Mini grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Minisütő
(12)
Főzőlapokkal
(3)
Pizzához
(6)
Elektromos
(20)
Űrtartalom
12 l
60 l
-
Teljesítményfelvétel
1050 W
3600 W
-
Funkció
Főzőlap
(3)
Termosztát
(17)
Öntisztítás
(2)
Időzítő
(21)
Jelzőfény
(11)
Csúszásgátló lábak
(7)
Sütőprogramok
Grill
(25)
Felső sütés
(21)
Alsó sütés
(20)
Pizza-fokozat
(5)
Légkeverés
(5)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(20)
Piros
(1)
Ezüst
(4)
Szürke
(1)
Szűrés

Ha gyorsan és egyenletesen szeretnéd megsütni ételeidet, egy mini grill nagyszerű választás lehet számodra. Ezek a készülékek nem foglalnak nagy helyet a konyhában, viszont rendkívül praktikusak. Kíváncsi vagy, melyik mini grillező lenne számodra a legmegfelelőbb? Olvass tovább, segítünk választani.

Tovább

Milyen eszköz a mini grill?

A mini grillsütő egy hasznos segítő, amelyet kis méretű konyhában vagy a nyaralóban is használhatsz. Segítségével gyorsan és egyenletesen megsütheted az ételeidet.

A mini grillező típusai

Mini grill természetesen többféle változatban kapható – csak rajtad múlik, melyik modellt részesíted előnyben.

  • A mini sütő kis méretének köszönhetően kevés helyet foglal el a konyhában. Segítségével bármilyen ételt hamar elkészíthetsz. Ezek a készülékek általában állítható sütőállvánnyal és többféle programmal rendelkeznek (forró levegő, klasszikus, grill, sütés, vízfürdő és kiolvasztás).
  • A főzőlappal rendelkező mini grill kompakt készülék. Ideális választás például a nyaralóba is. A grillsütő tetején található főzőlapok helyettesítik a tűzhelyet.
  • A pizzasütésre alkalmas elektromos mini grillsütő szintén nagyszerű választás kisebb konyhákba vagy a nyaralóba. Egyes modellekhez tepsi vagy pizza kő is tartozik.
  • Az elektromos mini grillező számos nagyszerű funkcióval, például fokozatosan állítható hőfokkal vagy időzítővel könnyíti meg az ételek elkészítését.

Milyen paraméterekre érdemes figyelni a mini grillező kiválasztásakor?

Ha mini grill vásárlásán gondolkodsz, érdemes megfontolni az alábbi paramétereket a kiválasztás során.

  • Mielőtt kiválasztanád a megfelelő mini grillező készüléket, gondold végig, mekkora hely áll rendelkezésre a konyhában. Ezek az eszközök különböző méretben kaphatók.
  • A mini grill készülékek típustól függően különböző űrtartalommal rendelkezhetnek. A kínálatunkban található készülékek űrtartalma 12 l és 60 l között alakul.
  • Fontos szempont a mini grill teljesítménye is. Nálunk 1050 W és 2500 W közötti teljesítményű készülékeket találsz.
  • A legtöbb modell esetében állítható hőmérsékletre is lehetőség van. Egyes mini grill típusok akár 240°-ig is beállíthatók.
  • Azoknál a készülékeknél, amelyek nem csak sütésre alkalmasak, a főzőlapok átmérője is fontos paraméter lehet. Ez általában 180 mm és 300 mm között alakul.

Válassz klasszikus fekete vagy fehér mini grill modellt, vagy dobd fel a konyhádat egy piroselektromos mini grillsütő típussal.

A mini grill sütőprogramjai

A mini grill készülékek általában állítható programokkal rendelkezhetnek. A klasszikus alsó és felső sütés mellett választhatsz grillprogramot, légkeveréses sütést, pizza fokozatot, olvasztási módot is, de egyes gépek esetén még gőzfunkció használatára is van lehetőség. A bal oldali parametrikus szűrőben beállíthatod a neked tetsző funkciókat.

A mini grillező készülékek speciális funkciói

  • Az öntisztító funkciónak köszönhetően még könnyebb a mini grill karbantartása.
  • A jelzőfény hasznos kiegészítője a mini grillező gépeknek, hiszen ez mutatja, hogy a készülék üzemel.
  • Az időzítő használatával elkerülhető az ételek megégése – az automatikus kikapcsolás funkciónak hála a mini grill kikapcsol, ha letelt a beállított idő.
  • A termosztát segítségével beállíthatod a kívánt sütési hőfokot.
  • A csúszásgátló lábaknak hála a mini grillező stabilan megáll a konyhapulton.

Ha még mindig nem vagy biztos abban, melyik mini grillsütő modell lenne a legmegfelelőbb számodra, vásárlóink véleménye segíthet a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
2,3
Orava Elektra X1
Mini sütő - 3600 W teljesítmény, 34 l-es űrtartalom, főzőlap, termosztát és jelzőfény, grill rács és tepsi a csomagban, fekete kivitel, méretei 35,5 × 52 × 37 cm (H×Sz×Mé)
56 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORAMT752

Mini grillek

A Mini grillek kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini grillek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ