz. A teljes kijelző 12,5 mm vékony alumínium házat foglal magába, mivel a hardverösszetevők a kis bázisban vannak.

Surface Studio

Új lehetőségek az ötletei megvalósításához

A képernyő 10 érintéspontos multi-touch technológiával rendelkezik. Támogatja a Surface Pen-t is, gyakorlatilag nulla késlekedéssel. A Microsoft szerint a Surface Studio lehetővé teszi, hogy úgy rajzoljon és írjon, mintha csak papírra tenné toll segítségével. A kijelző két teljes A4-es oldalt tud befogadni. A felületi toll 1024 szintű nyomásérzékenységet biztosít és az elkészült dokumentumot bármilyen keretbe szépen be lehet vágni.

Základna ukrývá hardware a konektory

Erőteljes hardver 

A ház alatt a Surface Studio olyan hardvereket rejt magában, amelyek elég erősek ahhoz, hogy kezelni tudják a hatalmas kijelzőfelbontást. A számítógépet Intel Core i7 processzor hajtja, melyhez 32 GB RAM és egy NVIDIA GeForce GTX 980M grafikus kártya tartozik. Hibrid tárolórendszere akár 2 TB-ig is elegendő helyet biztosít, de tárolótere még tovább bővíthető külső USB 3.0 meghajtókon vagy hálózati NAS-tárolón keresztül. A készülékben minőségi sztereó hangszóró bemenet, SD kártyaolvasó, Mini DisplayPort, Ethernet és természetesen egy 3,5 mm-es audio csatlakozó is található.

Ideální polohování obrazovky

28" valós idejű kijelző

A 12,5 hüvelykes vékony profil, 28" IPS kijelző, 4 500 × 3000 képpont felbontás, 1 100:1 kontrasztarány, 3:2 képarány és " valós skála "- 1 cm a képernyő 1 cm a valóságban- különösen hasznos jellemzők grafikák készítéséhez.
Nagy képernyő pozicionálás

A kiváló kép nem kevésbé tökéletes pozicionálási lehetőségekkel jár. A képernyő két fő üzemmódban használható. Az elsőben, mint klasszikus monitor, a másikban pedig az érintőképernyős kreatív terület, amelyet úgy forgathat, ahogyan a legkényelmesebb az Ön számára a munkához.
Příslušenství Surface Pen
Hardverek egy kis számítógépházba rejtve

A 250 x 220 x 32 mm-es alap nemcsak az összes komponenst, hanem sztereó hangszórókat, SD kártyaolvasót és számos portot is magában foglal, beleértve a 4 db USB 3.0, Mini DisplayPort, Ethernet és 3,5 mm-es audio aljzatokat.

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Surface Studio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Studio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Surface Studio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte All In One PC Microsoft Surface Studio.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ