Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MiPow Playbulb Smart Bluetooth - Fekete

Termékkatalógus
MiPow Playbulb Smart Bluetooth - Fekete
4,4 10 értékelés
LED izzó - millió szín, állítható fényerő, menet: E26 / E27, 280L, 5W kimenő teljesítmény, élettartama akár 20.000 óra, kombinálható más MiPow izzókkal
Kód:  EAMPP07a Termékszám:  MP-BTL201-BK
MiPow Playbulb Smart Bluetooth - Fekete Megszűnt

MiPow Playbulb Smart Bluetooth - Fekete

A MiPow Playbulb Smart Bluetooth LED izzó rengeteg kiváló funkcióval bírnak és gyönyörű színeket képeznek A lenyűgöző fényhatások az otthonodnak meleg és barátságos légkört adnak. A fejlett MiPow technológiának köszönhetően az intelligens LED izzó könnyen be- és kikapcsolható, csökkenti és növeli a fény intenzitását kizárólag egy okostelefon használatával.

Minden amire szükséged van, az a Playbulb X ingyenes alkalmazás, amely az iOS és Android operációs rendszereket használó készülékekhez készült, és kompatibilis Bluetooth 4.0 Smarttal. Az ujjadat a képernyőn mozgatva válogathatsz a rengeteg szín közül, éppen a hangulatodnak megfelelően. Az izzó számos különböző fényhatásokat kínál, mint például a szivárvány, szivárvány ingadozó intenzitással, pulzálás, villogó vagy mesterséges fényű gyertya. Az izzó kombinálható más MiPow fényekkel.

Legfontosabb jellemzői

  • Intelligens LED izzó, az okostelefonról irányítható
  • Millió szín
  • A fény színe és intenzitása az okostelefonról irányítható
  • Fényhatások
  • Kompatibilis a MiPow világítással
  • Rezgő funkció
  • Időzítő funkció
  • Egyszerű telepítés és üzembe helyezés
  • Hosszú élettartam és alacsony energiafogyasztás

Egyedi jellemzők

Az izzónak különböző remek funkciói vannak. A bulikhoz remek lehetőséget nyújt a telefon rezgetésére való színváltozás. Kiváló továbbá az időzítő funkció, amelyeket értékelni fogsz különösen az esti órákban. Ezzel a funkcióval beállíthatod a világítás idejét és intenzitásának folyamatos csökkenését. Így este hozzájárul a pihentető alváshoz, reggel pedig a természetes napfelkelte fényeit stimulálja.

Praktikus segítség minden háztartásban

Az egyszerű, elegáns designak köszönhetően a lámpa bárhol elhelyezhető beltérben zavaró benyomás keltése nélkül. Asztali lámpákhoz, fali lámpákhoz és csillárokhoz is tökéletesen alkalmas. Erős és meleg fényt sugároz. Ugyanúgy kell behelyezni a menetbe, mint a hagyományos izzókat. Az izzó hosszú élettatama és alacsony energifogyasztása miatt is kiváló választás.

További információk:

LED-ek:
RGB + meleg fehér

Tartomány:
10 m

Méretek:
100 × 57 × 57 mm

Tömeg:
97 g

Szín:
fekete

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MiPow Playbulb Smart Bluetooth - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MiPow Playbulb Smart Bluetooth - čierna.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ