AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows
4,7 83 értékelés
Vezeték nélküli adapter - vezeték nélküli adapter, amely lehetővé teszi a PC Windows 8 és 10 összehangolását akár 4 Xbox One kontrollerrel
Kód:  MXO008d Termékszám:  6HN-00003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows Megszűnt

Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows

Xbox One játékkonzol hihetetlen mennyiségű élményt tud nyújtani, amit most már élvezni tudsz a számítógépen keresztül is. Csak, az új Microsoft Windows 10 operációs rendszer kell hozzá, amely támogatja a játékok streamingjét az Xbox One-ról, és egy Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows.

Xbox élmény a Windowsos PC-n

A játékok vezérléséhez természetesen szükséged lesz egy népszerű Xbox One vezérlőre. Az új vezeték nélküli adapter segítségével megszabadulhatsz a microUSB kábeles csatlakozástól, és élvezheted a vezeték nélküli vezérlő kényelemét. Az adapter akár négy vezérlőt is képes támogatni, így FIFA 16 is játszható a barátaid ellen. A Windows 8 tulajdonosoknak sem kell kétségbe esni. Az Xbox One Wireless Controller Adapter, lehetővé teszi számukra, hogy a kedvenc PC játékaikat az Xbox One vezérlő segítségével játsszák.

Műszaki adatok:

Típus:
Vezeték nélküli adapter PC-hez

Jellemzők:
Vezeték nélküli játék PC-n az Xbox One kontrollerrel
Párosíthatjuk akár 4 játékvezérlőhöz

Rendszerkövetelmények:
Szabad USB-port
A Windows 10 az Xbox One játékok streamelésére 
Windows 8 és Windows 10 PC-s játékok

 

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza, Használható az adapter a régebbi, xbox 360 controllerekhez is? Üdvözlettel,

Probléma megoldva,megvettem és működik! :-)

Tisztelt Alza! Érdeklődnék, hogy ez az adapter vajon használható a legújabb Xbox kontrollerekkel is? Amelyknél nem csak a One hanem a Series típus is szerepel a felhasználásban. Üdvözlettel: Péter

Tisztelt Cím! Ez már az újabb (méretileg kisebb) változat, amely a maximum 8db kontrollert tud kezelni? A képek alapján ez még a régi széria, amely csak 4db kontrollert kezel. Tisztelettel: Nagy Zoltán

Kérdések és válaszok: Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter für Windows. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter für Windows.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ