Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Monster iSport Bluetooth vezeték nélküli SuperSlim In Ear fekete-zöld

Termékkatalógus
Monster iSport Bluetooth vezeték nélküli SuperSlim In Ear fekete-zöld
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Fül, Bluetooth, ellenáll a verejték és a nedvesség, SportClip, vezérlés Talk a könnyű kezelhetőség és a telefonon fülhallgató izolálja zavaró környezeti zajokat, SuperSlim teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 5 óra
Kód:  MON307a7 Termékszám:  128652-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Monster iSport Bluetooth vezeték nélküli SuperSlim In Ear fekete-zöld Megszűnt

Monster iSport Bluetooth vezeték nélküli SuperSlim In Ear fekete-zöld


Keresi a vezeték nélküli sport fejhallgató kompromisszumok nélküli hangot, hogy akkor nem lehet korlátozni még a legintenzívebb akció? iSport SuperSlim kapsz pontosan, hogy plusz rendkívül vékony és izzadság ellenálló, mosható kivitelben. Az erős basszus, tiszta közép világosság és széles dinamikatartomány, egyszerűen hozza a kedvenc zene az élet, és hogy teljesen elnyelte. Ugyanakkor vannak nagyon könnyű, így nem is tudom, hogy viseli őket. És hogy egészen képesek összpontosítani a céljait, de nem esnek ki teljesen a kontextus, a környezet, hogy mérsékelten szigetelés kiszűri a külső hangokat. 


legfontosabb jellemzői

  • extra tartós és könnyű kialakítás
  • megbízható rögzítési SportClip
  • ultra vékony, könnyű viselni sport kiegészítők
  • izzadság ellenálló, mosható, antibakteriális
  • közepesen vastag szigetelés környezeti zajok
  • Hosszú akkumulátor-élettartam (5 óra)
  • lapos kábel csökkenti gubanc
  • Hanghívás támogatás
  • mikrofon vezérlő hívások és a zene ControlTalk
le
MONSTER iSport Bluetooth Wireless SuperSlim

Vezeték nélküli szabadság és kényelem

Fejhallgató a Bluetooth vezeték nélküli technológia prémium apt-X kodek és AAC tömörítés támogatását, így biztos lehet benne, hogy a füle hangot továbbít a legmagasabb minőséget. Az elem kb 5 óra, megszakítás nélküli lejátszás és töltés 1,5 óra. Egy másik remekmű a használata lapos kábel, kockázatának minimalizálását gubanc. Vezetékkel, akkor is megtalálja a mikrofont, és három-vezérlés zene és felhívja ControlTalk. Maximális tartománya a forrás több vagy kevesebb szabványos 10 m.


kiváló ergonómia

Fejhallgatót használja, hogy rögzítse SportClip szabadalmaztatott rendszer, amely garantálja a biztonságos illeszkedés, legyen szó akár kerékpározás, futás, avagy egyéb sporttevékenység. Sőt, van egy nagyon vékony profil, így könnyen viseljen sisakot, védőszemüveget, vagy talán egy sapkát. Ha keres az egyszerű sport fülhallgató, hogy Önnek tökéletes szabadságot és kényelmet, a jelölt előtted. A csomag részeként Különféle méretű fülhallgató, rögzítések SportClip, USB töltőkábel és egy praktikus táska kényelmes hordozhatóság és tárolás.


Paraméterek

Szín
Sárga Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Monster iSport Bluetooth vezeték nélküli SuperSlim In Ear fekete-zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Bluetooth Wireless SuperSlim In Ear černo-zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER iSport Bluetooth Wireless SuperSlim In Ear čierno-zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster iSport Bluetooth drahtlose SuperSlim In-Ear-schwarz-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster iSport Bluetooth drahtlose SuperSlim In-Ear-schwarz-grün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ