Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

MORA VTS 785 DXB

Termékkatalógus
MORA VTS 785 DXB
5 16 értékelés
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
134 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MORTR048 Termékszám:  738719
MORA VTS 785 DXB 134 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MORA VTS 785 DXB

Manapság a beépíthető sütő szinte minden modern konyha elengedhetetlen kelléke, hála a benne rejlő funkcióknak és előnyöknek. Ezen MORA VTS 785 DXB beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval ideális választás azok számára, akik csúcsminőséget, nagy teljesítményt és elegáns dizájnt igényelnek. Klasszikus stílusa rögtön összhangba kerül környezetével, nem mellesleg elegáns kiegészítője lesz minden konyhának. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 77 l. A sütő teljesítménye 3500 W. Ezen MORA beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik.

Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Képernyő
Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Műszaki vázlat

MORA VTS 785 DXB beépíthető sütő fontos jellemzői

  • Ez a konkrét MORA beépíthető sütő nemcsak praktikus, hanem nagyon elegáns dísze lesz konyhádnak
  • Rendelkezésünkre álló belső térfogat 77 l
  • A sütő teljesítménye 3500 W
  • A minőségi MORA beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet
  • A síneken futó teleszkópos hosszabbítók megkönnyítik a sütőrács kezelését
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • Forrólevegős beépíthető sütő
  • Speciális pizza program áll rendelkezésünkre
  • Egyszerűen és gyorsan képes kiolvasztani a pékárut és egyéb élelmiszereket
  • Igényes grillezett ételeket és egyéb finom fogásokat is könnyedén elkészíthetsz vele
  • Ízletes és egészséges ételek a gőzfunkciónak hála
  • A gyors előmelegítés funkcióval rengeteg időt takaríthatsz meg
  • A felső és alsó sütés kombinációja gyors és kényelmes sütést tesz lehetővé, beleértve a grillezést és melegítést is
  • A forró levegő keringetése érdekében csak kapcsold be a ventilátort, így kedvenc fogásaid gyorsan és egyenletesen sülnek át
  • A sütő felmelegíti a tányérokat az étel tálalása előtt

Az ételek elkészítése mindig sikerül

Eme MORA VTS 785 DXB beépíthető sütő a tulajdonságainak köszönhetően kellemessé varázsolja a sütést. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála a tepsi biztosan nem esik ki véletlenül a sütőből, így gond nélkül és biztonságosan beízesítheted a készülő ételeket. A sütő rendelkezik egy speciális tisztítóprogrammal, amely során az általunk behelyezett vízzel teli edényből felszabaduló gőz segít nekünk eltávolítani a falakra tapadt zsíros szennyeződéseket. Ezután nincs más dolgunk, mint letörölni egy nedves ronggyal.

Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Jellemzők/technológia
Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Oldalnézet

Ez a konkrét MORA beépíthető sütő sokféle funkcióval rendelkezik

Mindegy, hogy egy bonyolult ebédet vagy akár csak egy gyors vacsorát szeretnél összedobni, ez az ügyes MORA VTS 785 DXB beépíthető sütő mindig a legjobb programot kínálja az ételek elkészítéséhez. Biztos imádni fogod, hogy nem csak sütni, de melegíteni is tudsz majd ezzel a lenyűgöző forrólevegős sütővel. Az olasz pizza szerelmesei imádni fogják, mert külön programmal rendelkezik az elkészítésére. A sütő egyik legjobb funkciója a pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztása. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő minden lehetséges segítséget megad az ételek készítése során, és gyorsan pótolhatatlan segítőtársaddá válik. A gőzzel való sütés a legjobb módja azok számára, akik egészségesen és kiegyensúlyozottan szeretnének táplálkozni.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző MORA VTS 785 DXB segítségével

Ez a konkrét MORA beépíthető sütő gyorsabb ételkészítést és tökéletes tálalást tesz lehetővé. A gyors előmelegítés funkciónak hála a sütő néhány perc alatt készen áll a sütésre. Az alsó és felső sütési funkciók kombinálásával gyerekjáték a sütés, grillezés és melegítés. Remek kiegészítő a ventilátor, amely lehetővé teszi a forró levegő keringetését, így az ételek lényegesen rövidebb idő alatt és egyenletesen sülnek meg. Az étkezés tökéletességét úgy érhetjük el, ha a tányérokat felmelegítjük tálalás előtt. Így az elkészült ételt tovább melegen tartja, ezáltal hosszabban élvezhetjük a finom fogásokat.

Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Tartozékok
Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Jellemzők/technológia

A beépített sütő biztonságos és könnyen karbantartható

A lenyűgöző MORA beépíthető sütő megalkotása közben a biztonságot és a könnyű karbantartást helyezték előtérbe. A sütő kiváló minőségű belső ajtóval rendelkezik, amely háromrétegű biztonsági üvegből készült. Nagy előnye az ajtó könnyű és gyors karbantarthatósága. Köszönhetően a speciális zsanéroknak, a sütő ajtaja rendkívül könnyen és halkan nyitható illetve zárható. A gyerekzár megvédi még a legkisebb szakácsokat is. A sütő kezelőfelülete lezárható, így azt nem lehetséges tovább használni. A nagyobb biztonság érdekében a sütő ajtaja kívülről hűvös marad még maximális belső hőmérsékleten is. Az integrált hűtőrendszer biztosítja, hogy a sütő közelében lévő vezetékek nem sérülnek.

A minőségi MORA VTS 785 DXB tulajdonságai, melyek tetszenek majd

Eme MORA beépíthető sütő nagyfokú kényelmet és rugalmasságot kínál. Hála a sütő belső világításának bármikor ellenőrizni tudjuk a sütés folyamatát anélkül, hogy ki kellene nyitnunk az ajtót. A sütő beépített modern kijelzője folyamatosan tájékoztat róla, mikor készül el kedvenc fogásunk. Ha használjuk az időzítőt, biztosan nem ér bennünket kellemetlen meglepetés a sütés végeztével. Az egyszerű és intuitív kezelés érdekében, a sütő remekül áttekinthető érintésvezérlős kijelzőt kapott. Hála az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak, a sütés időtartama alatt nyugodtan kikapcsolódhatunk egy jó könyv társaságában. A csomagolás része egy hálózati kábel is csatlakozóval.

Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Jellemzők/technológia

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő MORA VTS 785 DXB Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, gőz funkció, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó sütés, pizza-fokozat, légkeverés és tányérmelegítő

Szín:

Fekete

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Teljesítmény
3 500 W Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
3 500 W Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
3 rétegű üvegajtó, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás, Belső világítás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
77 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORA VTS 785 DXB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTS 785 DXB . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORA VTS 785 DXB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ