Shop roku 0% splátky Siguro

MIO Spirit 7550

Termékkatalógus
MIO Spirit 7550
GPS navigáció - az Európa TeleAtlas térképeinek (44 ország) élettartam frissítése, 5"-os kijelző, radarok adatbázisa, MicroSD kártya slot, IQ Routes, LearnMe Pro, TMC
Kód:  PP308a1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIO Spirit 7550

Jelenlegi térképek

Aktuális térképek

A MIO Spirit 7550 navigácó 44 európai ország térképét tartalmazza, amelyekhez élettartam frissítés is tartozik. A mindig naprakész információknak köszönhetően nemigen érhet meglepetés az utad során.

Snadné parkování

Parkolás

A Mio Spirit 7550 navigáció használatával könnyebb a parkolás, mint valaha. Ugyanis az új parkolási asszisztens funkció automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, ha a céltól legfeljebb 1 km-es távolságra tartózkodsz.

Intelligens útvonalak

Intelligens útvonalak

Az intelligens IQ Routes felület valós információkat gyűjt a forgalomról a többi járművezetőtől. Ezen információk alapján pedig a MIO Spirit 7550 navigáció optimalizálja az útvonaladat. Így nem kell vesztegetned az időd az autópályán előforduló dugókban.

Lux a navigáció között

Luxus a navigációk között

A MIO Spirit 7550 navigáció sok praktikus funkciót kínál, valamint élettartam térképfrissítésekkel kapható, tehát soha sem fognak meglepetést okozni az úthálózat változásai. Pontosan elvezet a kiválasztott utcába és a konkrét címre, és mindezt a lehető legegyszerűbben. Ehhez elég beírnod a kulcsszavakat, a készülék pedig azonnal kilistázza az összes találatot. A TMC segítségével aktuális információkat kapsz közvetlenül az előtted lévő útvonalról. Ha bármilyen oknál fogva dugó alakul ki, akkor könnyen megváltoztathatod az útvonalad és haladhatsz a célod felé.


Útvonaltervező

A MIO Spirit 7550 navigáció hatékony útvonaltervező alkalmazással rendelkezik. Ennek köszönhetően egy számítógép és a MioMore Desktop segítségével az otthonod kényelméből is megtervezheted az útvonalatAz útvonalat közvetlenül a készüléken is megtervezheted. Továbbá az útvonalon beállítható több pont, valamint azok prioritása az útvonal optimalizálásához. Ezenfelül az útvonal előnézetét és annak szimulációját is használhatod.

Utazástervező

Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám

Mindent az egyszerű navigációért

A MIO Spirit 7550 navigáció Lane Guidance funkciója mindig segít előre kiválasztani a megfelelő sávot a kanyarodáshoz. Továbbá megmutatja a kereszteződések valósághű, háromdimenziós előnézetét a fontosabb táblákkal együtt. Ennek köszönhetően előre megértheted az egyes kereszteződésekben kialakuló szituációkat. 

Menj tovább

Menj még tovább

A MIO Spirit 7550 navigáció az autóban és az autón kívül is ragyogóan működik. A 2D-s térképet kínáló gyalogos módnak köszönhetően sétálhatsz a városban és élvezheted a látnivalókat. Felfedezhetsz olyan helyeket is, amelyek autóval megközelíthetetlenek. Ezzel tényleg többet tudsz majd felfedezni.

Paraméterek

Szélesség
134,5 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Mélység
12,7 mm Kész!
Tömeg
158 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
134,5 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Mélység
12,7 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
158 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Maximális felbontás
480 × 272 Mpx Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO Spirit 7550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 7550 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO Spirit 7550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Spirit 7550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Spirit 7550.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ