Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card

Termékkatalógus
89x
0
Xbox Live arany kártya - Xbox Live Gold kupon 3 havi előfizetésre, felhasználható: Xbox 360 és Xbox One készülékekhez
Áfával 6 090 Ft
Áfa nélkül 4 800 Ft
Nem elérhető
Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options. Elérhetőség megtekintése
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap Kód:  MX029a Termékszám:  52K-00263 Gyártó honlapja:
Helpdesk Nyomtatás
Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card 6 090 Ft Nem elérhető
4,7
89 vásárló értékelte.
5 69x
4 17x
3 1x
2 1x
1 1x
2 000+ ügyfél által megvásárolt termék
96 % ügyfél ajánlja

Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card

Mi Xbox LIVE?
 

Xbox 360 és Xbox One többet tehet, mint játszani, mint egy közönséges konzolt. Csatlakoztassa a konzolt az internethez, hogy nyit egy új szórakoztató központ és a lehetőséget a kiegészítő tartalom. Köszönhetően a beépített Wi-Fi internet-kapcsolat nagyon egyszerű, de minden, amire szüksége van még a klasszikus Ethernet kábelt. Készítsen hívott. Microsoft-fiók), és adja meg az egyedi világ a szórakozás, a játékok és a végtelen multimédiás tartalmak. Bővebben az xbox.com.
 

Xbox LIVE Arany tagság biztosítja az Ön számára

 • 14 naponként egy játék ingyenesen letölthető az Xbox Live a menüben Games Gold - akár 104 játékok egy év ingyen!
 • Töltse demók a legújabb játékok - próbálja játékok, mielőtt vásárolni őket
 • Játék online játékok - hívja néhány barátai vagy bárki, több mint 48 millió játékos egy sport match vagy versenypálya
 • Kényelmes bevásárló játékok és játék kiegészítők belül a konzol
 • Egyedi kedvezmények és akciók játékok és játék kiegészítések
 • Vezérlőkonzolon keresztül okostelefon, táblagép vagy számítógép alkalmazás SmartGlass. (Az alkalmazás elérhető Windows, iOS és Android), akkor is létrehozhat egy másodlagos konzol képernyő a Windows platformon eszközöket.
 • Streaming a PC - Csatlakoztassa a számítógépet vagy tablet Windows 8 és 8,1 és át filmeket, zenéket vagy képeket közvetlenül a konzolon (van mindkét eszköz ugyanazon a WiFi hálózat) - nincs kábel vagy USB-meghajtók
 • Cloud tárolása a játékok - lehetővé teszi a hozzáférést a játékok és a profil minden Xbox
 • Egyedi alkalmazások, amelyek a konzol és szórakoztató központ a TV smart TV - szörfözés az interneten, felhő, sportesemények és videó tartalom
 • Munka egy számjegyet a karakter videojátékok. karakterekkel
   

Elérhető alkalmazások Xbox Live-on

 • Youtube - nézni sokféle eredeti videókat a YouTube-ról.
 • Internet Explorer - Böngésszen az interneten a TV képernyőjén az Internet Explorer Xbox. Xbox SmartGlass alkalmazás fut a telefonon vagy tabletta szélesíti ellenőrzése egyéb funkciók.
 • Onedrive - onedrive hely a fájlok tárolására, amelyek elérheti gyakorlatilag bármilyen eszközön. Az alkalmazás onedrive Xbox a TV, akkor könnyen megtekintheti fényképeket és videókat. Azt is játszani a diavetítés és fényképek és videók megtekintéséhez, amelyet megosztottak veled.
 • Eurosport player - lehetővé teszi, hogy a vizuális élmény, és megmutatja az egyik legnagyobb sport csatornák HD.
 • NHL GameCenter - a legjobb mód arra, hogy használja a szolgáltatást NHL GameCenter élő. Ez lehetővé teszi, hogy néz élő közvetítések, felvételeket és részleteket HD a legjobb NHL-ben.
 • NBA gametime - soha nem marad le egyetlen kosarat. Ennek köszönhetően a kérelem NBA Game Time for Xbox 360, meg lehet nézni a kedvenc játékosok és NBA csapatok.
 • Deezer - hallgatni több mint 30 millió dalt, csatlakoztassa a fiókot, és lejátszási listákat a többi eszköz és engedje el őket közvetlenül a konzolról, nincs több extra játékos
 • Red Bull TV - filmek, zenei videók és programokat az állomás tele extrém sportok szabadon Gold tagok
 • És sok más egyedi alkalmazások találhatók Xbox.com
   

Microsoft-fiók Xbox Live-on
 

Microsoft-fiók egy fiókot, akkor jelentkezzen be, hogy minden Microsoft eszközöket, akár a számítógépen vagy tablet Windows 8, a Windows mobil telefon, Skype-on vagy Xbox 360 / Xbox One. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor létrehozhat egyet a fent említett bármelyik készüléken vagy a honlapon . Hogy jelentkezzen be a fiókjába bármilyen e-mail címre. 
 

Aktiváld a Gold tagságot az Xbox Live

 • Xbox Live, akkor vagy csatlakoztassa a konzolt, vagy a honlapon www.xbox.com
 • Vásárlás Gold tagság Xbox Live
 • A Web: Menj a webhelyen www.xbox.com / Regisztráció fiókoddal Microsoft / Xbox Live rész / Felhasználási kód / visszavonja, és adjuk meg a kódot, amit kap, ha vásárol
 • Az Xbox 360 / Xbox One: Jelentkezzen be a fiókjába Microsoft / a fő menüből, menjen a beállítások / Kód beváltása / be a kódot, amit kap, ha vásárol
   

Műszaki adatok:

A hónapok száma:
3

Alkalmazza ezt a kódot az Microsoft venni a Cseh Köztársaságban. Csak iratkozz fel, és adja meg a 25 jegyű számot. Új fiók létrehozhat egyet, látogasson el a https: // bejelentkezést.élnek.com. Meg kell lennie 13 éves vagy idősebb. Nincs kényszer kifejezéseket és a lejárat nincs számolunk fel szolgáltatási díjat. Ez szükséges csatlakozni az Internet (díjköteles lehet a kapcsolat), és a Microsoft-fiók. Bizonyos tartalmak csak azután fizet előfizetési. A Microsoft nem felelős semmilyen veszteség, lopás, vagy jogosulatlan használata kódokat. Kódokkal vonatkozó szabályok, rendelkezések és korlátozások, az egy adott országban, amelyekre bejelentés nélkül változhatnak. Szövegük látogasson www.microsoft.com / en-US / giftcard. Nem alkalmazható azokban az országokban, ahol a kódok használatára tiltott vagy korlátozott a törvény.

Paraméterek
Tagság időtartama
3 hónap
Report an error
Done!

Microsoft is a multinational corporation based in the United States. Microsoft products have had an indelible influence on our perception of virtual worlds since 1975, when Bill Gates and Paul Allen founded the company. The company is best known for its peerless software, including Windows OS and the universally used Microsoft Office suite. The company is gradually becoming more active in hardware as well - for example, with Xbox gaming consoles and Lumia mobile phones.


Online chat

Dear customer, your question you can send us a message via the contact form here, respectively. you can solve your query online using chat. If you want to use the chat log , please.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés. Fórum Microsoft Xbox Live 3 Month Gold Membership Card
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás & Fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB11